Libnet.ro
UNICEF

23:30

Simona Halep a pierdut finala de la Australian Open in fata jucatoarei daneze de tenis Caroline Wozniacki

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Simona Halep a pierdut finala de la Australian Open in fata jucatoarei daneze de tenis Caroline Wozniacki

Simona Halep a pierdut finala Australian Open si a ratat astfel, inca o data, primul sau titlu de Mare Slem din cariera, in fata jucatoarei daneze de tenis Caroline Wozniacki, care, in urma acestui meci, ce a durat doua ore si 50 de minute, a preluat. continuă pe Wall-Street Ro

Reactie DURA a lui Gigi Becali, dupa ce Simona Halep a pierdut finala Australian Open

Gigi Becali, patronul clubului de fotbal FCSB, a reactionat dur dupa ce Simona Halep a pierdut titlul de nr. 1 WTA in finala de la Australian Open. Nu am ce sa comentez, dupa un asemenea meci. Sunt.

Ilie Nastase, dupa ce Halep a pierdut finala de la Australian Open: Nu mai e o miza revenirea pe locul 1. Are sanse sa castige un turneu de Grand Slam

Fostul tenismen Ilie Nastase a declarat, sambata, ca meciul Simonei Halep cu daneza Caroline Wozniacki a fost unul echilibrat, apreciind ca romanca trebuie sa se odihneasca si sa o ia de la capat in parcursul ei spre castigarea unui titlu de Grand Slam, informeaza News. ro. Nu mai e o miza revenirea pe locul 1. Are sanse sa castige un turneu de Grand Slam, a spus fostul lider ATP.

FOTO VIDEO Simona Halep, incurajata in finala Australian Open. Stere Halep: Bravo, tata! Sa lovesti mingea!

Simona Halep si Caroline Wozniacki joaca sambata, 27 ianuarie, de la ora 10. 30, in finala Australian Open. Stere Halep, tatal numarului 1 mondial, urmareste meciul din cafeneaua familiei de la Constanta.

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )