Libnet.ro
UNICEF

23:45

Simona Halep s-a retras de la Doha. Cand urma sa joace romanca si cu cine a fost inlocuita

Playtech Playtech,
Simona Halep s-a retras de la Doha. Cand urma sa joace romanca si cu cine a fost inlocuita

Simona Halep a castigat detasat semifinala cu Jennifer Brady, asa ca s-a calificat in finala de la Dubai. Marele meci va avea loc maine, iar cele doua jucatoare par a fi in forma pentru a da tot ce au mai bun pe teren. Simona Halep o va infrunta de aceasta data pe Elena Rybakina, o . continuă pe Playtech

Cand joaca Simona Halep primul meci la simplu, in Dubai. Data si ora partidei cu Ons Jabeur (45 WTA)

Simona Halep, locul 2 WTA in acest moment, revine pe teren in Turneul de la Dubai, ce se va desfasura in perioada 17 februarie 29 februarie. Dupa semi-finala pierduta in Australia si dupa micile probleme de sanatate, Simona este decisa sa ajunga cat mai sus in turnelul din Dubai. Cand joaca Simona Halep primul .

LiveText Simona Halep vs Jennifer Brady (dupa ora 17:35)

Sa reusesti de la inceputul anului sa treci de jucatoare precum Ashleigh Barty, Elina Svitolina sau Garbine Muguruza nu este la indemana oricui. Jennifer Brady joaca poate cel mai bun tenis al carierei, unul bazat pe o deplasare foarte buna, pe un forehand cu variatie topspin, dar si plat) si pe un rever solid. Simona Halep a aratat ca stie cum sa joace impotriva americancei, cea mai recenta victorie venind la Australian Open, in primul tur. Halep vs Brady va fi LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Digisport 2.

WTA Dubai: Simona Halep, in semifinale (3-6, 6-2, 6-2 cu Aryna Sabalenka)

Dupa un prim set in care coordonatele au semanat cu cele de la Adelaide, din urma cu cateva saptamani atunci cand Aryna a castigat), Simona Halep a facut ajustarile necesare. A servit mai aspru, a stat mai aproape de linie, a variat si a plimbat-o pe adversara, obligand-o sa greseasca. A rezultat o victorie 3-6, 6-2, 6-2, dupa o ora si 35 de minute) si o calificare meritata in semifinalele turneului Premier de la Dubai. Urmatoarea adversara: Jennifer Brady.

Cine transmite la tv meciul de tenis Simona Halep Ons Jabeur. Cand se joaca partida de la Dubai

Simona Halep, locul 2 WTA in acest moment, revine pe teren in Turneul de la Dubai, ce se va desfasura in perioada 17 februarie 29 februarie. Dupa semi-finala pierduta in Australia si dupa micile probleme de sanatate, Simona este decisa sa ajunga cat mai sus in turnelul din Dubai. Cine transmite la tv meciul .

WTA Dubai: Cand va avea loc finala dintre Simona Halep si Elena Rybakina

Simona Halep 2 WTA) va juca sambata finala cu numarul 37 a carierei. in lupta pentru trofeul de la Dubai, fostul lider mondial o va infrunta pe Elena Rybakina Kazahstan, 19 WTA, 20 de ani). Partida va incepe la ora 17:00 ora Romaniei) si va fi transmisa LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Digisport 2.

Simona Halep a spulberat-o pe Jennifer Brady, in semifinala de la Dubai. Prima reactie a romancei

Simona Halep a trecut de Aryna Sabalenka in sferturi, iar acum romanca se pregateste de o noua confruntare cu Jennyfer Brady in semifinala turneului WTA Dubai 2020. UPDATE: Sunt foarte fericita! Va multumesc din suflet tuturor pentru ca ati fost alaturi de mine!, a fost prima reactie a Simonei, la finalul partidei cu Jennifer Brady.

WTA Dubai: Programul zilei de miercuri - Cand va juca Simona Halep

Organizatorii turneului de la Dubai au anuntat programul zilei de miercuri, una in care Simona Halep va debuta la competitia de categorie Premier. Halep vs Ons Jabeur va fi al patrulea meci de pe arena centrala.

Simona Halep, dupa ce a invins-o pe Brady la Dubai: Cred ca am facut cel mai bun joc de cand am venit aici

Simona Halep a ajuns in finala turneului de la Dubai, dupa ce a invins-o pe Jennifer Brady, cu scorul 6-2, 6-0.

Semifinale WTA Dubai: Simona Halep contra Jennifer Brady. Care este planul americancei

Simona Halep a trecut de Aryna Sabalenka in sferturi, iar acum romanca se pregateste de o noua confruntare cu Jennyfer Brady. Ce plan are americanca si ce spune Halep despre victoria anterioara? Semifinale WTA Dubai: Simona Halep Jennifer Brady Halep face din nou Romania mandra! Simona a a trecut de Ons Jabeur in optimile .

CTP, reactie fabuloasa dupa ce Simona Halep s-a calificat in finala de la Dubai. E o legenda!

CTP a reactionat dupa ce Simona Halep s-a calificat in finala de la Dubai. Aceasta a jucat astazi impotriva lui Jennifer Brady pe care a invins-o cu 6-2, 6-0. Sambata, Simona o va intalni pe Elena Rybakina, care se situeaza pe locul 19 in clasamentul WTA. CTP, reactie fabuloasa dupa ce Simona Halep s-a calificat .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )