Libnet.ro
UNICEF

05:45

Gest NEASTEPTAT al Simonei Halep la Roland Garros, provocat de Ion Tiriac. Eu nu fac NICIODATA asta pe teren (VIDEO)

B1 B1,
Gest NEASTEPTAT al Simonei Halep la Roland Garros, provocat de Ion Tiriac. Eu nu fac NICIODATA asta pe teren (VIDEO)

Simona Halep a surprins, la finalul meciului din turul II de la Roland Garros, printr-un gest despre care sportiva noastra spune ca nu il face niciodata pe terenul de tenis. Dupa penultimul punct al meciului cu. continuă pe B1

Meciul Simonei Halep de la Roland Garros reprogramat pentru miercuri

Simona Halep ar fi trebuit sa debuteze la Roland Garros marti in ultimul meci programat pe arena centrala Philippe Chatrier.

Simona Halep-Taylor Townsend LIVE TEXT. Cand joaca Simona Halep la Roland Garros

Simona Halep-Taylor Townsend LIVE. Meciul din turul 2 de la Roland Garros ar urma sa se joace joi, dupa ora 16. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a declarat, miercuri, ca a avut.

E oficial: meciul Simonei Halep a fost amanat. Cand va debuta liderul mondial la Roland Garros

Meciul Simonei Halep cu americanca Alison Riske, care trebuia sa se dispute marti seara, pe arena centrala de la Roland Garros, in primul tur al competitiei, a fost amanat.

Roland Garros 2018. Meciul Simonei Halep, amanat pentru miercuri

Partida dintre jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, si americanca Alison Riske, care trebuia sa aiba loc marti, in prima runda a turneului de la Roland Garros, a fost reprogramat.

Roland Garros: Victorii pentru Irina Begu si Ana Bogdan. Meciul Simonei Halep nu a mai avut loc marti

Ziua a treia a turneului de Grand Slam de la Roland Garros a venit cu o veste buna pentru iubitorii tenisului din Romania. Irina Begu a reusit sa se califice in turul doi al turneului dupa o victorie incredibila.

Ractia Simonei Halep dupa calificarea in turul 3

Simona Halep s-a calificat, joi, in turul 3 la Roland Garros dupa un meci castigat in doua seturi in fata americancei Taylor Townsend.

Ion Tiriac a bagat mana adanc in BUZUNAR ca s-o vada pe Simona Halep. Suma URIASA cu care a inchiriat o loja la Roland Garros

Omul de afaceri Ion Tiriac o va sustine pe Simona Halep si la editia de anul acesta a turneului de la Roland Garros. Pentru aceasta, miliardarul roman a bagat adanc mana in buzunar. El are propria.

As fi alergat dezbracata in jurul terenului! Viitoarea adversara a Simonei Halep a uimit lumea tenisului

Simona halep s-a calificat in turul al treilea la Roland Garros, unde va avea parte de un duel cu una dintre cele mai nonconformiste jucatoare din circuitul WTA.

Umilinta traita de adversara Simonei Halep pentru ca e grasa! Ce i-au facut americanii lui Taylor Townsend

Simona Halep s-a calificat in turul secund la Roland Garros, unde va avea parte de un duel cu americanca Taylor Townsend, o prezenta aparte in circuitul feminin de tenis.

Umilinta traita de adversara Simonei Halep pentru ca e grasa. Ce i-au facut americanii lui Taylor Townsend

Simona Halep s-a calificat in turul secund la Roland Garros, unde va avea parte de un duel cu americanca Taylor Townsend, o prezenta aparte in circuitul feminin de tenis.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )