Libnet.ro
UNICEF

23:15

Simona Halep s-a retras de la Kremlin Cup

România Liberă România Liberă,
Simona Halep s-a retras de la Kremlin Cup

Simona Halep, locul 5 WTA, s-a retras de la turneul de categorie Premier de la Moscova, cu premii to. continuă pe România Liberă

Halep, inca un final de sezon de cosmar: Simona s-a retras de la Kremlin Cup. Unde mai poate juca in 2019

Asa cum era de astetpat, mergand cu probleme medicale la Beijing, Simo si-a agravat accidentarea si a fost nevoita sa renunte la deplasarea la Moscova.

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Moscova

Simona Halep 28 de ani; locul 5 in clasamentul WTA) s-a retras de la turneul de la Moscova - Cupa Kremlinului. Potrivit informatiilor aparute, decizia a fost luata ca urmare a problemelor de sanatate.

Simona Halep, forfait pentru turneul de la Moscova

Jucatoarea Simona Halep nu va participa la editia din acest an a turneului Kremlin Cup de la Moscova, anunta Tennis Life.

inca o veste cumplita despre Simona Halep. De ce s-a retras, de fapt, din turneul de la Moscova

Fanii Simonei Halep nu mai inteleg nimic din deciziile din ultima vreme ale iubitei sportive. Aceasta s-a retras si de la turneul Moscova de curand. Care este, de fapt, starea campioanei noastre si care este motivul pentru care a parasit lupta pentru Cupa Kremlinului? Simona Halep a spus pas si turneului de la Moscova Simona .

Mircea Badea, MESAJ ORIBIL catre Simona Halep dupa ce jucatoarea noastra a fost eliminata de la Beijing

Simona Halep a fost eliminata in turul al doilea al turneului WTA de la Beijing, dotat cu premii totale in valoare de 8. 274 dolari, fiind invinsa in doua seturi, 6-2, 6-3, de rusoaica Ekaterina Alexandrova,.

Motivul pentru care Simona Halep era discriminata de colegele din tenis. Ce ii faceau celelalte jucatoare

La inceputul carierei in tenis, Simona Halep era discriminata de celelalte jucatoare si petrecea mult timp singura. Asta pentru ca era machedoanca, iar colegele din tenis o marginalizau. Constanteanca nu s-a descurajat si a tras si mai tare la antrenamente pentru a demonstra ca poate fi cea mai buna jucatoare din lume. Si a reusit.

Ce afaceri are Simona Halep. Banii din tenis sunt reinvestiti pentru a se inmulti

Simona Halep a castigat, pana la varsta de 28 de ani, peste 33 de milioane de dolari din tenis, la care se adauga si sumele impresionante obtinute din contractele de publicitate. Fostul lider mondial vrea sa isi asigure surse de venit si dupa ce se va retrage din activitatea sportiva, astfel ca a facut mai .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2477 seconds )