Libnet.ro
UNICEF

11:00

FOTO Motivul pentru care Simona Halep are alaturi de ea toata familia la Miami

Adevărul Adevărul,
FOTO Motivul pentru care Simona Halep are alaturi de ea toata familia la Miami

Simona Halep va juca in aceasta seara in turul al treilea al turneului de la Miami, unde o va antalni pe Polona Hercog. continuă pe Adevărul

Caru' cu vedete: 4 vaduve care au devenit bogate dupa moartea sotilor celebri; Emilia Clarke, la un pas de moarte din cauza unor probleme grave de sanatate; S-a aflat motivul pentru care Liviu Varciu si Anda Calin s-au impacat.

Presa americana: Lady Gaga are o relatie cu Jeremy Renner, actorul din Avengers. Dupa ce s-a speculat ca Lady Gaga ar trai o poveste de dragoste cu Bradley Cooper, colegul ei. Antonia, despre o noua sarcina: Apare si al patrulea. Antonia se gandeste sa devina mamica pentru a patra oara, insa.

Simona Halep si toti antrenorii ei. Cati a avut de-a lungul carierei

Simona Halep abordeaza turneul de la Miami din postura de numar 3 in clasamentul WTA. Constanteanca are un nou antrenor, pe Daniel Dobre, alaturi de care a mai lucrat in trecut. Cariera sportivei a fost cladita, de-a lungul timpului, de mai multi antrenori, iar Simona a ajuns sa castige 18 turnee WTA pana la varsta [] .

VIDEO WTA Miami: Simona Halep vs Polona Hercog 5-7, 7-6(1), 6-2 / Nervii, revenirea si calificarea in optimi

Simona Halep a avut parte de un meci epuizant in turul al treilea al turneului de la Miami. Polona Hercog 93 WTA) s-a demonstrat a fi o adversara mai dificila decat spunea clasamentul WTA majoritatea adversarelor isi ridica nivelul impotriva romancei), insa principala adversara a Simonei a fost chiar ea insasi in partida disputata pe Hard Rock Stadium. Nervoasa mai tot timpul, Simona s-a razbunat de mai multe ori pe racheta sa, a vociferat pe toata durata duelului a criticat pe rand fileul, loviturile sale in lung de linie si orice nu i-a convenit), insa a demonstrat determinare si a revenit dupa ce a pierdut primul set cu 7-5, impunandu-se in cele din urma cu 7-61), 6-2, dupa doua ore si 49 de minute de joc. Simona s-a calificat in optimi, unde o va intalni pe Venus Williams 6-3, 6-1 vs Daria Kasatkina).

FOTO Suport important pentru Simona Halep la turneul de la Miami! Cine a venit sa o sustina pe nr 3 mondial in Florida

Simona Halep va debuta in aceasta noapte in turul al doilea al turneului de la Miami, acolo unde va avea parte de o sustinere importanta.

VIDEO WTA Miami: Simona Halep, calificare lejera in turul trei (6-1, 6-3 cu Taylor Townsend)

Simona Halep s-a calificat in turul trei al turneului de la Miami Premier Mandatory) dupa o victorie fara emotii 6-1, 6-3) reusita impotriva jucatoarei Taylor Townsend SUA - 96 WTA). Meciul a curs intr-o singura directie, Simona respectandu-si statutul de mare favorita. Halep a avut nevoie de doar 63 de minute pentru a trece in faza urmatoare a competitiei.

Simona Halep rezista unui maraton de aproape trei ore pentru un loc in optimi la Miami

De doua ore si 49 de minute a avut nevoie Simona Halep pentru a obtine calificarea intre primele 16 jucatoare de la Miami Open, al doilea turneu de categorie WTA Premier Mandatory al sezonului.

Simona Halep, in optimile turneului de la Miami, dupa un THRILLER de 3 ore cu slovena Hercog. Adversara de top pentru romanca in urmatorul meci

Simona Halep 3 WTA) s-a calificat duminica seara in optimile de finala ale turneului de la Miami, dupa un meci maraton impotriva slovenei Polona Hercog 93 WTA). Romanca a trecut de Hercog in trei seturi,.

WTA Miami: Duel intre Monica Niculescu si Simona Halep in optimi la dublu; Begu si Buzarnescu, eliminate in primul tur

Perechea Monica Niculescu/Abigail Spears Romania/SUA) s-a calificat in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Miami, faza in care va intalni echipa Simona Halep/Julia Goerges Romania/Germania).

Simona Halep explica de ce l-a ales pe Daniel Dobre antrenor

Aflata la Miami pentru al doilea turneu din categoria WTA Premier Mandatory, Simona Halep a vorbit intr-o conferinta de presa despre noul ei antrenor.

Simona Halep - Polona Hercog Online Stream Live Video Digisport

Simona Halep - Polona Hercog Online Stream Live Video Digisport Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, s-a calificat fara probleme, vineri, in runda a treia a turneului WTA de la Miami.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )