Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, VICTORIE la Roland Garros. Tenismena este in sferturi

B1 B1,
Simona Halep, VICTORIE la Roland Garros. Tenismena este in sferturi

Simona Halep isi continua parcursul la Roland Garros. Tenismena este in sferturi dupa ce, luni, a eliminat-o pe belgianca Elise Mertens. Halep s-a impus cu scorul de 6-2, 6-1. Meciul la durat mai putin de o ora. continuă pe B1

Veste buna pentru Simona Halep la Roland Garros. A scapat de o adversara celebra

Estonianca Anett Kontaveit, nr. 24 mondial, a furnizat surpriza sambata la Roland Garros, eliminand-o pe cehoaica Petra Kvitova, a opta jucatoare a lumii, cu 7-6 8/6), 7-6 7/4), calificandu-se in premiera in op.

Wim Fissette, fostul antrenor al Simonei Halep: Pentru mine, marea favorita la cstigarea Roland Garros-ului este Simona

Wim Fissette, fostul antrenor al Simonei Halep, a declarat ca, in opinia sa, jucatoarea romana este marea favorita la castigarea trofeului la Roland Garros.

Simona Halep-Andrea Petkovic LIVE TEXT. inceput neclar pentru Halep in meciul de la Roland Garros

Simona Halep joaca cu Andrea Petkovic pentru calificarea in optimi la Roland Garros. Romanca este condusa cu 0-2 in primul set. Halep are 6-1 in meciurile directe cu Petkovic 30 ani, 107 WTA), germanca.

LOVITURA teribila pentru SIMONA HALEP la Roland Garros! Poate pierde LOCUL UNU mondial

Una dintre cele doua jucatoare care o pot da jos de pe primul loc WTA, Garbine Muguruza s-a calificat in sferturile turneului. Totul a avut loc dupa ce ucraineanca Lesia Turenko, locul 39 WTA, a abandonat in.

Gest NEASTEPTAT al Simonei Halep la Roland Garros, provocat de Ion Tiriac. Eu nu fac NICIODATA asta pe teren (VIDEO)

Simona Halep a surprins, la finalul meciului din turul II de la Roland Garros, printr-un gest despre care sportiva noastra spune ca nu il face niciodata pe terenul de tenis. Dupa penultimul punct al meciului cu.

Roland Garros: Rafael Nadal, n sferturi - Victoria cu numarul 900 pentru iberic (6-3, 6-2, 7-6 cu Maximilian Marterer)

Rafael Nadal 1 ATP) a obtinut calificarea in sferturile de finala de la Roland Garros, dupa un succes in trei seturi cu germanul Maximilian Marterer 70 ATP). Ibericul s-a impus cu scorul de 6-3, 6-2, 7-6 4), dupa doua ore si 33 de minute, reusind victoria cu numarul 900 din cariera. Se actualizeaza.

Simona Halep, umilita la Roland Garros

Organizatorii au luat o decizie surprinzatoare si au programat partida liderului mondial pe terenul 18 al complexului. Halep a jucat primele doua partide de la Roland Garros pe Philippe Chatrier, arena centrala.

Tabloul complet al optimilor de finala de la Roland Garros. Cine este surpriza competitiei pana in acest moment

Turneul de la Roland Garros a ajuns in faza optimlor de finala, in competitie ramanand numai 16 jucatoare, dintre care doua romance.

SIMONA HALEP-ANDREA PETKOVIC LIVE VIDEO ONLINE STREAM Eurosport. Meci dificil pentru Halep la Roland Garros

SIMONA HALEP-ANDREA PETKOVIC LIVE VIDEO ONLINE STREAM Eurosport Simona Halep are 6-1 in meciurile directe cu Petkovic 30 ani, 107 WTA), germanca impunandu-se la prima confruntare, in 2009, la Bucuresti ITF,.

Simona Halep, calificare rapida in sferturi la Roland Garros

Lidera mondiala Simona Halep n-a ramas prea mult la discutii cu Elise Mertens din Belgia si in mai putin de o ora a invins-o pe aceasta pentru un loc in sferturile de finala la Grand Slam-ul din capitala Frantei.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )