Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cati bani va incasa Simona Halep, daca va castiga Australian Open 2021

B1 B1,
Cati bani va incasa Simona Halep, daca va castiga Australian Open 2021

Simona Halep poate castiga o alta suma consistenta de bani, daca va castiga Australian Open 2021. Premiile pentru castigator, finalist si semifinalisti au mai scazut fata de anul precedent, dar sumele pe. continuă pe B1

Ce spune Iga Swiatek despre duelul cu Simona Halep din optimile Australian Open

S-au intalnit de doua ori pana acum, de fiecare data pe zgura pariziana, iar victoriile au fost impartite. Iga Swiatek si Simona Halep se vor duela inca o data la nivel inalt: optimile de la Australian Open.

Ce trebuie sa faca Simona Halep pentru a castiga Australian Open 2021. Antrenorul Darren Cahill este ferm convins

Simona Halep este 100% pregatita pentru a face o figura frumoasa la Australian Open. Dezvaluirea ii apartine antrenorului romancei, Darren Cahill. Daca Simona Halep va juca fara frica, va avea mari sanse.

Ce trebuie sa faca Simona Halep pentru a castiga Australian Open

A debutat en-fanfare la Melbourne, dar mai e mult pana in a doua saptamana de concurs. Simona Halep este una dintre favoritele la castigarea Australian Open, iar fostul campion Mats Wilander stie ce ii trebuie sportivei noastre pentru a se incorona campioana pe Rod Laver Arena.

Ce a spus Ajla Tomljanovic dupa infrangerea dureroasa cu Simona Halep

Ajla Tomljanovic a declarat, miercuri, in conferinta de presa de dupa meciul de la Australian Open cu Simona Halep, ca romanca nu este degeaba numarul 2 mondial, ceea ce a aratat in setul decisiv, si ca va dura cateva zile pana cand va reusi sa treaca peste aceasta infrangere.

Simona Halep, victorie senzationala la Australian Open. Revenire incredibila, cand totul parea pierdut

Astazi, in turul doi la Australian Open 2021, Simona Halep a intalnit-o pe Ajla Tomljanovic. Duelul s-a disputat pentru un loc in turul urmator. Dupa doua ore si jumatate de joc, victoria a revenit celei mai bune jucatoare. Simona Halep a revenit in cele doua ore de joc, castigand in setul decisiv cu trei mingii .

Cu cine va juca Simona Halep in turul III de la Australian Open. Adversara sa a bifat deja o finala de turneu WTA in 2021 (VIDEO)

Simona Halep, a doua tenismena a lumii, a fost protagonista unei reveniri de senzatie in partida din turul II de la Australian Open, unde a intalnit-o pe Ajla Tomljanovic 72 WTA). Condusa cu 5-2 in decisiv, a.

Ana Bogdan a fost eliminata de la Australian Open. Cati bani incaseaza jucatoarea din Romania

Romania mai are doar doua jucatoare la Australian Open in proba de simpluSimona Halep si Sorana Cir.

Simona Halep i-a lasat pe toti fara cuvinte, chiar azi. Ce a facut romanca la Australian Open

Simona Halep, ocupanta locului 2 WTA, a jucat astazi impotriva rusoaicei Veronika Kudermetova, in turul trei Australian Open. intr-un meci dominat total de jucatoarea nostra, Veronika Kudermetova s-a declarat infranta dupa o ora si 18 minute. La final, Simona a reusit sa se califice in Optimile Australian Open 2021. Simona calificata in Optimile Australian Open .

Simona Halep si-a aflat adversara din optimile Australian Open. E una de cosmar: Ultima oara m-a zdrobit

Duel de foc pentru Simona Halep pentru un loc in sferturile de finala la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

Cati bani castiga Jador la Survivor Romania. Suma este si mai mare decat s-a crezut initial

Este oare Joador cel mai bine platit concurent de la emisiunea Survivor Romania 2021? Potrivit Ciao. ro, artistul ar castiga o suma uriasa la emisiunea care se desfasoara in Republica Dominicana. Cati bani castiga Jador la Survivor Romania insa Jador este si unul dintre cei mai apreciati artisti la ora actuala. in emisiunea Survivor Romania 2021, .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2067 seconds )