Libnet.ro
UNICEF

07:00

Simona Halep si titlul de la Roland Garros: Romnii iau cu asalt Londra - Numar dublu de rezervari facute pe Airbnb pentru perioada turneului de la Wimbledon

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep si titlul de la Roland Garros: Romnii iau cu asalt Londra - Numar dublu de rezervari facute pe Airbnb pentru perioada turneului de la Wimbledon

Portalul Airbnb a anuntat ca numarul de romani care au rezervat cazare la Londra pe durata turneului de la Wimbeldon, 2-15 iulie, s-a dublat aproape, fata de anul trecut, dupa ce Simona Halep a castigat Roland Garros-ul. continuă pe Hotnews

Simona Halep, titlul si reactia Charlie Hebdo: O romnca a cstigat la Roland Garros - Fier vechi, fier vechi

Simona Halep a castigat turneul de la Roland Garros primul Grand Slam din cariera), iar publicatia franceza de satira Charlie Hebdo a prezentat intr-un mod personal victoria liderului mondial: O romanca a castigat la Roland Garros - Fier vechi, fier vechi.

Simona Halep: Trofeul de la Roland Garros este si al meu, si al Romanei. Sunt implinita profesional din toate punctele de vedere si o sa indraznesc sa vizez la mai multe titluri de acest gen (FOTO, VIDEO)

Simona Halep a ajuns luni dupa amiaza in Romania cu trofeul de la Roland Garros. Halep s-a intors in tara cuo replica in miniatura a trofeului cucerit la Roland Garros, Cupa Suzanne Lenglen. in.

Simona Halep: Trofeul de la Roland Garros este si al meu, si al Romanei. Sunt implinita profesional din toate punctele de vedere si o sa indraznesc sa vizez la mai multe trofee de acest gen (FOTO, VIDEO)

Simona Halep a ajuns luni dupa amiaza in Romania cu trofeul de la Roland Garros. Halep s-a intors in tara cuo replica in miniatura a trofeului cucerit la Roland Garros, Cupa Suzanne Lenglen. in.

Simona Halep, campioana de la Roland Garros, a ajuns in Romania. Momentul aterizarii (VIDEO)

Avionul in care se afla Simona Halep cu trofeul e la Roland Garros a ajuns in Romania. La salonul oficial va avea loc primirea campioanei romance. Acolo se afla si presedintele Federatiei Romane de.

Filosoful Mihai Sora explica, pentru prieteni, caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo

Filosoful Mihai Sora explica, intr-o postare pe Facebook, ce semnifica, de fapt caricatura cu Simona Halep aparuta in Charlie Hebdo. Simona Halep, titlul si reactia Charlie Hebdo: O romanca a castigat la Roland Garros - Fier vechi, fier vechi.

Primaria Capitalei, precizari despre evenimentul de prezentare al trofeului castigat de Simona Halep

Primaria Municipiului Bucuresti dezminte categoric informatiile vehiculate in mediul online conform carora ar fi refuzat aprobarea desfasurarii evenimentului de prezentare a trofeului castigat de Simona Halep la Roland.

SONDAJ Cum vi se pare caricatura Charlie Hebdo despre Simona Halep?

Publicatia franceza de satira Charlie Hebdo a prezentat o caricatura cu Simona Halep cu titlul: O romanca a castigat la Roland Garros - Fier vechi, fier vechi. Sondaj HotNews. ro: Cum vi se pare caricatura Charlie Hebdo despre Simona Halep?.

Reactii in showbiz dupa ce Simona Halep a castigat finala Roland Garros

Simona Halep a bucurat o tara intreaga prin castigarea finalei Roland Garros, prima sa victorie la un astfel de nivel din cariera. Mesajele de sustinere si felicitare au curs neincetat. Inclusiv din partea vedetelor. Iata ce au scris acestea pe social media.

Fenomenul SIMONA HALEP: ROMANII iau cu asalt LONDRA! Atmosfera INCENDIARA la Wimbeldon

Numarul de romani care au rezervat cazare la Londra pe durata turneului de la Wimbeldon, desfasurat in perioada 2-15 iulie, s-a dublat aproape, fata de anul trecut, dupa ce Simona Halep a castigat French.

Fenomenul SIMONA HALEP: ROMANII iau cu asalt LONDRA! Atmosfera INCENDIARA la Wimbledon

Numarul de romani care au rezervat cazare la Londra pe durata turneului de la Wimbledon, desfasurat in perioada 2-15 iulie, s-a dublat aproape, fata de anul trecut, dupa ce Simona Halep a castigat French.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )