Libnet.ro
UNICEF

11:45

Simona Halep: Nu am mai jucat niciodata cu cineva care sa vina atat de des la fileu. Taylor a fost mult mai inspirata decat mine la multe mingi

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep: Nu am mai jucat niciodata cu cineva care sa vina atat de des la fileu. Taylor a fost mult mai inspirata decat mine la multe mingi

Simona Halep a declarat, dupa eliminarea in turul doi al US Open, ca Taylor Townsend a fost mult mai inspirata decat ea la multe mingi si a precizat ca nu a mai evoluat impotriva unei sportive care sa joace atat de aproape de fileu. continuă pe Hotnews

Halep: Nu am mai jucat niciodata cu cineva care sa vina atat de des la fileu

Simona Halep a declarat, dupa eliminarea in turul doi al US Open, ca Taylor Townsend a fost mult mai.

Halep, dupa eliminarea de la US Open: Nu am mai jucat niciodata cu cineva care sa vina atat de des la fileu. Taylor a fost mult mai inspirata deca mine

Simona Halep a declarat, dupa eliminarea in turul doi al US Open, ca Taylor Townsend a fost mult mai inspirata decat ea la multe mingi si a precizat ca nu a mai evoluat impotriva unei sportive care sa joace atat de aproape de fileu.

Ce o intreaba Ion Tiriac pe Simona Halep la fiecare meci. Niciodata nu stiu sa-i spun!

Simona Halep are o relatie speciala cu Ion Tiriac. Afaceristul o sustine, dar este si extrem de dur cu ea. Ce o intreaba la fiecare meci? Ce o intreaba Ion Tiriac pe Simona Halep la fiecare meci Simona Halep s-a calificat in turul secund la US Open, fiind si prima victorie dupa trei ani la .

Cu cine joaca Simona Halep in turul doi la US Open. Urmatoarea adversara, umilita pentru ca e grasa

Simona s-a calificat in turul al doilea la US Open, invingand-o pe americanca Nicole Gibbs. Acum, pentru romanca urmeaza un nou duel, cu o jucatoare venita din calificari, americanca Taylor Townsend. Care este povestea adeversarei lui Halep? Cu cine joaca Simona Halep in turul doi la US Open Simona Halep a jucat, marti, 27 augut, .

US Open: Simona Halep si Horia Tecau s-au retras din proba de dublu mixt

Simona Halep si Horia Tecau nu mai figureaza pe tabloul probei de dublu mixt de la US Open. Locul lor a fost luat de perechea Darija JurakMarcus Daniell CroatiaNoua Zeelanda).

Simona Halep eliminata la US Open de o jucatoare din calificari cu fizic de halterofila!

Cea mai mare surpriza de pana acum in turneul feminin de la US Open o are drept protagonista pe Simona Halep, a patra favorita.

FOTO Sustinere speciala pentru Simona Halep la US Open. Americanii au surprins in tribune una dintre cele mai mari vedete din istoria sportului

Simona Halep a debutat cu dreptul la US Open, ultimul Grand Slam al anului, acolo unde spera sa castige un nou trofeu.

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Nicole Gibbs, in turul 1 la US Open

Simona Halep locul 4 WTA) joaca in turul 1 la US Open, marti seara, impotriva americancei Nicole Gibbs locul 135 WTA). Partida este programata in jurul orei 20:00 si este transmisa in direct de postul de televiziune Eurosport, dar poate fi urmarita si online in format live video si text. Eurosport transmite meciul Simona Halep .

Au pierdut-o pe Simona Halep, dar se bucura de Bianca Andreescu. Canadianca de origine romana, de neoprit la US Open

Simona Halep locul 4 WTA) a fost eliminata in turul 2 la US Open de Taylor Townsend, dar organizatorii turneului de la New York se bucura ca Bianca Andreescu locul 15 WTA) a ramas in competitie. Canadianca de origine romana a invins-o pe Kirsten Flipkens locul 110 WTA) cu scorul de 6-3, 7-5 si s-a .

Simona Halep s-a facut de ras la US Open. Romanca a fost eliminata in turul 2 de o jucatoare aflata pe locul 116 WTA

Simona Halep Taylor Townsend se joaca joi, 29 august 2019, in turul 2 la US Open. Partida este programata la ora 18:00, dar poate fi amanata in functie de desfasurarea celorlalte partide. Meciul este transmis in direct de postul de televiziune Eurosport, dar poate fi urmarit si online in format live text si video.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2492 seconds )