Libnet.ro
UNICEF

22:30

Agonie prelungita pentru Simona Halep si eliminare de la Miami

Online Sport Online Sport,
Agonie prelungita pentru Simona Halep si eliminare de la Miami

Simona Halep a trait un mic dezastru, vineri dimineata in semifinalele turneului de tenis de la Miami. Ploaia nu a lasat-o sa plece acasa linistita. Intrerupta de precipitatii de trei ori in total, ultima oara partida a fost reluata de la 5-7 0-5 in defavoarea Simonei, iar romanca a revenit pe teren dupa 70 de minute de pauza pentru a pierde in doar cinci minute. Citeste si:De la aplaudat la dat sfaturi pe teren: Indicatiile halucinante ale lui Dobre la meciul Halep - Pliskova . continuă pe Online Sport

LIVE Agonie prelungita pentru Simona Halep la Miami

Simona Halep este condusa de Karolina Pliskova la turneul de tenis de la Miami si pe punctul de a fi eliminata, insa ploaia nu o lasa sa plece acasa linistita.

Cu cine joaca Simona Halep in semifinala Miami Open. Pe cine ar putea intalni in finala

Simona Halep si-a aflat adversara din semifinala de la Miami Open 2019. Constanteanca o va intalni in penultimul act al turneului pe Karolina Pliskova locul 7 WTA). Daca se va califica in finala, Simona va juca impotriva invingatoarei dintre Anett Kontaveit si Ashleigh Barty. Fostul lider mondial s-a calificat in semifinala Miami Open dupa ce [] .

Dezastru pentru Simona Halep la Miami! Romanca a fost surclasata de Karolina Pliskova si a ratat finala, dar si sansa de a redeveni lider mondial

Demult n-a mai avut parte Simona Halep de un meci atat de groaznic, precum cel din semifinalele turneului de la Miami.

CTP, reactie dura dupa ce Simona Halep s-a calificat in semifinala de la Miami: ii manca din priviri pe cei din echipa ei

Simona Halep a invins-o pe Qiang Wang cu scorul de 6-4, 7-5 si s-a calificat in semifinalele turneului de la Miami. Cristian Tudor Popescu a avut o reactie dura la adresa Simonei la finalul meciului. Jurnalistul a fost nemulaumit de faptul ca sportiva si-a certat staff-ul in primul set, la scorul de 4-3 E o [] .

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Miami si e pe locul 2 WTA

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Miami Open si a urcat pe locul 2 in clasamentul WTA, dupa ce a invins-o pe chinezoaica Qiang Wang cu scorul de 6-4, 7-5. Simona e la un singur pas sa redevina numarul 1 mondial. Sportiva noastra va intalni in semifinalele turneului de la Miami invingatoarea dintre cehoaicele [] .

Sansa pentru Simona Halep, dupa ultimele rezultate de la Miami! Se stiu primele doua semifinaliste ale turneului

Turneul de la Miami si-a derulat primele doua sferturi de finala, de pe partea opusa de tablou pe care se afla Simona Halep.

CTP e impresionat de Simona Halep. Principalul castig e relatia cu noul antrenor

Cristian Tudor Popescu a urmarit meciul castigat de Simona Halep in fata americancei Venus William in optimile de la Miami Open. Jurnalistul s-a aratat impresionat de jocul Simonei, care nu a avut probleme sa o invinga pe adversara sa si sa se califice in sferturi. CTP este de parere ca Simona Halep a luat cea [] .

Simona Halep in semifinale la Miami dupa o revenire fabuloasa de la 1-5 in setul doi

Simona Halep a invins-o pe chinezoaica Qiang Wang, cu 6-4, 7-5, pentru calificarea in careul de asi de la Miami Open. In setul al doilea jucatoarea din Romania a intors rezultatul de la 1-5 si 0-40 la 4-5.

Simona Halep si-a aflat adversara din sferturi la Miami

Pentru Simona Halep certitudinea dupa calificarea in sferturi era ca va juca impotriva unei chinezoaice pe care o cheama Wang.

Simona Halep e in sferturi la Miami. Prima reactie a Simonei dupa victoria cu Venus Williams

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Miami Open cu o victorie categorica in fata americancei Venus Williams, scor 6-3, 6-3. Fostul lider mondial a terminat meciul intr-o ora si 13 minute si continua cursa spre locul 1 in clasamentul WTA. Este impresionant. Sunt fericita ca pot reusi aceste lucruri. Munca pe care am depus-o [] .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )