Libnet.ro
UNICEF

06:15

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale Australian Open. Tenismena, dupa victorie: Ma bucur de fiecare meci pe care-l joc, dau totul pentru a castiga

Antena3 Antena3,
Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale Australian Open. Tenismena, dupa victorie: Ma bucur de fiecare meci pe care-l joc, dau totul pentru a castiga

Simona Halep a declarat sambata, dupa ce a invins-o pe Iulia Putinteva, in turul al treilea al Australian Open, si s-a calificat in optimile de finala, ca a dat totul pentru a castiga si ca e foarte fericita ca a intrat in a doua saptamana a competitiei. continuă pe Antena3

Simona Halep ajunge in turul 3 la Australian Open

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat in turul 3 de la Australian Open, joi, dupa un meci de doua seturi contra britanicei Harriet Dart, sportiva venita din calificari.

Australian Open: Simona Halep, Kiki Bertens si Angelique Kerber, in optimi Pliskova, Bencic si Svitolina, eliminate (Rezultatele zilei)

Olandeza Kiki Bertens favorita 9) s-a calificat in optimile de finala de la Australian Open, dupa ce a trecut de Zarina Diyas Kazakhstan, 73 WTA). Dintre favorite, Karolina Pliskova, Belinda Bencic si Elina Svitolina au parasit competitia, in timp ce Simona Halep si Angelique Kerber au trecut mai departe.

Simona Halep, declaratia care a socat o lume intreaga. Probabil, voi anunta ca voi juca un ultim meci si ma voi retrage!

Ajunsa la 28 de ani, Simona Halep va juca optimile de finala de la Australian Open 2020, impotriva belgiencei Elise Mertens. Disputa va avea loc pe 27 ianuarie. inca nu se stie ora oficiala de joc, dar cert este ca Simona are sansa de a ajunge in finala turneului. Simona Halep, declaratia care a socat .

Cand se joaca si cine transmite meciul Simona Halep Elise Mertens, in optimile de la Australian Open

Simona Halep este calificata, deja, in optimile Turneului de Grand Slam, Australian Open 2020. Adversare din optimi, insa, nu este atat de facila, pe cat si-ar dori Simona. Cand se joaca si cine transmite meciul Simona Halep Elise Mertens, in optimile de la Australian Open Adversara din optimile Australian Open este nimeni alta, decat .

Simona Halep, adversara puternica in optimile de la Australian Open. Ce s-a intamplat ultima data cand s-au intalnit

Simona Halep este calificata, deja, in optimile Turneului de Grand Slam, Australian Open 2020. Cu alte cuvinte, asa cum mentionam cu alta ocazie, Simona a devenit favorita la castigarea trofeului. Adversare din optimi, insa, nu este atat de facila, pe cat si-ar dori Simona. Simona Halep, adversara puternica in optimile de la Australian Open Adversara .

Simona Halep da peste Mertens in optimile Australian Open, dupa victoria en-fafare cu Putintseva. Cum arata statistica la nivel de dueluri directe

Simona Halep, locul 3 WTA, o va infrunta luni pe Elise Mertens, 17 WTA, in optimile de la Australian Open, dupa ce a invins-o en-fafare pe Yulia Putintseva, 38 WTA, scor 6-1 6-4, reusind astfel sa se califice.

Cati bani a castigat Simona Halep dupa ce a invins-o pe Harriet Dart la Australian Open

Fostul lider WTA va evolua a sasea oara in turul al treilea la Melbourne cu Yulia Putintseva. Partida va avea loc sambata de la ora 04:00, ora Romaniei. Cati bani a castigat Simona Halep dupa ce a invins-o pe Harriet Dart la Australian Open Dupa victoria fara drept de apela sportivei noastre impotriva britanicei Harriet .

VIDEO: Cum a incercat Putintseva sa o intimideze pe Simona Halep in startul meciului de la Australian Open

Cea mai colerica jucatoare din tenisul feminin actual, Yulia Putintseva a incercat sa o intimideze pe Simona Halep la startul meciului din turul trei. Fara succes insa.

O noua adversara in premiera pentru Simona Halep

Calificata in turul 3 la Australian Open, Simona Halep si-a aflat joi adversara pe care o va intalni pentru un loc in optimile de finala.

Simona Halep e in a doua saptamana de Australian Open, iar romanii au dat deja drumul la calcule. Ce traseu ar putea avea spre marele trofeu si cum sta la casele de pariuri

Simona Halep, a treia tenismena a lumii, s-a calificat in faza optimilor de finala de la Australian Open, unde o va infrunta pe Elise Mertens, locul 17 mondial. Acestea fiind spuse, romanii au dat deja drumul la to.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )