Libnet.ro
UNICEF

23:45

LIVE Cirstea si Dulgheru joaca in primul tur la Wimbledon

Online Sport Online Sport,
LIVE Cirstea si Dulgheru joaca in primul tur la Wimbledon

Sorana Cirstea si Alexandra Dulgheru evolueaza la aceasta ora in primul tur la Wimbledon, al treilea turneu de Mare Slem al sezonului si singurul care se disputa pe iarba. continuă pe Online Sport

Simona Halep joaca marti in primul tur la Wimbledon. Intra pe terenul central dupa Nadal

Simona Halep, numarul 1 mondial, va evolua, marti, in primul tur la Wimbledon, in compania japonezei Kurumi Nara. Si Monica Niculescu si Ana Bogdan vor juca, marti, in primul tur la Wimbledon.

Irina Begu, eliminata de o jucatoare de pe locul 204 WTA in primul tur la Wimbledon

Irina Begu, locul 37 WTA, a fost eliminata, luni, de sportiva britanica Katie Swan din Marea Britanie, locul 204 WTA, in primul tur la turneul de la Wimbledon.

Cirstea si Dulgheru, debut perfect la Wimbledon

Sorana Cirstea si Alexandra Dulgheru au evoluat luni in primul tur la Wimbledon, al treilea turneu de Mare Slem al sezonului si singurul care se disputa pe iarba.

Wimbledon: Simona Halep vs Kurumi Nara (101 WTA) n primul tur - Cu cine joaca fetele noastre n runda inaugurala

Simona Halep si-a aflat vineri adversara din primul tur de la Wimbledon al treilea Grand Slam al anului), liderul mondial urmand sa se dueleze cu jucatoarea Kurumi Nara Japonia, 26 de ani, 101 WTA). Tragerea la sorti nu a fost una prea norocoasa pentru Monica Niculescu - o va intalni pe Naomi Osaka.

Adversarele jucatoarelor din Romania in primul tur la Wimbledon

Vedeti mai jos cu cine vor juca cele opt jucatoare din Romania intrate pe tabloul principal de la Wimbledon.

Wimbledon: Simona Halep vs Kurumi Nara (101 WTA) n primul tur

Simona Halep si-a aflat vineri adversara din primul tur de la Wimbledon al treilea Grand Slam al anului), liderul mondial urmand sa se dueleze cu jucatoarea Kurumi Nara Japonia, 26 de ani, 101 WTA). Tragerea la sorti nu a fost una prea norocoasa pentru Monica Niculescu - o va intalni pe Naomi Osaka. Se actualizeaza.

Irina Begu, invinsa in primul tur la Wimbledon

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu a fost invinsa fara drept de apel de Katie Swan 19 ani), cu 6-2, 6-2, luni, in prima runda a turneului pe iarba de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al.

Simona Halep si-a aflat adversara din primul tur de la Wimbledon. Cu cine va juca romanca

Numarul unu mondial in tenisul feminin, romanca Simona Halep, va juca impotriva japonezei Kurumi Nara in prima runda a turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, potrivit tragerii la sorti.

Wimbledon: Elina Svitolina, eliminata n primul tur

Jucatoarea ucraineana Elina Svitolina, locul 5 WTA si cap de serie numarul 5, a fost invinsa, luni, cu scorul de 7-6 3), 4-6, 6-1, de germana Tatjana Maria, locul 57 WTA, in turul I al turneului de la Wimbledon, potrivit news. ro.

SURPRIZA URIASA la Wimbledon 2018: Sloane Stephens, ELIMINATA inca din primul tur. Cum o ajuta pe Simona Halep infrangerea suferita de americanca

Editia de anul acesta a turneului de la Wimbledon a debutat cu o surpriza uriasa. Americanca Sloane Stephens, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, adversarea Simonei Halep la Roland Garros si castigatoarea.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )