Libnet.ro
UNICEF

12:45

FOTO Ce a facut Simona Halep la scurt timp dupa ce s-a calificat in turul al doilea de la US Open

Adevărul Adevărul,
FOTO Ce a facut Simona Halep la scurt timp dupa ce s-a calificat in turul al doilea de la US Open

Simona Halep s-a calificat, nu fara emotii, in turul secund al turneului de la US Open, dupa ce a trecut de americanca Nicole Gibbs. continuă pe Adevărul

Gestul Simonei Halep, dupa ce s-a calificat in turul doi la US Open. S-a intamplat la scurt timp dupa meci

Simona Halep se bucura de o alta reusita! Nici nu ne-am fi putut astepta la altceva de la campioana noastra care, de la o vreme, stie doar sa castige, semn ca si-a invins orice emotie care i-ar fi stat in cale si de data asta. Simona s-a calificat in turul secund la US Open. Ce .

Simona Halep, primul mesaj dupa victoria de la US Open: Pot sa visez din nou sa castig un Grand Slam?

Simona Halep s-a calificat in runda a doua a turneului US Open, dupa ce a invins-o pe americanca Nicole Gibbs cu scorul de 6-3, 3-6, 6-2. Ma simt bine ca m-am intors aici, am avut mult sprijin. Nu am simtit.

FOTO Sustinere speciala pentru Simona Halep la US Open. Americanii au surprins in tribune una dintre cele mai mari vedete din istoria sportului

Simona Halep a debutat cu dreptul la US Open, ultimul Grand Slam al anului, acolo unde spera sa castige un nou trofeu.

Digisport: E pacat ca se intampla asta cu Simona Halep! Campioana noastra nu este bagata in seama. Ce scriu americanii

Simona Halep 27 de ani) va debuta marti la US Open 2019, impotriva lui Nicole Gibbs 26 de ani). Campioana noastra poate redeveni lider mondial pana la finalul lui 2019, iar americanii de la Sports Illustrated au facut o scurta analiza inaintea turneului de la Flushing Meadows.

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe locul 4

Simona Halep 4. 743 de puncte) se mentine pe locul 4 in ierarhia WTA, conform clasamentului publicat in cursul zilei de luni. Primul loc este ocupat in continuare de Naomi Osaka 6. 606 puncte), in timp ce pe doi se afla Ashleigh Barty 6. 501 puncte).

Digisport: Nu, nu, nu spune asta, nu! Ce i-a soptit Simona Halep reporterului, chiar pe teren, dupa victoria din primul tur de la US Open

Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat in turul doi la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, dupa ce a trecut de americanca Nicole Gibbs cu scorul de 6-3, 3-6, 6-2.

Simona Halep se califica in turul 2 la US Open, dupa 6-3, 3-6, 6-2 cu Nicole Gibbs

Simona Halep Nicole Gibbs se joaca marti, 27 august 2019, de la ora 20:30, in primul tur la US Open. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune Eurosport, dar poate fi urmarita si online in format live text si video. Va vom tine la curent cu toate detaliile importante legate de meci.

Simona Halep, in turul al doilea la US Open

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea al US Open dupa trei ani si dupa ce a invins-o, marti,.

Surpriza frumoasa pentru Simona Halep, la New York! Cum a fost rasplatita tenismena pentru victoria de la US Open

Dupa ce s-a calificat in runda a doua a turneului US Open, Simona Halep a avut parte de o alta surpriza frumoasa. Tenismena s-a plimbat prin New York si a descoperit numeroase panouri stradale pe care aparea.

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea la US Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat in runda a doua a turneului US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului, marti, dupa ce a dispus de americanca Nicole Gibbs cu scorul de 6-3, 3-6, 6-2.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,259 seconds )