Libnet.ro
UNICEF

09:30

Simona Halep, Nadia Comaneci si Gheorghe Hagi reactioneaza dupa moartea baschetbalistului Kobe Bryant. Oribila si cumplita vestea

Antena3 Antena3,
Simona Halep, Nadia Comaneci si Gheorghe Hagi reactioneaza dupa moartea baschetbalistului Kobe Bryant. Oribila si cumplita vestea

Fostul jucator de baschet, Kobe Bryant, in varsta de 41 de ani, si-a pierdut viata in urma prabusirii unui elicopter in Calabasas, California. in acel accident a murit si fiica sportivului, care avea doar 13 ani. continuă pe Antena3

Simona Halep in sferturi la Australian Open dupa un meci mare

Continua cursa pentru Simona Halep spre un nou titlu de Mare Slem la care indraznim sa visam cu ochii deschisi dupa victoria obtinuta in optimi contra lui Elise Mertens din Belgia.

Simona Halep da peste Mertens in optimile Australian Open, dupa victoria en-fafare cu Putintseva. Cum arata statistica la nivel de dueluri directe

Simona Halep, locul 3 WTA, o va infrunta luni pe Elise Mertens, 17 WTA, in optimile de la Australian Open, dupa ce a invins-o en-fafare pe Yulia Putintseva, 38 WTA, scor 6-1 6-4, reusind astfel sa se califice.

Simona Halep: Cateodata o iau razna pe teren

Eliberata dupa stresul meciului cu Elise Mertens din sferturile Australian Open, Simona Halep a vorbit despre momentele in care isi iese din pepeni, dar si despre cum isi petrece timpul liber intre partide.

Simona Halep vorbeste despre retragerea din tenis

La o zi dupa ce Caroline Wozniacki a spus adio tenisului, Simona Halep a vorbit despre momentul cand va agata si ea racheta in cui.

Reactia presei internationale, dupa ce Simona Halep a invins-o pe Yulia Putintseva. Cati bani a castigat romanca

Simona Halep a invins-o sambata dimineata pe Yulia Putintseva, scor 6-1, 6-4. Romanca, numarul 3 WTA, a reusit sa se califice in optimile de la Australian Open, fiind tot mai aproape de primul obiectiv setat anul acesta. Meciul a durat ora si 19 minute, timp in care Halep a dominat fara probleme. Simona Halep, reactii .

Cati bani a castigat Simona Halep dupa ce a invins-o pe Harriet Dart la Australian Open

Fostul lider WTA va evolua a sasea oara in turul al treilea la Melbourne cu Yulia Putintseva. Partida va avea loc sambata de la ora 04:00, ora Romaniei. Cati bani a castigat Simona Halep dupa ce a invins-o pe Harriet Dart la Australian Open Dupa victoria fara drept de apela sportivei noastre impotriva britanicei Harriet .

Cu cine joaca Simona Halep in sferturi la Australian Open si pe cine ar putea intalni in semifinale

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la Australian Open, dupa ce a trecut in optimi de Elise Mertens cu 6-4, 6-4. Campioana de la Wimbledon se va duela pentru un loc in semifinale cu Anett Kontaveit, care a invins-o pe Iga Swiatek cu 6-7, 7-5, 7-5. Simona Halep Anett Kontaveit, in sferturile .

Cum a fost surprinsa Simona Halep alaturi de iubit, inainte de meciul din sferturile de la Australian Open FOTO

Simona e foate bine, se antrenaza, si-a consolidat increderea dupa meciul jucat ieri cu Putintseva. Va juca impotriva lui Mertens acum, ele s-au mai intalnit inainte de cateva ori, dar ea are incredere, se simte bine, este pregatita. Cum a fost surprinsa Simona Halep alaturi de iubit, inainte de meciul din sferturile de la Australian .

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale Australian Open. Tenismena, dupa victorie: Ma bucur de fiecare meci pe care-l joc, dau totul pentru a castiga

Simona Halep a declarat sambata, dupa ce a invins-o pe Iulia Putinteva, in turul al treilea al Australian Open, si s-a calificat in optimile de finala, ca a dat totul pentru a castiga si ca e foarte fericita ca a intrat in a doua saptamana a competitiei.

La ce ora si in ce zi se va juca meciul dintre Simona Halep si Yulia Putintseva, la Australian Open

Australian Open este in plina desfasurare, iar, pentru moment, parcursul Simonei Halep la acest turneu ese unul foarte bun. Este cotata ca una din favoritele la castigarea turneului de Grand Slam de anul acesta. La ce ora si in ce zi se va juca meciul dintre Simona Halep si Yulia Putintseva, la Australian Open Dupa .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )