Libnet.ro
UNICEF

17:30

Simona Halep, victorie magnifica la Miami VIDEO

Antena3 Antena3,
Simona Halep, victorie magnifica la Miami VIDEO

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, s-a calificat cu dificultate in optimile de finala ale turneului WTA de la Miami Florida), dotat cu premii totale de 9. 428 dolari, duminica,. continuă pe Antena3

Simona Halep, victorie intr-o ora si trei minute in fata americancei Taylor Townsend, in turul doi la Miami Open

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA si favorita 2, s-a calificat in turul trei al turneului Miami Open, impunandu-se cu scorul de 6-1, 6-3, intr-o ora si trei minute, in fata americancei Taylor Townsend, locul 96 mondial, sportiva care a venit din calificari.

Simona Halep, victorie la proba de dublu de la Miami

Simona Halep si Julia Goerges au avut parte de victoria mult dorita la proba de dublu din Miami, cu scorul 4-6, 6-1, 10-6. Cele doua le-au invins, in doar o ora si 15 minute, pe Timea Babos si Kristina .

Simona Halep, VICTORIE in turul doi la Miami Open (VIDEO)

Simona Halep locul 3 WTA) a castigat meciul jucat cu americanaTaylor Townsend locul 96), calificandu-se in turul trei al turneului Miami Open, relateaza wtatennis. com. Simona Halep s-a impus lejer cu.

FOTO Motivul pentru care Simona Halep are alaturi de ea toata familia la Miami

Simona Halep va juca in aceasta seara in turul al treilea al turneului de la Miami, unde o va antalni pe Polona Hercog.

Simona Halep, in optimile turneului de la Miami, dupa un THRILLER de 3 ore cu slovena Hercog. Adversara de top pentru romanca in urmatorul meci

Simona Halep 3 WTA) s-a calificat duminica seara in optimile de finala ale turneului de la Miami, dupa un meci maraton impotriva slovenei Polona Hercog 93 WTA). Romanca a trecut de Hercog in trei seturi,.

Simona Halep - Polona Hercog Online Stream Live Video Digisport

Simona Halep - Polona Hercog Online Stream Live Video Digisport Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, s-a calificat fara probleme, vineri, in runda a treia a turneului WTA de la Miami.

VIDEO WTA Miami: Simona Halep, calificare lejera in turul trei (6-1, 6-3 cu Taylor Townsend)

Simona Halep s-a calificat in turul trei al turneului de la Miami Premier Mandatory) dupa o victorie fara emotii 6-1, 6-3) reusita impotriva jucatoarei Taylor Townsend SUA - 96 WTA). Meciul a curs intr-o singura directie, Simona respectandu-si statutul de mare favorita. Halep a avut nevoie de doar 63 de minute pentru a trece in faza urmatoare a competitiei.

WTA Miami: Simona Halep si Julia Goerges, victorie in fata unei echipe puternice la dublu (4-6, 6-1, 10-6 vs Timea Babos si Kristina Mladenovic)

Simona Halep si Julia Goerges au produs surpriza primului tur al probei de dublu din cadrul turneului de la Miami, invingand echipa favorita nr. 2, formata din Timea Babos si Kristina Mladenovic Ungaria/Franta), scor 4-6, 6-1, 10-6. Meciul a durat o ora si 15 minute.

Simona Halep debuteaza vineri noapte la Miami Open

Jucatoarea Simona Halep, a doua favorita la castigarea turneului de la Miami, isi va face debutul vineri noapte contra americancei Taylor Townsend.

WTA Miami: Duelul dintre Simona Halep si Polona Hercog, din turul trei, va avea loc dupa ora 20:00

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, o va intalni pe slovena Polona Hercog, numarul 93 mondial, in aceasta seara, nu inainte de ora 20:00, in turul trei al Miami Open, conform programului anuntat de organizatori. Partida dintre cele doua va fi transmisa in direct pe DigiSport si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )