Libnet.ro
UNICEF

05:00

Simona Halep, decizie importanta privind cariera

Antena3 Antena3,
Simona Halep, decizie importanta privind cariera

Simona Halep locul 3 WTA) va juca in cadrul turneului de tenis de la Dubai, care se va desfasura in perioada 15-20 februarie si pe care romanca l-a castigat in 2015, anunta site-ul oficial al. continuă pe Antena3

Simona Halep si-a schimbat look-ul

Simona Halep si-a schimbat look-ul. A renuntat sa mai poarte carare pe mijloc si a ales o tunsoare cu breton. Iata cum arata sportiva in prezent.

Simona Halep a sunat un prieten ca sa afle cum poate sa o invinga pe Petra Kvitova. Ce note si-a acordat Simona

Romania a pierdut cu 3-2 in fata Cehiei, dar Simona Halep a fost cea care ne-a adus in avantaj la inceputul zilei de duminica.

FOTOGALERIE Imaginile unei infrangeri dureroase: Simona Halep a incercat, dar Pliskova a fost mai buna

Sala Sporturilor din Cluj-Napoca a fost alaturi de Simona Halep, spectatorii reusind sa doboare recordul de asistenta al arenei. Sambata, au fost 7477 de spectatori. Din pacate, Halep nu a reusit sa treaca de Karolina Pliskova, sportiva din Cehia inregistrand prima victorie in fata numarului trei WTA. Intra in material pentru a citi ce a spus Simona Halep imediat dupa meci.

FOTOGALERIE FedCup Simona Halep, succes mare cu Petra Kvitova - Victorie obtinuta cu inima

Simona Halep a adus al doilea punct al Romaniei in meciul cu Cehia din sferturile FedCup echipa noastra conduce cu 2-1), dupa o partida dificila cu Petra Kvitova. Aflata intr-o perioada mai putin fasta a carierei, Simona a tras de ea, a luptat pana la capat si a castigat un meci care parea sa-i scape de sub control, la fel precum cel cu Pliskova, de sambata.

Simona Halep va participa la turneul de tenis de la Dubai

Simona Halep locul 3 WTA) va juca in cadrul turneului de tenis de la Dubai, care se va desfasura in perioada 15-20 februarie si pe care romanca l-a castigat in 2015, anunta site-ul oficial al competitiei.

Oficial: Simona Halep va juca la Dubai

Jucatoarea Simona Halep a fost confirmat, marti, pe tabloul principal al turneului WTA Premier de la Dubai Emiratele Arabe Unite).

Dezvaluiri din vestiar si o confidenta despre Simona Halep: A plans toata seara

Echipa de Fed Cup a Romaniei inca sufera dupa esecul cu Cehia de la Cluj-Napoca, iar unul dinre regrete este ca Simona Halep nu a batut-o pe Pliskova in primul meci.

Simona Halep amana din nou operatia la nas

Revenita pe teren cu ocazia meciului cu Cehia din Grupa Mondiala a Fed Cup, jucatoarea Simona Halep spune ca nu se va opri pentru a suferi operatia de deviatie de sept.

Sacrificiu incredibil facut de Simona Halep la meciul cu Petra Kvitova, din Fed Cup. A trecut prin chinuri groaznice

Romania a pierdut meciul cu Cehia, din Fed Cup, si multa lume s-a grabit sa o puna la zid pe Simona Halep, care a fost invinsa in primul meci de Karolina Pliskova.

Clasamentul WTA: Simona Halep, in continuare pe locul trei

Jucatoarea de tenis Simona Halep se mentine, in continuare, pe locul al treilea in clasamentul celor mai bune jucatoare profesioniste de tenis WTA).

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )