Libnet.ro
UNICEF

11:00

Simona Halep, prima rectie dupa ce a invins-o pe Bianca Andreescu

Online Sport Online Sport,
Simona Halep, prima rectie dupa ce a invins-o pe Bianca Andreescu

Vedeti mai jos ce a declarat Simona Halep la cald dupa succesul obtinut, luni, in fata Biancai Andreescu la Turneul Campioanelor de la Shenzhen. continuă pe Online Sport

CTP, reactie neasteptata, dupa ce Simona Halep a invins-o pe Bianca Andreescu. A fost cam ruginita in primul set!

Simona Halep a castigat confruntarea cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor 2019. Campioana de la Wimbledon s-a impus in 3 seturi, scor 3-6, 7-6, 6-3. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat prestatiile celor doua jucatoare, la scurt timp dupa incheierea meciului. CTP, dupa meciul Simona Halep Bianca Andreescu: Canadianca ar trebui sa mai dea .

Premiera pentru Simona Halep. Se va duela cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor. Lista completa a adversarelor

Premiera pentru Simona Halep. Campioana de la Wimbledon s-a calificat in Turneul Campioanelor, pentru a sasea oara la rand, si se va duela cu Bianca Andreescu. Premiera pentru Simona Halep! Se va duela cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor Turneul Campioanelor 2019 va incepe duminica, 27 octombrie, si se va incheia pe 3 noiembrie. Competitia .

Simona Halep, prima reactie dupa victoria din meciul de debut de la Turneul Campioanelor: Ma bucur ca am jucat cu ea

Simona Halep, locul 5 WTA, a oferit prima reactie, dupa ce a invins-o pe Bianca Andreescu, tenismena canadiana de origine romaa de pe locul 4 WTA, in primul meci de la Turneul Campioanelor din Shenzen, care.

Simona Halep a invins-o pe Bianca Andreescu in primul meci la Turneul Campioanelor

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a invins-o pe canadianca Bianca Andreescu in trei seturi, 3-6, 7-6 8-6), 6-3, luni, intr-un meci din Grupa Violet a Turneului Campioanelor, care are loc la Shenzhen.

Turneul Campioanelor: Simona Halep a castigat duelul cu Bianca Andreescu

Simona Halep, locul 5 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 3-6, 7-6 6), 6-3, pe jucatoarea canadiana.

Simona Halep, prima reactie dupa aflarea adversarelor din Grupa Violet. Ce promisiune a facut romanca

Simona Halep a vorbit, vineri, dupa stabilirea componentelor celor doua grupe de la Turneul Campioanelor, despre cum urmeaza sa abordeze competitia de Shenzheng.

Simona Halep si secretul victoriei cu Bianca Andreescu: M-am gandit ca sunt mai puternica psihic

Simona Halep a declarat ca in setul al doilea, in care a intors soarta meciului cu Bianca Andreescu, s-a gandit ca este mai puternica psihic decat adversara ei.

Simona Halep salveaza o minge de meci si o invinge pe Bianca Andreescu

Inceput senzational de Turneu al Campioanelor pentru Simona Halep. Condusa cu un set si avand de aparat o minge de meci in al doilea act, jucatoarea din Romania a luptat exemplar pentru fiecare punct si a obtinut in final o victorie pe deplin meritata.

Cand si cu cine va juca Simona Halep urmatorul meci de la Turneul Campioanelor. Surpriza de proportii

Simona Halep a invins-o pe Bianca Andreescu, scor 3-6, 7-6, 6-3, la Turneul Campioanelor si o va intalni in urmatorul meci pe Elina Svitolina, care a trecut de Karolina Pliskova cu scorul de 7-6, 6-4. Partida se va disputa miercuri, 30 octombrie, de la ora 12:30. Organizatorii pot schimba ora de start a meciului. Simona .

Simona Halep le inchide gura criticilor, dupa partida cu Bianca Andreescu: Am auzit la mine in tara ca sunt un pic prea batrana!

Simona Halep 5 WTA), a invins-o, luni, cu scorul de 3-6, 7-6 6), 6-3, pe jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu 4 WTA), in prima etapa a Grupei Violet a Turneului Campioanelor, la capatul.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )