Libnet.ro
UNICEF

20:00

Simona Halep pierde primul meci din 2019

Online Sport Online Sport,
Simona Halep pierde primul meci din 2019

Revenita pe teren dupa mai bine de trei luni, Simona Halep a fost invinsa de Ashleigh Barty in turul doi la Sydney. continuă pe Online Sport

Simona Halep spune ca nu a avut dureri la spate n primul meci din 2019: E un semn bun

Simona Halep, locul I WTA, a declarat ca nu a simtit dureri la spate in primul meci din 2019, pierdut in fata australiencei Ashleigh Barty, dar a precizat ca asteapta ziua de joi, pentru a vedea cum se simte.

Simona Halep a pierdut primul meci din 2019

Simona Halep, locul I WTA, a fost invinsa, miercuri, cu scorul de 6-4, 6-4, de australianca Ashleigh Barty, locul 15 WTA, in turul al doilea al Sydney International, turneu de categorie Premier. Halep a fost.

SIMONA HALEP - ASHLEIGH BARTY. Anunt-soc inainte de primul meci al Simonei in 2019! Ce cote are romanca la casele de pariuri

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, va juca primul sau meci din 2019 contra australiencei Ashleigh Barty, in optimile turneului WTA de la Sydney, dotat cu premii totale de 823. 000 de.

Simona Halep, reactie dupa primul meci din 2019. Ce a spus jucatoarea noastra despre infrangerea de la Sydney

Simona Halep a avut un debut nefast in 2019, pierzand in turul secund al turneului de la Sydney, in fata australiencei Asleigh Barty.

VIDEO Simona Halep, revenire cu nfrngere n circuitul WTA (4-6, 4-6 cu Ashleigh Barty la Sydney) - Fara probleme cu spatele, dar cu o ntrziere n executii n unele momente

Simona Halep a fost in mare parte din meci cu un pas in urma adversarei, Ashleigh Barty fiind sportiva care a dictat ritmul in cele mai multe momente. Cu un joc variat defensiva de fier, agresivitate in momentele oportune si un slice care i-a dat mari batai de cap Simonei), australianca s-a impus in doua seturi, 6-4, 6-4, dupa o partida care a durat o ora si 27 de minute Sydney, turul doi). Halep nu a dat semne ca ar mai fi macinata de problemele cu hernia de disc, insa lipsa meciurilor oficiale s-a putut observa in reactiile intarziate pe care le-a avut liderul mondial in unele situatii.

Simona Halep si-a aflat prima adversara din 2019. Are un bilant pozitiv in fata ei, dar va avea o misiune grea la Sydney

Simona Halep va intra direct in turul al doilea al turneului de la Sydney, ultimul dinainte de Australian Open, care va incepe saptamana viitoare.

inca o retragere de la Sydney! Simona Halep a mai scapat de o jucatoare din Top 10 WTA

Simona Halep se intoarce in circuitul feminin de tenis, urmand sa participe la turneul de la Sydney, care a inceput luni.

Mai avem de asteptat! Organizatorii au anuntat cand va juca Simona Halep primul ei meci de la Sydney

Dupa mai mult de doua luni de pauza, liderul mondial al clasamentului WTA, Simona Halep, va incepe sezonul 2019 cu turneul de la Sydney.

Simona Halep, sigura de locul 1 mondial inca 3 saptamani. Cum poate pierde pozitia de lider in clasamentul WTA

Simona Halep este lider WTA pentru a 62-a saptamana, insa avansul sau fata de a doua clasata, germanca Angelique Kerber, a scazut de la 1. 046 la 766 de puncte,.

Simona Halep, sigura de locul 1 mondial inca 3 saptamani. Cum poate pierde pozitia de lider in clasamentului WTA

Simona Halep este lider WTA pentru a 62-a saptamana, insa avansul sau fata de a doua clasata, germanca Angelique Kerber, a scazut de la 1. 046 la 766 de puncte,.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )