Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, locul trei in topul celor mai bune jucatoare de tenis din lume

Antena3 Antena3,
Simona Halep, locul trei in topul celor mai bune jucatoare de tenis din lume

Romanca Simona Halep se afla in continuare pe locul al treilea in clasamentul celor mai bune jucatoare de tenis din lume WTA), dat publicitatii luni, scrie Agerpres. Halep este devansata cu peste 7. 000 de. continuă pe Antena3

Topul celor mai scumpe vile cu piscina disponibile spre vanzare in Romania

Imobiliare. ro a prezentat, in plin sezon estival, un clasament al celor mai scumpe vile cu piscina disponibile spre vanzare in marile orase ale tarii. Sunt cuprinse doar constructii noi, ridicate dupa anul 2000. in Capitala, cea mai scumpa proprietate din aceasta categorie costa aproape trei milioane de euro, in vreme ce cea mai scumpa oferta din Cluj-Napoca, urmatorul oras clasat, se apropie de pragul de pret de un milion de euro, iar in Timisoara, pretul solicitat pentru cea mai scumpa vila cu piscina este de 850 000 euro.

Topul celor mai cautati infractori din Galati: violatori, traficanti de arme, proxeneti si falsificatori de bani

Cel mai vechi urmarit general din Galati fenteaza justitia de peste 16 ani. Culmea este ca fugarul standard nu este neaparat un criminal feroce, cat un escroc de mana a doua care crede ca poate pacali si legea.

Simona Halep poate iesi de pe podiumul WTA, cu o singura conditie

Simona Halep este pe locul 3 WTA, dupa Serena Williams si Maria Sarapova, si inaintea Petrei Kvitova si a Carolinei Wozniacki.

Simona Halep, avertizata in presa din SUA: Ar putea avea soarta lui Bouchard

Simona Halep poate avea in curand soarta canadiencei Eugenie Bouchard, avertizeaza jurnalistii de la Bleacher Report, scrie bzi. ro. Acum cateva luni, Simona Halep era considerata principala rivala a Serenei.

Festivalul Dilema veche, desemnat printre cele mai bune din Europa

Festivalul Dilema veche, desfasurat in perioada 21-23 august in Cetatea Alba Iulia, a fost ales printre cele mai bune festivaluri din Europa de catre juriul Europe for Festivals, Festivals for Europe EFFE), for coordonat de Comisia Europeana. in competitie au fost peste 760 de candidaturi din 31 de tari.

Simona Halep se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA. Patricia Maria Tig are cea mai buna clasare din cariera: Locul 115

Patricia Maria Tig a urcat 39 de pozitii in WTA si se afla acum pe locul 115. Pentru finalista de saptamana trecuta de la Baku, aceasta este cea mai buna clasare din cariera, informeaza Mediafax. Simona.

Cele maibunefilmedesprerazboi din toatetimpurile VIDEO

Cele mai bune filme despre razboi din toate timpurile. Degradarea umana, disperarea care atinge cele mai inalte cote, masurile extreme,dar si devotamentul fata de patrie sunt doar cateva dintre aspectele surprinse in peliculele ce au exploatat cele mai atroce conflicte ale lumii. Adevarul va propune astazi o lista a celor mai bune filme despre razboi din toate timpurile.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )