Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep va juca impotriva Kristinei Pliskova la Indian Wells

România Liberă România Liberă,
Simona Halep va juca impotriva Kristinei Pliskova la Indian Wells

Simona Halep, numarul 1 in tenisul mondial, si-a aflat prima adversara de la turneul american de la . continuă pe România Liberă

Simona Halep, inaintea turneului de la Indian Wells: inca mai vreau sa fiu furioasa pe teren, pentru ca acest lucru ma ajuta

Jucatoarea Simona Halep, numarul 1 mondial, a declarat, joi, inaintea turneului de la Indian Wells, ca isi doreste sa fie in continuare furioasa pe teren, dar in acelasi timp trebuie sa fie si mai calma s.

Indian Wells: Simona Halep va evolua in turul II cu Kristina Pliskova sau cu o jucatoare din calificari

Imona Halep, locul 1 WTA, va sta in mansa I si va evolua cu sportiva ceha Krystina Pliskova, locul 77 WTA sau cu o jucatoare din calificari, in turul al doilea al turneului de la Indian Wells, primul de categorie Premier Mandatory al anului. Toate celelalte trei romance de pe tabloul principal vor juca impotriva unei favorite din Top 10 WTA daca trec in mansa a doua, potrivit news. ro. Traseul Simonei Halep este unul destul de accesibil pana in semifinale.

S-a aflat! Cine sunt posbilele adversare ale Simonei Halep din turul 2 la Indian Wells

Simona Halep a aflat peste cine va putea da in turul 2 de la Indian Wells, in timp ce Irina Begu, Mihaela Buzarnescu si Sorana Cirstea isi cunosc adversarele din primul tur. Simona Halep va juca in turul 2.

Halep, traseu plin de provocari: Simona si-a aflat posibilele adversare la Indian Wells. Serena, misiune infernala

Simona Halep 1 WTA) are nevoie de cinci victorii pentru a ajunge in finala turneului de la Indian Wells 5-17 martie), in conditiile in care va debuta direct in turul II.

Simona Halep revine maine pe teren, inainte de Indian Wells. Va juca la o competitie inedita, alaturi de alte staruri

Simona Halep este principala favorita a turneului de la Indian Wells, dar revenirea ei pe teren se va produce pe 6 martie.

Veste incredibila pentru Simona Halep! Ce bonus urias ar putea castiga la Indian Wells

Simona Halep ar putea sa dea lovitura vietii sale la turneul de la Indian Wells, care va avea loc in perioada 8-18 martie. Organizatorii au anuntat ca vor oferi un milion de euro jucatorului sau jucatoarei.

Halep isi cunoaste posibila adversara in turul 2 la Indian Wells

Lidera mondiala Simona Halep revine in competitie la Indian Wells, cel mai puternic turneu al sezonului dupa cele patru de Mare Slem.

Simona Halep ar putea juca cu Krystina Pliskova in turul 2 de la Indian Wells

Simona Halep, locul 1 WTA, va sta pe barfa in mansa 1 si va evolua cu sportiva ceha Krystina Pliskov.

SIMONA HALEP - KRISTYNA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE DIGISPORT VIDEO INDIAN WELLS

SIMONA HALEP - KRISTYNA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE DIGISPORT VIDEO INDIAN WELLS Simona si-a aflat adversara din turul al doilea al turneului WTA de la Indian Wells. Este vorba de Kristyna Pliskova Cehia, 25 de ani,.

Indian Wells: Kristyna Pliskova, adversara Simonei Halep din turul doi

Jucatoarea ceha Kristyna Pliskova, locul 77 WTA, s-a calificat, noaptea trecuta, in turul doi al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, faza in care o va intalni pe Simona Halep, liderul WTA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )