Libnet.ro
UNICEF

23:00

Simona Halep: Mi-ar placea sa fiu ca Serena Williams. Darren este genial

Adevărul Adevărul,
Simona Halep: Mi-ar placea sa fiu ca Serena Williams. Darren este genial

In pregatirea turneului de la Madrid, patronat de Ion Tiriac, Simona Halep a acordat un interviu pentru siteul acestei competitii. continuă pe Adevărul

Simona Halep a dat publicitatii o noua imagine din pictorialul realizat: M-am simtit extraordinar

Simona Halep a pozat pentru revista Elle, iar antrenorul ei, Darren Cahill, a comentat pe Twitter: Se pare ca cineva a fost ocupat in Bucuresti.

Serena Williams, suparata pe Tiriac dupa ce miliardarul a vorbit despre greutatea ei: O sa ma cert cu el

Jucatoarea americana Serena Williams a considerat sexiste declaratiile facute de omul de afaceri Ion Tiriac despre greutatea ei si a precizat ca va avea o discutie pe aceasta tema cu fostul tenismen.

SIMONA HALEP - COCO VANDEWEGHE ONLINE LIVE STREAM - VIDEO STUTTGART

SIMONA HALEP - COCO VANDEWEGHE ONLINE LIVE STREAM - VIDEO STUTTGART Faza sferturilor de finala din cadrul turneul de la Stuttgart debuteaza cu meciul dintre numarul 1 mondial, Simona Halep, si numarul 16, Coco.

Rezultat soc la Stuttgart! Simona Halep, invinsa categoric

Simona Halep a fost eliminata in sferturile de finala ale turneului de la Stuttgart de Coco Vandeweghe, scor 4-6, 1-6, informeaza GSP. Halep a cedat pe finalul primului set si americanca a facut break-ul.

LIVE Text Simona Halep vs Coco Vandeweghe 2-3

Recunoscuta in circuit pentru jocul sau in forta adora suprafetele hard), Coco Vandeweghe 16 WTA) a pierdut fara drept de apel singurul duel avut pana acum cu Simona Halep: s-a jucat tot pe zgura Madrid, 2017, scor 6-1, 6-1). Acum va fi, desigur, o alta poveste, americanca vorbind intr-o conferinta de presa despre lectia invatata dupa acea infrangere. Halep vs Vandeweghe, sferturi - Stuttgart turneu Premier), va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

FINAL Simona Halep vs Coco Vandeweghe 4-6, 1-6

Recunoscuta in circuit pentru jocul sau in forta adora suprafetele hard), Coco Vandeweghe 16 WTA) a pierdut fara drept de apel singurul duel avut pana acum cu Simona Halep: s-a jucat tot pe zgura Madrid, 2017, scor 6-1, 6-1). Acum va fi, desigur, o alta poveste, americanca vorbind intr-o conferinta de presa despre lectia invatata dupa acea infrangere. Halep vs Vandeweghe, sferturi - Stuttgart turneu Premier), va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro. Se actualizeaza.

Simona Halep, in continuare lider detasat in clasamentul WTA

Romanca Simona Halep conduce in continuare detasat in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni, cu peste 1. 200 de puncte avans fata de daneza Caroline Wozniacki, a .

FOTO Senzatie in Herastrau! Cum a fost surprinsa Simona Halep ieri seara

Simona Halep a fost eliminata in sferturi la turneul de la Stuttgart si a revenit acasa pentru a pregati competitia de la Madrid.

Simona Halep, la egalitate cu Dinara Safina: cele mai multe saptamani pe locul unu, fara Grand Slam castigat

Simona Halep a intrat azi in a 26-a saptamana ca lider mondial, egaland-o pe Dinara Safina. Cele doua sunt jucatoarele care au stat cel mai mult pe prima pozitie fara sa castige un Grand Slam.

Simona Halep a egalat-o pe Dinara Safina - Jucatoarele fara Grand Slam cstigat cu cele mai multe saptamni (n.r. 26) pe locul 1 n clasamentul WTA

Simona Halep bifeaza saptamana cu numarul 26 pe locul intai in lume, peformanta cu care o egaleaza pe Dinara Safina. Cele doua sportive sunt jucatoarele fara Grand Slam castigat cu cele mai multe saptamani in pozitia de lider al clasamentului WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,323 seconds )