Libnet.ro
UNICEF

22:45

Simona Halep sufera de sindromul impostorului! O fosta mare campioana ii face o analiza dura romancei

Adevărul Adevărul,
Simona Halep sufera de sindromul impostorului! O fosta mare campioana ii face o analiza dura romancei

Simona Halep a pierdut in semifinalele turneului de la Miami, unde a fost invinsa de Karolina Pliskova si a ratat sansa de a reveni pe primul loc in lume. continuă pe Adevărul

DigiSport: Simona Halep sufera de sindromul impostorului!. Navratilova anunta o mare problema a Simonei

Martina Navratilova a gasit o explicatie pentru evolutia slaba pe care Simona Halep a avut-o in a doua parte a meciului cu Karolina Pliskova, din semifinalele de la Miami.

Reactie de campioana! Ce a spus Karolina Pliskova despre Simona Halep, dupa ce a invins-o clar in semifinale, la Miami

Karolina Pliskova a trecut de Simona Halep, in semifinalele turneului de la Miami, dupa un meci terminat cu 7-5, 6-1 in favoarea ei.

CTP, dupa ce Simona Halep a ratat calificarea in finala Miami Open: Era destabilizata de ineficienta la serviciu

Simona Halep a fost invinsa de Karolina Pliskova, cu scorul de 5-7, 1-6 si a ratat calificarea in finala Miami Open 2019, dar si urcarea pe prima pozitie in clasamentul WTA. Cristian Tudor Popescu a excplicat de ce a pierdut Simona meciul din semifinala. Nu cred ca intreruperile cauzate de ploaie au influentat in vreun [] .

Cu cine joaca Simona Halep in semifinala Miami Open. Pe cine ar putea intalni in finala

Simona Halep si-a aflat adversara din semifinala de la Miami Open 2019. Constanteanca o va intalni in penultimul act al turneului pe Karolina Pliskova locul 7 WTA). Daca se va califica in finala, Simona va juca impotriva invingatoarei dintre Anett Kontaveit si Ashleigh Barty. Fostul lider mondial s-a calificat in semifinala Miami Open dupa ce [] .

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Miami si e pe locul 2 WTA

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Miami Open si a urcat pe locul 2 in clasamentul WTA, dupa ce a invins-o pe chinezoaica Qiang Wang cu scorul de 6-4, 7-5. Simona e la un singur pas sa redevina numarul 1 mondial. Sportiva noastra va intalni in semifinalele turneului de la Miami invingatoarea dintre cehoaicele [] .

Simona Halep si averea din tenis. Cati bani va primi daca va castiga turneul de la Miami

Simona Halep a strans o avere impresionanta din tenis. Constanteanca are in conturi aproape 30 de milioane de euro pe care i-a strans doar din sport, la care se adauga si banii obtinuti din afacerile personale. in plus, Simona castiga sume frumoase si din contractele de publicitate. Sportiva romanca are in palmares 18 trofee castigate [] .

Simona Halep si averea din tenis. Cati bani primeste daca va castiga turneul de la Miami

Simona Halep a strans o avere impresionanta din tenis. Constanteanca are in conturi aproape 30 de milioane de euro pe care i-a strans doar din sport, la care se adauga si banii obtinuti din afacerile personale. in plus, Simona castiga sume frumoase si din contractele de publicitate. Sportiva romanca are in palmares 18 trofee castigate [] .

Agonie prelungita pentru Simona Halep si eliminare de la Miami

Simona Halep a trait un mic dezastru, vineri dimineata in semifinalele turneului de tenis de la Miami. Ploaia nu a lasat-o sa plece acasa linistita. Intrerupta de precipitatii de trei ori in total, ultima oara partida a fost reluata de la 5-7 0-5 in defavoarea Simonei, iar romanca a revenit pe teren dupa 70 de minute de pauza pentru a pierde in doar cinci minute. Citeste si:De la aplaudat la dat sfaturi pe teren: Indicatiile halucinante ale lui Dobre la meciul Halep - Pliskova .

VIDEO WTA Miami: Simona Halep vs Karolina Pliskova 5-7, 1-6 / Ploaia, cele noua game-uri pierdute consecutiv, jocul dupa miezul noptii si ratarea revenirii pe primul loc mondial

Aflata la o singura victorie distanta de revenirea pe primul loc mondial, Simona Halep a inceput bine, insa a terminat dezastruos partida cu Karolina Pliskova din semifinalele competitiei de la Miami. Ploaia a intervenit pentru prima oara la scorul de 3-3 si 40-15 pentru Simona, pe serviciul jucatoarei din Cehia. Pliskova a revenit cu o dubla greseala, iar Simona reusea sa isi consolideze avantajul, facandu-si serviciul si ducand scorul la 5-3. A urmat insa o dominare totala a cehoaicei, care a castigat noua game-uri consecutive, ploaia fiind singura care a reusit sa o opreasca la 7-5, 5-0. Dupa o ora si 10 minute de pauza, jucatoarele au revenit pe teren la ora 01:00 la Miami), Simona a facut in cele din urma un game, insa a pierdut cu 6-1 si a ratat calificarea in finala. in ultimul act, Karolina Pliskova o va intalni, sambata, de la ora 19:00, pe Ashleigh Barty 6-3, 6-3 vs Anett Kontaveit).

Simona Halep, inainte de meciul cu Pliskova: Nu am crezut ca voi fi din nou atat de aproape de numarul 1, atat de repede

Jucatoarea Simona Halep a declarat, in conferinta de presa de dupa meciul cu Qiang Wang, din sferturile Miami Open, ca nu a crezut ca va ajunge in situatia de a reveni pe primul loc WTA atat de repede. Ea a vorbit si despre faptul ca a avut o atitudine negativa in setul doi, dar a putut intoarce situatia si sa priveasca pozitiv lucrurile. Halep i-a multumit fostului sau antrenor, Darren Cahill, pentru ca a ajutat-o sa nu mai fie negativa la meciuri.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )