Libnet.ro
UNICEF

14:45

Simona Halep in sferturi la Australian Open dupa un meci mare

Online Sport Online Sport,
Simona Halep in sferturi la Australian Open dupa un meci mare

Continua cursa pentru Simona Halep spre un nou titlu de Mare Slem la care indraznim sa visam cu ochii deschisi dupa victoria obtinuta in optimi contra lui Elise Mertens din Belgia. continuă pe Online Sport

Simona Halep impresioneaza la Australian Open: I-as acorda o nota aproape de 10

Calificarea Simonei Halep in sferturile de finala de la Australian Open i-a adus o serie de laude de la oameni din lumea tenisului.

Simona Halep da peste Mertens in optimile Australian Open, dupa victoria en-fafare cu Putintseva. Cum arata statistica la nivel de dueluri directe

Simona Halep, locul 3 WTA, o va infrunta luni pe Elise Mertens, 17 WTA, in optimile de la Australian Open, dupa ce a invins-o en-fafare pe Yulia Putintseva, 38 WTA, scor 6-1 6-4, reusind astfel sa se califice.

Roger Federer se califica in optimile de Australian Open, dupa un thriller cu Millman de peste 4 ore. De 7 ori castigator la Antipozi, elvetianul a revenit de la 4-8 in supertiebreak

Roger Federer s-a calificat dramatic in optimile de la Australian Open, dupa ce a revenit incredibil in supertiebreak-ul din partida cu John Millman. Meciul a durat peste patru ore si a fost transat in cinci.

Cu cine joaca Simona Halep in sferturi la Australian Open si pe cine ar putea intalni in semifinale

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la Australian Open, dupa ce a trecut in optimi de Elise Mertens cu 6-4, 6-4. Campioana de la Wimbledon se va duela pentru un loc in semifinale cu Anett Kontaveit, care a invins-o pe Iga Swiatek cu 6-7, 7-5, 7-5. Simona Halep Anett Kontaveit, in sferturile .

VIDEO Simona Halep, in sferturi la Australian Open (6-4, 6-4 cu Elise Mertens)

Elise Mertens a avut pasaje foarte bune de meci: agresiva, inspirata si lovind mingea devreme. Nu a fost insa suficient, Simona Halep fiind la un nivel mult prea ridicat pentru jucatoarea din Belgia. Victoria a venit in doua seturi: 6-4, 6-4, dupa o ora si 37 de minute. Simona este in sferturi la Australian Open, turneu unde a disputat finala in 2018.

Australian Open: Cu cine va juca Simona Halep in sferturi

Pentru un loc in semifinalele de la Australian Open, Simona Halep 3 WTA) se va duela cu Anett Kontaveit 31 WTA). Jucatoarea din Estonia a trecut in optimi de poloneza Iga Swiatek 56 WTA).

Australian Open: Anastasia Pavlyuchenkova, in sferturi dupa un meci de mare lupta cu Angelique Kerber

Anastasia Pavlyuchenkova 30 WTA) este ultima jucatoare calificata in sferturile turneului de la Australian Open. Rusoaica de 28 de ani a invins-o dupa o lupta crancena pe Angelique Kerber 18 WTA), campioana editiei din 2016 a Grand Slam-ului de la Melbourne, scor 6-75), 7-64), 6-2.

Barty, prima jucatoare calificata in optimi la Australian Open, dupa o victorie autoritara

Ashleigh Barty este prima jucatoare calificata in optimi la editia 2020 a turneului de la Australian Open, dupa 6-3, 6-2 in fata Elenei Rybakina Kazahstan, cap de serie 29).

VIDEO Simona Halep, in optimi la Australian Open (6-1, 6-4 cu Yulia Putintseva) in deplin control

Simona Halep a obtinut biletul pentru a doua saptamana de la Australian Open, jucatoarea noastra reusind sa se califice in optimi fara sa piarda vreun set. A fost 6-1, 6-4 cu Yulia Putintseva, la capatul unui meci controlat cu autoritate de Simona partida a durat o ora si 18 minute).

Simona Halep - Yulia Putintseva, Australian Open: Adversara din turul III al romancei are o reputatie din a provoca scandal pe terenul de tenis (FOTO, VIDEO)

Simona Halep - Yulia Putintseva, Australian Open. Simona Halep se va duela duminica, de la ora 3:30 in Romania, in turul trei al turneului de Grand Slam de la Australian Open cu kazaca Yulia Putinseva pentru un loc.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )