Libnet.ro
UNICEF

18:45

Topul celor mai cautati infractori din Galati: violatori, traficanti de arme, proxeneti si falsificatori de bani

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai cautati infractori din Galati: violatori, traficanti de arme, proxeneti si falsificatori de bani

Cel mai vechi urmarit general din Galati fenteaza justitia de peste 16 ani. Culmea este ca fugarul standard nu este neaparat un criminal feroce, cat un escroc de mana a doua care crede ca poate pacali si legea. continuă pe Adevărul

Sinteza zilei. Topul celor mai prosti hoti din Romania

Au vrut sa dea lovitura vietii, dar lucrurile nu au mers conform planului. Cei mai prosti hoti din Romania au fost prezentati tarii intregi, marti seara, la Antena 3. Vezi AICI editia integrala a emisiunii.

Topul celor mai mari salarii din ministerele din Romania: Cel mai bine platit bugetar castiga peste 14.600 lei/luna

Incepand cu luna august, inaltii demnitari vor beneficia de majorarea indemnizatilor. Cei mai bine platiti salariati sunt cei din Ministerul Justitiei, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul.

Topul celor mai activi senatori si deputati: Social-democratii si liberalii impart, in mod egal, primele locuri in calsament (VIDEO)

Jurnalistul Sabin Orcan a prezentat in editia de marti a emisiunii XPress, de pe B1 TV, un top al celor mai activi parlamentari din actuala legislatura. Clasamentul a fost alcatuit de deputatul PNL Andreea.

Cele mai sexy vedete din Romania. Pe cine ai mai pune in top?

De la Antonia, Mirela Popa ex-Stelea) sau Andreea Balan si pana la Nicoleta Luciu, Andreea Banica ori Ellie White, iata cateva dintre cele mai sexy vedete din Romania.

Cel mai hot cuplu din showbiz! Ea talie de viespe, el abdomen cu patratele!

Sunt doi dintre cei mai sexy artisti si formeaza cel mai hot cuplu din showbiz. Ea are talie de viespe si picioare lungi fara pic de celulita, iar el abdomenul plin de patratele! Iata despre cine este vorba! .

Pana de curent pe mai multe strazi din Sectorul 1 al Capitalei

Alimentarea cu energie electrica este intrerupta, joi dupa-amiaza, in mai multe zone din Sectorul 1 al Capitalei, reprezentantii Enel Distributie Muntenia sustinand ca avaria ar putea fi remediata pana in jurul orei 20. 00, potrivit Mediafax.

Revista Travel + Leisure: Cel mai bun hotel din lume in 2015 se gaseste in India (FOTO)

Cel mai bun hotel din lume se gaseste in India, potrivit unui sondaj realizat de revista americana Travel + Leisure, pe baza raspunsurilor cititorilor. Hotelul Oberoi Udaivilas din Udaipur statul indian.

Atletul Ioan Sitoianu, argint la lungime la Tbilisi. A avut cel mai bun rezultat din cariera

Atletul roman Ioan Sitoianu a castigat, miercuri seara, medalia de argint in proba de lungime din cadrul Festivalului Olimpic al Tineretului European FOTE) de la Tbilisi, cu cel mai bun rezultat din cariera -.

Zgonea: in 2015, putem afirma ca suntem un lider european in termen de crestere economica. Am putea fi cea mai importanta tara din Europa in domeniul agriculturii

Valeriu Zgonea a declarat de Ziua Romaniei la Expo Milano 2015 ca, in opinia sa, Romania ar putea deveni cea mai importanta tara din Europa in domeniul agriculturii. Totodata, el a mai sustinut ca Romania se.

Unul dintre cei mai iubiti lei din Africa, ucis de catre un stomatolog in timpul unei partide de vanatoare ilegala

Unul dintre cei mai iubiti lei din Africa dintr-un parc natural din Zimbabwe a fost ucis de un dentist american, in cursul unei partide de vanatoare ilegala, relateaza The Guardian. Cecil, vedeta parcului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2301 seconds )