Libnet.ro
UNICEF

20:46

Simona Halep va participa la turneul de tenis de la Dubai

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep va participa la turneul de tenis de la Dubai

Simona Halep locul 3 WTA) va juca in cadrul turneului de tenis de la Dubai, care se va desfasura in perioada 15-20 februarie si pe care romanca l-a castigat in 2015, anunta site-ul oficial al competitiei. continuă pe Hotnews

Oficial: Simona Halep va juca la Dubai

Jucatoarea Simona Halep a fost confirmat, marti, pe tabloul principal al turneului WTA Premier de la Dubai Emiratele Arabe Unite).

Simona Halep, decizie importanta privind cariera

Simona Halep locul 3 WTA) va juca in cadrul turneului de tenis de la Dubai, care se va desfasura in perioada 15-20 februarie si pe care romanca l-a castigat in 2015, anunta site-ul oficial al.

Clasamentul WTA: Simona Halep, in continuare pe locul trei

Jucatoarea de tenis Simona Halep se mentine, in continuare, pe locul al treilea in clasamentul celor mai bune jucatoare profesioniste de tenis WTA).

Simona Halep, facuta praf de o fosta mare jucatoare de tenis

Simona Halep este atacata dur de o fosta mare jucatoare din Rusia, in ziua in care Romania se pregateste sa se dueleze cu Cehia, in sferturile de finala ale Fed Cup, scrie ziare. com. Fosta tenismena Anna Chakvetadze a.

Simona Halep a jucat in conditii extreme meciul doi la Fed Cup: 90% dintre sportivi n-ar fi facut-o

George Cosac, presedintele Federatiei Romane de Tenis, a dezvaluit, luni, ca Simona Halep a evoluat in conditii extreme impotriva cehoaicei Petra Kvitova in al doilea sau meci de simplu in Grupa Mondiala a Fed Cup.

FOTOGALERIE Imaginile unei infrangeri dureroase: Simona Halep a incercat, dar Pliskova a fost mai buna

Sala Sporturilor din Cluj-Napoca a fost alaturi de Simona Halep, spectatorii reusind sa doboare recordul de asistenta al arenei. Sambata, au fost 7477 de spectatori. Din pacate, Halep nu a reusit sa treaca de Karolina Pliskova, sportiva din Cehia inregistrand prima victorie in fata numarului trei WTA. Intra in material pentru a citi ce a spus Simona Halep imediat dupa meci.

Simona Halep amana din nou operatia la nas

Revenita pe teren cu ocazia meciului cu Cehia din Grupa Mondiala a Fed Cup, jucatoarea Simona Halep spune ca nu se va opri pentru a suferi operatia de deviatie de sept.

Kvitova: Simona Halep nu este degeaba numarul trei mondial

Jucatoarea de tenis Petra Kvitova a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca este multumita de jocul sau, chiar daca a pierdut, precizand ca Simona Halep nu este degeaba numarul trei mondial.

FOTOGALERIE FedCup Simona Halep, succes mare cu Petra Kvitova - Victorie obtinuta cu inima

Simona Halep a adus al doilea punct al Romaniei in meciul cu Cehia din sferturile FedCup echipa noastra conduce cu 2-1), dupa o partida dificila cu Petra Kvitova. Aflata intr-o perioada mai putin fasta a carierei, Simona a tras de ea, a luptat pana la capat si a castigat un meci care parea sa-i scape de sub control, la fel precum cel cu Pliskova, de sambata.

Simona Halep aduce Romania in avantaj contra Cehiei in Fed Cup

La capatul unui meci de trei seturi si peste doua ore, Simona Halep a invins-o pe fosta dubla castigatoare de la Wimbledon Petra Kvitova, cu 6-4, 3-6, 6-3, si a adus Romania mai aproape de calificarea in semifinalele Fed Cup.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )