Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep mai are o sansa sa urce pe locul 1 mondial. Romanca trebuie sa ia o decizie in privinta participarii la un turneu din Romania

România Liberă România Liberă,
Simona Halep mai are o sansa sa urce pe locul 1 mondial. Romanca trebuie sa ia o decizie in privinta participarii la un turneu din Romania

Tenismena Simona Halep, in urma infrangerii de la Wimbledon, a ratat sansa de a urca pe locul 1 mondial, insa romanca tot mai are o sansa, la BRD OPEN, turneul de la Bucuresti, care va debuta pe 17 iulie. continuă pe România Liberă

Simona Halep: Am fost aproape de locul unu, dar sunt foarte multumita de performanta mea

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat ieri, dupa infrangerea din partida cu Johanna Konta din sferturile de finala de la Wimbledon, ca a fost aproape de locul unu in ierarhia WTA, dar a precizat ca este foarte multumita cu performanta reusita pe iarba londoneza, informeaza site-ul wtatennis. com.

Cati bani a castigat Simona Halep dupa ce a ratat sansa sa devina numarul 1 mondial

Simona Halep a ratat o noua sansa de a deveni cea mai buna jucatoare de tenis a lumii, dupa ce a fost eliminata in sferturile de finala de la Wimbledon, potrivit Agerpres. Desi a inceput bine si.

ANALIZA Meci pentru istorie! Unde va fi cheia partidei dintre Simona Halep si Johanna Konta, care o poate duce pe jucatoarea noastra pe locul 1 in lume

Simona Halep joaca azi, dupa ora 17. 00, un meci care poate schimba istoria tenisului feminin romanesc, deoarece victoria o va propulsa pe locul 1 in lume.

CALCULE Ce urmeaza pentru Simona Halep si cat de departe este locul 1 mondial in acest moment

Simona Halep a ratat sansa de a deveni noul numar 1 mondial, a treia sansa in cariera ei, si va mai avea de asteptat cel putin o perioada pentru a-si indeplini unul dintre vise.

Simona Halep, prima reactie dupa eliminarea de la Wimbledon

Invinsa de Johanna Konta in sferturile de finala de la Wimbledon, Simona Halep a ratat sansa de a urca pe primul loc in clasamentul mondial.

Simona Halep, eliminata de la Wimbledon. Rateaza primul loc WTA

Invinsa in trei seturi de Johanna Konta in sferturile turneului de la Wimbledon, Simona Halep a ratat sansa accederii pe primul loc in clasamentul mondial WTA. Meciul a fost live text aici.

Simona Halep, pacalita de fanii englezi! Moment incredibil la ultimul punct al meciului pierdut la Wimbledon

Simona Halep a ratat sansa de a trece pe primul loc in clasamentul WTA dupa ce a fost invinsa de britanica Johanna Konta in 3 seturi, in sferturile de finala de la Wimbledon. Finalul partidei.

Simona Halep: Am fost aproape de locul unu, dar sunt foarte multumita de performanta mea

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, marti, dupa infrangerea din partida cu Johanna Konta din sferturile de finala de la Wimbledon, ca a fost aproape de locul unu WTA, dar a precizat ca este foarte multumita cu performanta reusita pe iarba londoneza, informeaza site-ul wtatennis. com.

Adevarul Live: Care va fi cheia partidei care o poate instala pe Simona Halep in fruntea ierarhiei tenisului feminin

Simona Halep, locul 2 WTA, va evolua, astazi, in sferturile de finala de la Wimbledon, cu Johanna Konta 7 WTA). Meciul o poate propulsa pe romanca pe locul 1 WTA.

Simona Halep ajunge in sferturi la Wimbledon dupa eliminarea Victoriei Azarenka

De doua victorii avea nevoie Simona Halep pentru a ajunge numarul unu mondial inaintea disputei cu Victoria Azarenka din optimile turneului de la Wimbledon. Primul pas a fost facut in urma succesului, scor 7-6 3), 6-2, obtinut in fata jucatoarei din Belarus.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )