Libnet.ro
UNICEF

23:15

Simona Halep si-a aflat adversara din Turul 2 de la Roland Garros (LIVE, miercuri la 12:00)

Online Sport Online Sport,
Simona Halep si-a aflat adversara din Turul 2 de la Roland Garros (LIVE, miercuri la 12:00)

Simona Halep si-a aflat adversara pe care o va intalni in turul al doilea al turneului de Mare Slem de la Roland Garros. Meciul celor doua este programat miercuri in deschiderea programului pe arena centrala Philippe Chatrier 12:00). continuă pe Online Sport

Simona Halep si-a aflat adversara din Turul 2 de la Roland Garros

Simona Halep si-a aflat adversara pe care o va intalni in turul al doilea al turneului de Mare Slem de la Roland Garros.

Simona Halep si-a aflat adversara din Turul 2 de la Roland Garros

Simona Halep si-a aflat adversara pe care o va intalni in turul al doilea al turneului de Mare Slem de la Roland Garros.

Halep si-a aflat adversara din turul secund al turneului de la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat fara emotii in turul al doilea al French Open, dupa ce a invins-o, luni, cu scorul de 6-2, 6-0, in 43 de minute, pe japoneza Nao Hibino, locul 71 WTA.

TENIS Roland Garos: Sorana Cirstea si-a aflat adversara din primul tur

Sorana Cirstea si-a aflat partenera de intrecere din primul tur la Roland Garros. Venita din calificari, sportiva noastra nu a fost extrasa la tragerea la sorti, cand celelalte reprezentante ale Romaniei si-au aflat partea de tablou.

Simona Halep si Irina Begu au aflat orele la care vor juca in turul secund la Roland Garos

Organizatorii au anuntat programul zilei de miercuri de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Romania este reprezentata, in turul 2, pe tabloul de simplu feminin de Simona Halep si Irina Begu. Favorita numarul sase o va intalni pe Zarina Diyas 90 WTA) pe arena Philippe-Chatrier, in primul meci al zilei, de la ora 12:00 ora Romanei). Begu va evolua pe Terenul 2, impotriva lui Coco Vandeweghe 43 WTA), in prima intalnire directa dintre cele doua, nu mai devreme de ora 17:30.

Simona Halep a dezvaluit cel mai important lucru pe care l-a invatat de la Darren Cahill. Ce rol au Nadia Comaneci, Ilie Nastase si Ion Tiriac in viata ei

Simona Halep s-a calificat usor in turul al doilea al turneului de la Roland Garros, unde o va intalni pe Zarina Diyas, din Kazahstan.

Simona Halep si-a demolat prima adversara de la Roland Garros

Inceput in forta pentru Simona Halep la Roland Garros cu doar doua game-uri cedate in primul tur contra japonezei Nao Hibino.

Irina Begu si Simona Halep joaca miercuri, in turul doi, la Roland Garros

Simona Halep joaca miercuri in turul doi la Roland Garros contra Zarinei Diyas, din Kazahstan, locul 90 WTA, partida programata de la ora 12. 00 pe arena centrala. Tot miercuri, Irina Begu o va intacir.

Simona Halep dupa calificarea in turul doi la Roland Garros: Am incredere in jocul meu si incerc sa joc tot mai agresiv

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Roland Garros dupa un meci foarte frumos in care a dat dovada de ambitie si determinare. Sportiva noastra s-a declarat multumita la finalul meciului pentru.

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Roland Garros dupa ce a spulberat-o pe Nao Hibini

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Roland Garros, dupa ce s-a impus fara emotii in fata lui Nao Hibino. Romanca s-a impus in doua seturi, scor 6-2, 6-0 si a dat dovada de un joc.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )