Libnet.ro
UNICEF

05:30

Simona Halep s-a retras din turneul de la Doha, imediat dupa ce se calificase in semifinala !

România Liberă România Liberă,
Simona Halep s-a retras din turneul de la Doha, imediat dupa ce se calificase in semifinala !

Abia calificata, vineri, in semifinalele turneului WTA de la Doha, Simona Halep a fost nevoita sa se. continuă pe România Liberă

Veste trista pentru toti romanii. Simona Halep s-a retras din turneul de la Doha

Calificata in semifinalele turneului WTA de la Doha, Simona Halep a trebuit sa se retraga din turneu din cauza unei accidentari la picior. Dupa ce a efectuat un RMN, rezultatele au aratat ca jucatoarea.

SIMONA HALEP-CATHERINE BELLIS LIVE la Doha ONLINE STREAM DIGISPORT VIDEO. Meci mai dificil decat pare

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Doha Qatar), dotat cu premii totale de 3. 000 dolari, dupa ce a invins-o pe le.

Simona Halep, in turul doi la Doha. La ce ora va juca

Simona Halep, locul 2 mondial, va evolua, miercuri, in jurul orei 15. 00, in turul doi al turneului de la Doha, cu premii de totale de 3. 000 de dolari.

Simona Halep a trecut ca un tavalug spre semifinalele turneului de la Doha. Lectie de tenis impotriva americancei CiCi Bellis

Simona Halep n-a avut nicio emotie in partida cu americanca CiCi Bellis, pe care a invins-o fara probleme in sferturile de finala ale turneului de la Doha.

Simona Halep: Anunt ingrijorator al romancei, dupa victoriile de la Doha

Simona Halep a inceput perfect turneul de la Doha, calificandu-se in sferturi. Din pacate, constante.

La ce ora joaca Simona Halep la Doha

Simona Halep. Organizatorii turneului de la Doha au anuntat in urma cu scurt timp programul celor 4 romance calificate in optimi la Doha, Simona Halep, Sorana Cirstea, Monica Niculescu si Mihaela.

Simona Halep, prima reactie dupa victoria la Doha

Simona Halep. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat fara emotii in optimile de finala ale turneului WTA de la Doha Qatar), dotat cu premii totale de 3. 000 dolari,.

La vie en rose: cu noua ei tinuta, Simona Halep a jucat perfect in primul meci de la Doha si s-a calificat in optimi

Simona Halep a trecut cu bine peste primul ei meci dupa finala de la Australian Open. in turul doi la Doha, Halep a invins-o pe Ekaterina Makarova in doua seturi, scor 6-3, 6-0!.

Lovitura de teatru! Simona Halep se retrage de la Doha si nu va mai juca semifinala cu Garbine Muguruza

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Doha, dar nu va mai juca contra Garbinei Muguruza pentru a ajunge in finala.

Simona Halep s-a retras din semifinalele turneului de la Doha, din cauza unei accidentari

Simona Halep s-a retras din semifinalele turneului de la Doha, in urma accidentarii suferite in meciul cu americanca Catherine Bellis, din sferturile de finala, anunta News. ro. Halep a invins-o vineri, in sferturi, pe Catherine Bellis cu scorul de 6-0, 6-4 si ar fi urmat sa o intalneasca, in semifinale, pe Garbine Muguruza. Halep nu va evolua nici saptamana viitoare, la turneul de categorie Premier de la Dubai, la care primise un wild card.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )