Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep a povestit pentru BBC motivul pentru care a refuzat sa danseze la petrecerea de dupa castigarea Wimbledonului

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep a povestit pentru BBC motivul pentru care a refuzat sa danseze la petrecerea de dupa castigarea Wimbledonului

In 2019, Simona Halep a dat peste cap orice pronosticuri si a castigat surprinzator titlul de la Wimbledon. Campioana a refuzat insa sa respecte traditia de la All England Club si nu a dansat la petrecerea care se organizeaza anual pentru cei care cuceresc trofeul pe iarba londoneza. Pentru BBC, Halep a povestit care a fost motivul acestei decizii. continuă pe Hotnews

De ce n-a dansat Simona Halep la gala castigatorilor de la Wimbledon

La un an distanta de la castigarea turneului de la Wimbledon, Simona Halep a declarat pentru BBC de ce a refuzat sa danseze la gala care a avut loc dupa competitia de la All England Tennis Crocket Club.

De ce nu au dansat impreuna castigatorii de la Wimbledon 2019 la Balul Campionilor. Raspunsul Simonei Halep, intr-un interviu inedit pentru BBC

Simona Halep, a doua tenismena a lumii si detinatoarea trofeului de la WTA Wimbledon, a marturisit de ce nu a dansat alaturi de Novak Djokovic la Balul Campionilor din 2020, eveniment organizat traditional dupa.

Jucatoare de top la turneul la care ar urma sa participe si Simona Halep - Cine s-a inscris la competitia de la Palermo

Circuitul WTA va porni la drum la inceputul lunii august, primul turneu fiind cel de la Palermo categorie International). Simona Halep si-a anuntat intentia de a participa, iar lista sportivelor care vor juca in Italia cuprinde nume importante cinci sportive din TOP 20 si doua castigatoare de Grand Slam).

Simona Halep, la primul meci dupa patru luni de zile. Cum arata a doua tenismena a lumii dupa pauza provocata de criza COVID-19 (GALERIE FOTO)

Simona Halep, numarul 2 mondial in tenisul feminin, a jucat un prim meci dupa pauza provocata de criza COVID-19. Cea mai titrata tenismena a Romaniei a aratat o forma excelenta si multa pofta de joc,.

Simona Halep a revenit pe teren. Ce a facut in primul meci dupa aproape 6 luni de pauza

Dupa aproape 6 luni de stat pe bara, Simona Halep a revenit pe terenul de tenis, la Cluj. Numarul 2 mondial a participat la o partida demonstrativa, alaturi de Horia Tecau, Marius Copil si Gabriela.

Cea mai buna veste de astazi. Se dau bani de la stat pentru acesti romani care indeplinesc aceasta conditie

O veste buna pentru iulie e ca Guvernul a vorbit despre schema de ajutor de stat. Acum e de peste 1 miliard de lei si sunt vizati mii de romani care ar putea profita. Ce vrea Guvernul e sa.

Italia, Veneto: Pedeapsa cu inchisoarea pentru persoanele infectate care ies din casa

Incepand cu data de 1 iulie, am inregistrat 28 de infectii, o cifra ridicola, comparativ cu 5 milioane, cat numara populatia regiunii Veneto. Cincisprezece cazuri din cele 28 le-am importat. Fie ca sunt rezidenti care au plecat acasa si s-au intors, fie sunt imigranti straini care au avut contacte in comunitatea lor cu oameni care s-au intors din patrie, a declarat Luca Zaia, guvernatorul regiunii Veneto, in cadrul unei conferinte de presa.

MAE, nou avertisment pentru turistii romani care se indreapta spre Grecia: Autoritatile elene pot modifica fara preaviz conditiile de intrare pe teritoriul national

Ministerul Afacerilor Externe vine cu noi informatii cu privire la tranzitul cetatenilor romani care se indreapta spre Grecia prin punctul de trecere a frontierei Kulata Promachonas. in acest sens MAE avert.

Surpriza pentru liderul PNL care a luat 3,60, la BAC. Cum i s-a modificat nota la romana, dupa contestatie

Prim-vicepresedintele PNL Vrancea, Daniel Morosanu a obtinut inca 15 sutimi in plus, in urma recorectarii lucrarii sale la Limba Romana, care a fost initial notata cu 3,60. Prin urmare, liderul PNL, in varsta de 42, de ani nu reuseste sa promoveze bacalaureatul sesiunea aceasta.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )