Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep termina anul pe primul loc in preferintele fanilor

Online Sport Online Sport,
Simona Halep termina anul pe primul loc in preferintele fanilor

Pentru a doua oara in cariera jucatoarea Simona Halep a incheiat un an competitional pe prima pozitie in ierarhia intocmita de WTA pe baz preferintelor fanilor din intreaga lume. continuă pe Online Sport

Voluntari CFR Cluj 0-4. Primul loc asigurat peste iarna

Campioana CFR Cluj a obtinut o victorie categorica in deplasare cu ultima clasata FC Voluntari si termina anul pe primul loc in Liga 1.

Simona Halep, Favorita Fanilor in circuitul WTA pentru al treilea an consecutiv

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a castigat pentru al treilea an consecutiv ancheta de Favorita a Fanilor in circuitul WTA, a anuntat, vineri, site-ul oficial al asociatiei.

VIDEO Simona Halep, favorita fanilor pentru al treilea sezon consecutiv

Simona Halep, locul 4 mondial, a fost aleasa pentru a treia oara la rand favorita fanilor intr-un sezon, intr-o ancheta realizata de WTA.

Anuntul FABULOS al WTA pentru Simona HALEP: Ea este NUMARUL 1

Simona Halep a ramas preferata fanilor chiar daca nu mai este locul 1 mondial. Potrivit unui clasament WTA, romanca a fost aleasa pentru al treilea an consecutiv favorita fanilor.

Veste proasta pentru Simona Halep. Primul ei antrenor a suferit un infarct. in ce stare se afla acum

Primul antrenor al Simonei Halep a suferit un infarct. Vestile din aceasta joi nu au fost deloc bune pentru sportiva, dupa ce a aflat ca barbatul trece prin momente critice. Din primele informatii facute publice, cel care i-a calauzit primii pasi Simonei Halep in tenis a fost preluat de urgenta de catre medicii din Constanta .

Simona Halep, despre zvonurile din ultima perioada: Este deranjant! Ce spune despre data nuntii cu Toni Iuruc

Simona Halep a primit anul acesta premiul pentru cel mai bun sportiv al anului. Ulterior, a acordat un interviu pentru Gazeta Sporturilor, interviu in care a discutat despre viata sa personala si despre zvonurile din ultima vreme. Simona Halep, despre nunta cu Toni Iuruc Simona Halep nu a adus niciodata in prim-plan viata sa persoana, .

Simona Halep si explicatia pentru despartirea de Daniel Dobre: Nu mai percepeam foarte bine sfaturile lui

La sfarsitul lunii noiembrie, Simona Halep a anuntat despartirea de Daniel Dobre, cel care i-a fost alaturi in anul 2019. Campioana de la Wimbledon a explicat care a fost motivul pentru care a incetat colaborarea cu antrenorul roman. Nu mai percepeam foarte bine sfaturile lui, nici el nu mai stia cum sa ma abordeze, a spus Halep.

Cat a castigat Simona Halep din tenis in 2019

Jucatoarea Simona Halep se poate declara multumita si din punct de vedere financiar dupa anul pe care ne pregatim sa-l lasam in urma.

Zi neagra pentru Simona Halep. Suferinta mare pentru campioana, dupa ce Nicusor a murit

Cu ceva vreme in urma, va povesteam de antrenamentele Simonei Halep din Dubai, inaintea primului mare turne de tenis, din 2020, din Australia. Astazi Simona s-a intors in tara pentru a fi alaturi de familie, in perioada sarbatorilor. Zi neagra pentru Simona Halep intr-o postare pe facebook Simona anunta, acum o ora, ca a revenit .

Liga 1: CFR Cluj, victorie categorica la FC Voluntari (4-0) - Ardelenii, pe primul loc la finalul anului

Formatia CFR Cluj a invins, sambata, in deplasare, cu scorul de 4-0, echipa FC Voluntari, intr-un meci din etapa a XXII-aa Ligii I, ultima din acest an. Clujenii incheie anul pe primul loc in clasament.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )