Libnet.ro
UNICEF

12:16

TENIS Roland Garos: Sorana Cirstea si-a aflat adversara din primul tur

România Liberă România Liberă,
TENIS Roland Garos: Sorana Cirstea si-a aflat adversara din primul tur

Sorana Cirstea si-a aflat partenera de intrecere din primul tur la Roland Garros. Venita din calificari, sportiva noastra nu a fost extrasa la tragerea la sorti, cand celelalte reprezentante ale Romaniei si-au aflat partea de tablou. continuă pe România Liberă

TENIS Roland Garos: Sorana Cirstea si Andreea Mit,u la un tur distanta de Taboul Principal la Open-ul parizian

Sorana Cirstea locul 99 in clasamentul mondial) si Andreea Mitu 114 WTA) au castigat, joi, meciurile din turul doi al calificarilor pentru turneul de Mare Slem de la Roland Garros, disputat pe zgura si dotat cu premii de 12. 000 euro.

Sorana Cirstea si Adrian Ungur isi cunosc adversarii din primul tur la Roland Garros

Ajunsi pe tabloul principal de la Roland Garros in urma calificarilor, jucatorii Sorana Cirstea si Adrian Ungur si-au aflat adversarii din primul tur.

Calificari Roland Garros: Sorana Cirstea ajunge pe tabloul principal. Andreea Mitu pierde pierde primul set de la 4-0 si este eliminata

Jucatoarele Sorana Cirstea si Andreea Mitu au evoluat vineri dupa ora 13:00 in ultimul tur al calificarilor de la Roland Garros. Amanunte live text in aceasta pagina de la meciurile celor doua.

LIVE Calificari Roland Garros: Sorana Cirstea si Andreea Mitu la portile tabloului principal

Jucatoarele Sorana Cirstea si Andreea Mitu evolueaza vineri dupa ora 13:00 in ultimul tur al calificarilor de la Roland Garros. Amanunte live text in aceasta pagina de la meciurile celor doua.

LIVE Calificari Roland Garros: Sorana Cirstea si Andreea Mitu in turul 2

Urmariti live text in aceasta pagina de la ora 11 meciurile jucatoarelor din Romania prezente in calificari la Roland Garros.

Sorana Cirstea si Andreea Mitu ajung in ultimul tur al calificarilor de la Roland Garros

Sorana Cirstea si Andreea Mitu s-au calificat, joi, in ultimul tur al calificarilor de la Roland Garros dupa victorii in doua seturi. Vedeti mai jos cele mai importante momente ale partidelor si numele adversarelor din ultima runda de calificare.

Roland Garros: Sorana Carstea si Adrian Ungur si-au aflat adversarii din primul tur - Programul complet al meciurilor romanilor

Aflata pe locul 99 in ierarhia WTA, Sorana Carstea o va intalni pe Elina Svitolina locul 20 WTA) in primul tur al turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Singurul reprezentant al Romaniei pe tabloul masculin de simplu, Adrian Ungur va da peste Igor Sijsling Olanda - locul 123 ATP) in runda inaugurala de la Paris.

Sorana Cirstea s-a calificat pe tabloul principal la Roland Garros

Sorana Cirstea locul 99 in clasamentul mondial) s-a calificat, vineri, pe tabloul principal al turneului de Mare Slem de la Roland Garros, dupa ce a trecut in ultimul tur al calificarilor de.

Roland Garros: meci greu pentru Sorana Cirstea in primul tur de la French Open

Ajunsa din calificari pe tabloul principal de la Roland Garros, Soranei Cirstea i s-a repartizat un adversar de calibru in primul tur.

Andre Agassi o sustine pe Halep si spune ca aceasta va castiga turneul Roland Garos

Ajutor important primit de Simona Halep inaintea turneului Roland Garos. Fostul mare tenismen Andre Agassi o sustine si spune ca va castiga turneul. De altfel, cei doi s-au antrenat impreuna.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )