Libnet.ro
UNICEF

15:15

Simona Halep, un sofer de cosmar: De cate ori a picat examenul pentru permisul auto

B1 B1,
Simona Halep, un sofer de cosmar: De cate ori a picat examenul pentru permisul auto

In contextul in care Simona Halep se afla intr-un scandal mocnit cu fostul sau antrenor Forocel Tomai, acesta spunand ca fosta sa eleva a uitat sprijinul pe care i l-a oferit, au ieslit la iv. continuă pe B1

in ce a investit Simona Halep milioanele castigate din tenis

Simona Halep a castigat milioane de euro din competitiile sportive derulate in ultimii ani. O mare parte din castiguri au fost reinvestite, in imobiliare si, mai nou, in afaceri de turism. Iata despre ce este vorba! .

Scandal mocnit intre Simona Halep si antrenorul care a facut-o mare (FOTO)

Scandal mocnit intre Simona Halep si fostul sau antrenor Firicel Tomai. Se pare ca acesta este dezamagit de comportamentul fostei sale eleve pentru ca ar fi uitat de sprijinul pe care i l-a oferit la icirc.

Vesti bune pentru Simona Halep. Jucatoarea ramane pe locul doi in clasamentul WTA

Vesti bune pentru Simona Halep. Sportiva va ramane pe locul doi WTA, dupa finalul US Open. Potrivit DC News, totul se datoreaza infrangerii lui Venus Williams care nu va juca finala de la US.

Povestea cutremuratoare a copilului teribil din tenis care a ales sa devina calugarita. Simona Halep tocmai a donat 10.000 de dolari fundatiei acesteia

La inceputul turneului de la US Open, Simona Halep a facut o donatie de 10. 000 de dolari pentru fundatia unui copil minune al tenisului, care a jucat finala de la Wimbledon la 16 ani, pentru ca la 18 sa se retraga.

Cum arata hotelul din Brasov proaspat cumparat de Simona Halep. Sportiva a investit 2 milioane de euro pentru doua proprietati imobiliare de lux

Simona Halep a cumparat o pensiune de patru stele in Poiana Brasov si un hotel in centrul istoric al Brasovului. Potrivit unor surse de piata imobiliara locala, jucatoarea de tenis a platit pentru cele doua proprietati 2 milioane de euro.

Simona Halep, proprietara de hotel in Poiana Brasov? Jucatoarea noastra ar fi platit doua milioane de euro

Simona Halep ar fi cumparat un hotel de doua milioane de euro situat la intrarea in Poiana Brasov. Hotelul are patru stele.

Simona Halep si-a luat un hotel in Brasov si o pensiune in Poiana Brasov

Simona Halep, numarul doi mondial in topul WTA, este mai nou proprietara fostei pensiuni Heraldic Club din Brasov, redenumita Drachenhaus, dar si a hotelului cu acelasi nume din municipiul Brasov, de pe strada Nicolae Balcescu, in plin centru istoric al orasului.

WTA: Simona Halep va ramane pe locul doi si dupa incheierea US Open-ului

Eliminarea suferita de Venus Williams in semifinalele de la US Open i-a asigurat Simonei Halep prezenta pe locul doi in clasamentul WTA si dupa incheierea ultimului Grand Slam al anului. Conform clasamentului live, Halep nu mai poate pierde pozitia a doua, iar luni se va afla la numai 65 de puncte in urma noului lider, Garbine Muguruza.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )