Libnet.ro
UNICEF

18:31

Simona Halep, nominalizata de WTA la jucatoarea lunii octombrie

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, nominalizata de WTA la jucatoarea lunii octombrie

Simona Halep se afla printre nominalizatele la categoria Jucatoarea lunii octombrie, dupa cum informeaza site-ul oficial al WTA. Locul trei in ierarhia WTA, Simona este laudata pentru performanta de a ajunge in finala Turneului Campioanelor inca de la prima participare. continuă pe Hotnews

Simona Halep, nominalizata la titlul de jucatoarea lunii octombrie alaturi de Williams si Petkovic

Jucatoarea de tenis Simona Halep, finalista la Turneul Campioanelor, a fost nominalizata de WTA la titlul de sportiva lunii octombrie, alaturi de castigatoarea competitiei, Serena Williams SUA, 1 WTA), si.

Halep, nominalizata la Jucatoarea WTA a lunii octombrie. Aici o poti vota pe romanca!

Simona Halep se numara printre cele trei jucatoare nominalizate la titlul Jucatoarea Lunii, pentru octombrie. Numarul 3 mondial, romanca lupta cu Serena Williams si Andrea Petkovic pentru acest titlu, castigatoarea urmand sa fie aleasa de catre public, prin vot, pe site-ul WTA.

Clasamentul WTA: Simona Halep va incheia anul pe locul trei

Simona Halep va incheia anul 2014 pe locul trei in ierarhia WTA, jucatoarea din Romania acumuland 6. 292 de puncte. Simona a fost depasita doar de Serena Williams 1) si Maria Sharapova 2).

Simona Halep se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA

Jucatoarea de tenis Simona Halep se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA, ea avand in prezent 6. 292 de puncte, informeaza wtatennis. com. Irina-Camelia Begu se mentine pe locul 42, cu 1. 201 puncte, Monica .

Simona Halep se mentine pe locul 3 in clasamentul mondial

Jucatoarea Simona Halep ramane si in aceasta saptamana pe locul trei in clasamentul mondial dat publicitatii de WTA.

Simona Halep se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA, dupa Serena Williams si Maria Sarapova

Simona Halep se mentine pe locul 3, cu 6. 292 puncte, in clasamentul celor mai bune jucatoare de tenis din lume, dat publicitatii luni de WTA, primele doua pozitii fiind ocupate in continuare de Serena Williams.

Simona Halep s-a apucat de box (foto)

Aflata intr-o meritata vacanta dupa sezonul foarte bun reusit pe terenul de tenis, jucatoarea Simona Halep experimenteaza senzatii noi si a incercat chiar cateva lovituri la sacul de box intr-o sala de antrenament. Sub mesajul M-am apucat si de box Halep a publicat urmatoarea imagine.

Simona Halep a terminat sezonul pe locul 3 WTA. Cum arata varful clasamentului mondial la final de an

Simona Halep a incheiat sezonul competitional pe locul 3 inclasamentulWTA, fiind devansata doar de Serena Williams si de Maria Sarapova.

Simona Halep, pe urmele lui Lucian Bute

Simona Halep experimenteaza lucruri noi in vacanta pe care si-a luat. -o la finele sezonului. Dupa ce a participat la o sedinta foto, Halep a mers la sala de box.

Simona Halep, sedinta foto pentru o companie de articole sportive

Simona Halep a lasat tenisul pentru o sedinta foto. Halep a pozat pentru compania de echipamente sportive cu care are un contract de sponsorizare. A pus pozele pe o retea de socializare, iar fanii i-au transmis gandurike lor bune.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )