Libnet.ro
UNICEF

16:15

Simona Halep si-a gasit un nou antrenor

B1 B1,
Simona Halep si-a gasit un nou antrenor

Dupa Indian Wells, Simona Halep il va avea ca antrenor pe Daniel Dobre, cu care a mai colaborat si in urma cu cativa ani, relateaza sport. ro. continuă pe B1

Simona Halep si-a gasit un nou antrenor. Cine este acesta

Dupa Indian Wells, Simona Halep il va avea ca antrenor pe Daniel Dobre, cu care a mai colaborat si in urma cu cativa ani, relateaza sport. ro.

Simona Halep si-a gasit antrenor interimar. A ales un roman si incep pregatirea saptamana viitoare

Simona Halep si-a ales un antrenor interimar. Cel mai probabil, de saptamana viitoare va incepe pregatirea cu Daniel Dobre, anunta Gazeta Sporturilor. Informatia a fost preluata de presa sportiva luni dupa-amiaza in urma anuntului facut de capitanul nejucator al echipei Romaniei de Fed Cup, Florin Segarceanu, pentru postul de televiziune Telekom Sport. Colaborarea Simonei Halep [] .

Simona Halep, declaratie surprinzatoare dupa ce a ramas fara antrenor: Ma simt bine. Sunt o profesionista

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a declarat pentru site-ul WTA ca nu e asa rau sa nu aiba antrenor si ca in prezent nu se afla in discutii cu nimeni pentru acest post in.

Simona Halep: Caut un antrenor, dar in acest moment nu am niciun nume pe lista

Simona Halep 27 de ani, 2 WTA) s-a razgandit in ceea ce priveste noul antrenor. Desi era gata sa continue singura, dupa experienta ratata cu belgianul Thierry van Cleemput, sportiva din Constanta a anuntat acum, aflata la Indian Wells, ca isi cauta un antrenor cu care sa colaboreze pe termen lung.

Simona Halep, antrenorul lipsa si cine spune Florin Segarceanu ca o va pregati pe numarul doi mondial

Intr-un interviu pentru Telekom Sport, Florin Segarceanu capitanul nejucator al echipei de FedCup a Romaniei) a vorbit despre Simona Halep si despre antrenorul pe care numarul doi mondial l-ar putea avea in loja in urmatoarea perioada. Nu este vorba despre Sascha Bajin, ci despre un antrenor roman cu care Simona a mai colaborat si in trecut.

Simona Halep, lipsa antrenorului si ce spune inaintea debutului la Indian Wells: inca simt ca imi trebuie mai multe meciuri oficiale, dar sunt bine

Simona Halep va disputa in noaptea de vineri spre sambata primul meci din cadrul turneului de la Indian Wells, contra Barborei Strycova. Romanca este in continuare fara antrenor si le-a dezvaluit jurnalistilor din SUA care sunt avantajele si dezavantajele unei astfel de situatii. Halep a precizat ca este sanatoasa si increzatoare, dar inca simte nevoia de a avea mai multe meciuri oficiale.

Simona Halep, in optimi la Indian Wells: E foarte greu trofeul. Sper sa fiu puternica

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Indian Wells dupa confruntarea cu ucraineanca Kateryna Kozlova pe care a eliminat-o in doua seturi, 7-6, 7-5. Cap de serie numarul 2, romanca este considerata una dintre favorite pentru castigarea turneului. Ar fi al 19-lea titlu WTA din cariera Simonei Halep. O victorie la Indian Wells [] .

Digisport: Simona Halep Indian Wells |Prima reactie a Simonei, dupa victoria cu Kateryna Kozlova

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Indian Wells, dupa o victorie in doua seturi, 7-6, 7-5, cu Kateryna Kozlova. Romanca a oferit primele reactii chiar dupa meci, pe teren.

VIDEO Indian Wells: Simona Halep vs Kateryna Kozlova 7-6(3), 7-5 / Romanca, mai atenta in momentele cheie in fata unei jucatoare care si-a depasit conditia

Simona Halep 2 WTA) a avut parte de un meci neasteptat de dificil in fata unei Kateryna Kozlova pusa pe alergat. Cu niste scurte de mare efect si un joc defensiv care a amintit chiar de jucatoarea aflata pe locul secund in clasamentul WTA, Kozlova a demonstrat ca merita sa fie mai sus decat locul 114 pe care il ocupa in acest moment. Ambele jucatoare au avut probleme la serviciu Simona a facut 6 break-uri, Kozlova 5) si au facut foarte multe erori nefortate Simona 29, dintre care 21 in primul set; Kozlova a avut 36). Jucatoarea din Ucraina a reusit sa impinga de fiecare data setul in prelungiri, chiar daca a fost condusa cu 5-3 in primul si cu 5-2 in cel de-al doilea, insa Simona a fost mai atenta in momentele cheie, s-a impus cu 7-63), 7-5, dupa o ora si 48 de minute si s-a calificat in optimi.

VIDEO Indian Wells: Simona Halep vs Barbora Strycova 6-2, 6-4 / in control - Halep in turul trei la competitia californiana

Campioana in California la editia din 2015, Simona Halep si-a facut usor meciul cu incomoda Barbora Strycova datorita tacticii adoptate. Nu i-a dat prea mult timp adversarei, a fost agresiva la retur si a stat foarte bine din punct de vedere fizic picioare puternice, deplasare la nivel inalt). Dupa o ora si 26 de minute, Halep a castigat in doua seturi, scor 6-2, 6-4, si a obtinut calificarea in turul trei de la Indian Wells Premier Mandatory, anul trecut a ajuns pana in semifinale).

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )