Libnet.ro
UNICEF

06:15

Simona Halep pierde primul meci din 2021. A acuzat probleme la spate

Online Sport Online Sport,
Simona Halep pierde primul meci din 2021. A acuzat probleme la spate

Jucatoarea Simona Halep s-a oprit in sferturile de finala ale turneului Gippsland Trophy de la Melbourne. continuă pe Online Sport

Australian Open: Cu cine va juca Simona Halep in primul tur - Mihaela Buzarnescu, meci infernal cu Bianca Andreescu

Vineri a avut loc tragerea la sorti a tablourilor de simplu de la Australian Open, primul Grand Slam al sezonului din tenisul mondial. Simona Halep se va duela cu Lizette Cabrera beneficiara a unui wild card, locul 140 WTA). Cel mai greu meci il are, cel putin daca ne luam dupa numele adversarei, Mihaela Buzarnescu: o va intalni pe Bianca Andreescu.

Simona Halep, umilita in Australia. Ce a patit romanca, este grav de tot

Simona Halep a fost eliminata de Ekaterina Alexandrova, scor 2-6, 1-6, in sferturile de finala de la Gippsland Trophy. infrangere in 60 de minute. Romanca a intampinat probleme medicale in meci si a cerut interventia trainer-ului. Simona Halep, eliminata de la Gippsland Trophy de Alexandrova. A cerut interventia trainer-ului in primul set Halep a inceput .

VIDEO Simona Halep, in sferturi la Gippsland Trophy dupa o victorie in doua seturi (6-2, 6-4 vs Laura Siegemund)

Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului Gippsland Trophy, dupa ce a invins-o pe Laura Siegemund 51 WTA), scor 6-2, 6-4. Halep a lansat foarte bine 86% cu primul serviciu), a facut mult mai putine erori nefortate decat adversara si a egalat situatia la nivelul confruntarilor directe 2-2), dupa un meci care a durat o ora si 33 de minute.

Traseu infernal pentru Simona Halep, la Australian Open. Ce adversare vor avea cele 5 romance in primul tur

Simona Halep si-a aflat traseul cu posibilele adversare de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului 2021. Romanca ar urma sa intalneasca tenismene foarte puternice, intr-un context nefericit. Ea.

Simona Halep, invinsa de Ekaterina Alexandrova in sferturile Gippsland Trophy: Romanca a acuzat probleme medicale in timpul meciului (VIDEO)

Simona Halep, locul 2 WTA, a pierdut, vineri, meciul cu Ekaterina Alexandrova locul 33 WTA) in sferturile de finala ale Gippsland Trophy. Halep a fost invinsa de sportiva din Rusia cu scorul de 6-2, 6-1. Desi a.

Digisport: Momentul in care Simona Halep a cedat in meciul cu Ekaterina Alexandrova si ce a scris WTA imediat dupa meci

Simona Halep a pierdut meciul cu Ekaterina Alexandrova, din sferturile Gippsland Trophy, scor 2-6, 1-6. Sportiva noastra incepuse perfect meciul, dar o accidentare la spate a facut ca ea sa nu mai joace la cel mai inalt nivel si sa fie, in cele din urma, eliminata.

VIDEO Simona Halep, invinsa categoric de Ekaterina Alexandrova (2-6, 1-6) A acuzat unele probleme medicale

Simona Halep a contat cu adevarat in meciul de vineri in primele doua game-uri: a facut break-ul si a condus cu 2-0. De la acel moment au aparut problemele: multe erori si dureri la spate ramane de vazut cat sunt de grave in realitate). Ekaterina Alexandrova si-a vazut linistita de recitalul ofensiv si a dus disputa intr-o singura directie. A fost 6-2, 6-1, dupa o partida care a durat doar 57 de minute Gippsland Trophy, sferturi). Saptamana viitoare, Simona va lua startul la Australian Open.

Simona Halep, calificare fara emotii in sferturi la Melbourne. Irina Begu continua si ea dupa un meci nebun!

Pentru a doua oara in cariera Simona Halep a invins-o pe Laura Siegemund din Germania.

Simona Halep, gest minunat din Australia. Mesajul pentru un roman lovit de o boala grava

Prezenta la Australian Open, Simona Halep a postat un mesaj important pe contul sau de socializare. Ce a transmis sportiva unui roman lovit de o boala grava. Ce mesaj a postat Simona Halep Simona Halep este cu siguranta una dintre cele mai apreciate sportive ale momentului. Are numerosi fani in intreaga lume si se bucura .

Simona Halep Ekaterina Alexandrova se joaca vineri. Ce post tv difuzeaza partida

Simona Halep si Ekaterina Aleksandrova vor juca vineri, dupa ce meciul de joi a fost anulat din cauza unui caz de Covid-19 aparut. Ce post tv va transmite meciul? Simona Halep versus Ekaterina Aleksandrova Simona Halep 2 WTA, 29 de ani) va juca vineri contra sportivei din Rusia, Ekaterina Alexandrova 26 de ani, 33 WTA), .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2751 seconds )