Libnet.ro
UNICEF

12:45

Simona Halep, reactie neasteptata dupa esecul Biancai Andreescu. Cele doua sunt mari rivale

Playtech Playtech,
Simona Halep, reactie neasteptata dupa esecul Biancai Andreescu. Cele doua sunt mari rivale

Reactia Simonei Hale dupa esecul Biancai Andreescu la Australian Open. Este dificil sa te astepti ca toate jucatoarele de top sa castige meciurile, a spus campioana noastra la o conferinta de presa. Simona Halep, parere despre esecul Biancai Andreescu la Australian Open. Vremurile nu sunt usoare Simona Halep a vorbit despre eliminarea suferita de Bianca . continuă pe Playtech

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in turul doi - Ce spune despre viitoarea adversara

Simona Halep si-a facut usor meciul cu Lizette Cabrera, calificarea in turul doi de la Australian Open venind in doar 59 de minute 6-2, 6-1). Simona a vorbit despre debutul de la Melbourne, dar si despre viitoarea adversara, Ajla Tomljanovic.

Simona Halep a starnit hohote de ras dupa victorie. Ce a putut spune in fata publicului

Simona Halep a starnit hohote de ras dupa victorie. Ce a putut spune in fata publicului de la Asustralian Open, vedeti in randurile de mai jos. Simona Halep, preferata publicului din tribune. Ce a spus sportiva noastra de i-a atras simpatia tuturor Simona Halep a starnit hohote de ras dupa victoria de la Australia Open.

Simona Halep, victorie senzationala la Australian Open. Revenire incredibila, cand totul parea pierdut

Astazi, in turul doi la Australian Open 2021, Simona Halep a intalnit-o pe Ajla Tomljanovic. Duelul s-a disputat pentru un loc in turul urmator. Dupa doua ore si jumatate de joc, victoria a revenit celei mai bune jucatoare. Simona Halep a revenit in cele doua ore de joc, castigand in setul decisiv cu trei mingii .

Simona Halep, mesaj clar catre Darren Cahill. Ce i-a transmis antrenorul, romanca i-a dat dreptate

Am aratat ca vehea Simo, a spus romanca in interviul de la finalul meciului cu Ajla Tomljanovic de la Australian Open in care se disculpa pentru iesirile din timpul luptei. Mesajul sau pentru antrenorul Darren Cahill si echipa. Simona Halep, mesaj catre Darren Cahill dupa meciul cu Ajla Tomljanovic Campioana noastra i-a cerut scuze lui .

Ce a spus Ajla Tomljanovic dupa infrangerea dureroasa cu Simona Halep

Ajla Tomljanovic a declarat, miercuri, in conferinta de presa de dupa meciul de la Australian Open cu Simona Halep, ca romanca nu este degeaba numarul 2 mondial, ceea ce a aratat in setul decisiv, si ca va dura cateva zile pana cand va reusi sa treaca peste aceasta infrangere.

Ce l-a deranjat pe Darren Cahill la eleva sa - Simona Halep a vorbit despre acest aspect la conferinta de presa

Simona Halep a vorbit la conferinta de presa de dupa meciul cu Ajla Tomljanovic Australian Open, turul doi) si despre aspectele mai putin placute ale meciului istovitor castigat miercuri. Locul 2 WTA, Halep le-a spus jurnalistilor ca l-a deranjat pe Darren Cahill.

Simona Halep se califica in turul 3 cu revenire de la 2-5 in decisiv

Meci de mare lupta pentru Simona Halep cu Ajla Tomljanovic in turul 2 la Australian Open. O partida de peste doua ore si jumatate castigata de Halep, cu 4-6, 6-4, 7-5, dupa ce a revenit de la 2-5 in setul decisiv.

Simona Halep, calificare en-fafare in turul II de la Australian Open. Romanca a cedat doar trei ghemuri in partida cu australianca Lizette Cabrera

Simona Halep, locul 2 mondial in tenisul feminin, s-a calificat la pas in turul al II-lea de la Australian Open 2021, dupa o victorie facila cu australianca Lizette Cabrera 140 WTA), scor 6-2 6-1 dupa o ora de.

Cristian Tudor Popescu a tras un semnal de alarma cu privire la Simona Halep si a ridicat-o in slavi pe Sorana Cirstea

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Australian Open, dupa ce a invins-o, in trei seturi, pe Ajla Tomljanovic, 4-6, 6-4, 7-5. Jucatoarea noastra, a doua favorita a turneului, a avut o revenire formidabila.

Asa am trait Simona Halep - Ajla Tomljanovic

Miercuri, dupa ora 10:00, am transmis live text in aceasta pagina meciul Simona Halep - Ajla Tomljanovic, partida din turul secund la Australian Open.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )