Libnet.ro
UNICEF

00:07

Reactie DURA a lui Gigi Becali, dupa ce Simona Halep a pierdut finala Australian Open

B1 B1,
Reactie DURA a lui Gigi Becali, dupa ce Simona Halep a pierdut finala Australian Open

Gigi Becali, patronul clubului de fotbal FCSB, a reactionat dur dupa ce Simona Halep a pierdut titlul de nr. 1 WTA in finala de la Australian Open. Nu am ce sa comentez, dupa un asemenea meci. Sunt. continuă pe B1

Ilie Nastase, dupa ce Simona Halep a pierdut finala de la Australian Open: Stiu ce inseamna sa pierzi la muchie. Ce sfat are pentru tenismena

Fostul tenisman Ilie Nastase sustine ca finala de la Australian Open, in care Simona Halep a fost invinsa de daneza Caroline Wozniacki a fost un meci echilibrat, si ca, acum, romanca trebuie sa.

Lovitura EXTREM DE DURA la adresa lui Gigi Becali! Ce a decis instanta in procesul legat de marca STEAUA

Infrangere dureroasa suferita de omul de afaceri Gigi Becali in procesul acestuia cu CSA Steaua, clubul de fotbal al Ministerului Apararii Nationale MApN). Astfel, Tribunalul Bucuresti a.

Lovitura dura pentru Simona Halep inainte de finala de sambata cu Caroline Wozniacki de la Australian Open

Suedezul Mats Wilander a vorbit despre finala dintre Simona Halep si Caroline Wozniacki. Acesta explica armele pe care cele doua jucatoare de top le au. Nu stiu de ce Simona a jucat atat de agresiv.

Lovitura dura pentru Simona Halep inainte de finala de sambata cu Caroline Wozniacki de la Australian Open

Suedezul Mats Wilander a vorbit despre finala dintre Simona Halep si Caroline Wozniacki. Acesta explica armele pe care cele doua jucatoare de top le au. Nu stiu de ce Simona a jucat atat de agresiv.

Simona Halep vs Karolina Pliskova 6-3, 6-2/ Simona, in semifinale la Australian Open - Demonstratie de tenis

Dupa un inceput ratat de meci 0-3), Simona a accesat nivelul cel mai inalt al jocului sau: s-a deplasat fantastic, a avut o defensiva de fier, a fost agresiva la retur si a castigat nu mai putin de noua game-uri la rand! Debusolata de usurinta cu care Halep facea punct dupa punct, Karolina Pliskova practic nu a mai contat, pe teren fiind o singura jucatoare 6-3, 6-2, dupa o ora si 13 minute). Simona Halep se califica in semifinalele de la Australian Open cea mai buna performanta a carierei la Antipozi), faza a competitiei unde va da peste mai vechea cunostinta Angelique Kerber. Se actualizeaza.

VIDEO Simona Halep vs Karolina Pliskova 6-3, 6-2/ Simona, in semifinale la Australian Open - Demonstratie de tenis

Dupa un inceput ratat de meci 0-3), Simona a accesat nivelul cel mai inalt al jocului sau: s-a deplasat fantastic, a avut o defensiva de fier, a fost agresiva la retur si a castigat nu mai putin de noua game-uri la rand! Debusolata de usurinta cu care Halep facea punct dupa punct, Karolina Pliskova practic nu a mai contat, pe teren fiind o singura jucatoare 6-3, 6-2, dupa o ora si 13 minute). Simona Halep se califica in semifinalele de la Australian Open cea mai buna performanta a carierei la Antipozi), faza a competitiei unde va da peste mai vechea cunostinta Angelique Kerber.

Simona Halep joaca acum finala de la Australian Open

ACTUALIZARE 11:25 Simona Halep pierde primul set, dupa tie-break; 7-6 pentru jucatoarea din Danemarca Simona Halep a pierdut, cu scorul de 6-7 2), primul set al finalei Australian Open, pe care o disputa cu daneza Caroline Wozniacki. Halep a revenit de la 2-5, dar nu a reusit sa castige setul. -------- Simona Halep, a declarat, ieri, ca este relaxata si va da totul in finala de sambata a turneului Australian Open, la Melbourne, contra danezei Caroline Wozniacki. Ma simt bine. Sunt un pic obosita din cauza numeroaselor ore petrecute pe teren. Dar ma simt bine, sunt relaxata, nu simt presiunea meciului. Am dormit mult. Acum astept sa ma antrenez un pic pentru a simti mingea. Astept cu nerabdare sa joc maine, sa ma bucur de finala si sa ma concentrez pe mine, pentru ca lucrul cel mai important este sa imi fac jocul meu '', a afirmat Halep, citata de site-ul WTA, potrivit Agerpres.

Simona Halep a pierdut finala de la Australian Open

ACTUALIZARE 13:25 Simona Halep a pierdut a treia finala de Mare Slam a carierei Dupa aproape 3 ore de joc, Simona Halep a cedat in fata danezei Caroline Wozniacki, scor 7-62), 3-6, 6-4. *ACTUALIZARE 12:15 Simona Halep, acuzand probleme fizice, a egalat scorul seturilor din finala Australian Open, 6-7 2), 6-3 -------- Simona Halep, a declarat, ieri, ca este relaxata si va da totul in finala de sambata a turneului Australian Open, la Melbourne, contra danezei Caroline Wozniacki. Ma simt bine. Sunt un pic obosita din cauza numeroaselor ore petrecute pe teren. Dar ma simt bine, sunt relaxata, nu simt presiunea meciului. Am dormit mult. Acum astept sa ma antrenez un pic pentru a simti mingea. Astept cu nerabdare sa joc maine, sa ma bucur de finala si sa ma concentrez pe mine, pentru ca lucrul cel mai important este sa imi fac jocul meu '', a afirmat Halep, citata de site-ul WTA, potrivit Agerpres.

Ce scrie presa internationala despre Simona Halep dupa succesul de la Australian Open

Simona Halep a castigat ieri semifinala Australian Open in fata sportivei Angelique Kerber. Succesul romancei si calificarea ei in finala competitiei a fost reflectat in presa internationala.

Incredibila Simona Halep: WTA, elogii pe Twitter dupa victoria romancei in semifinala Australian Open cu Angelique Kerber

WTA organizatorul competitiei feminine de tenis) o elogiaza pe Simona Halep in doua postari pe Twitter dupa victoria fantastica asupra lui Angelique Kerber in semifinalele Australian Open 6-3, 4-6, 9-7): Incredibila Simona Halep si Un meci absolut uluitor!.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )