Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep: Daca obtin un rezultat bun la Roland Garros, steagul Romaniei va fi tot anul pe terenul central

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep: Daca obtin un rezultat bun la Roland Garros, steagul Romaniei va fi tot anul pe terenul central

Simona Halep afirma, intr-un interviu acordat bloggerului Toma Nicolau, ca isi doreste foarte mult sa obtina un rezultat bun la Roland Garros deoarece, in acest caz, steagul Romaniei va fi tot anul pe terenul central de acolo. continuă pe Hotnews

Simona Halep: Eu zilnic joc pentru Romania, acolo langa numele meu arata tara noastra

Intr-un interviu acordat bloggerului Toma Nicolau, Simona Halep a vorbit despre decizia sa de a nu participa la FedCup, zicand ca ea joaca zilnic pentru Romania, indiferent de turneu, iar un rezultat bun la Roland.

Simona Halep se marita dupa turneul de la Roland Garros. Gica Hagi va fi nas, iar Ianis cavaler de onoane

Castigatoare a turneului Indian Wells, Simona Halep urmeaza sa se marite cu Costa, fiul lui Teia Sonte, imediat dupa turneul de la Roland Garros, informeaza cancan. ro. Apropiatii cuplului spun ca cel mai.

CTP, replica dura dupa atacul lui Nastase: Ilie a amenintat ca ramane in strainatate si nu mai joaca pentru Romania, daca nu i se da o vila. Si i s-a dat. Simona Halep n-a cerut nimic. Romania e datoare fata de ea

Ilie Nastase a cristicat-o dur pe Simona Halep dupa ce tenismena a anuntat oficial ca nu va juca pentru Romania in partida din Fed Cup impotriva Canadei. Fostul tenismen considera ca Halep nu are o atitudine.

OFICIAL: Echipa de Fed Cup a Romaniei pentru disputa cu Canada - Simona Halep lipseste

Alina Cercel-Tecsor, capitanul nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, a anuntat, miercuri, jucatoarele pe care se va baza pentru meciul cu Canada. Pe lista oficiala se afla Irina-Camelia Begu, Alexandra Dulgheru, Andreea Mitu si Raluca Olaru. Marea absenta: Simona Halep.

Simona Halep si marele obiectiv pentru 2015: Ceea ce am facut pana acum este OK, dar nu WOW

A castigat turneele de la Shenzhen, Dubai si Indian Wells, dar nu este multumita cu ceea ce a reusit pana acum. Simona Halep a renuntat la orice fel de vacanta pentru a castiga un turneu de Grand Slam. Ceea ce am facut pana acum este OK, dar nu WOW, a precizat Simona.

Simona Halep se marita? Iata despre cine se spune ca ii va fi sot!

Simona Halep se pregateste, se pare, de nunta. Alesul ei este, conform informatiilor aparute in presa, Costa Sponte, fiul omului de afaceri Teia Sponte, iar nas ar urma sa fie, pare-se, chiar Gheorghe Hagi.

Ilie Nastase o ataca pe Simona Halep: intrebati-o pe Halep de ce nu vrea sa joace pentru Romania. De ce se duce la Stuttgart si nu joaca la Fed Cup

Ilie Nastase o ataca pe Simona Halep pentru decizia luata de a participa la turneul de la Stuttgart in detrimentul meciurilor de calificare de la Fed Cup, nformeaza Ziarulring. ro. N-as vrea sa comentez mai multe,.

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe locul 3

Simona Halep se mentine pe locul 3 al ierarhiei WTA, cu 7. 571 de puncte. Dupa ce a ajuns pana in semifinale la Miami, Halep s-a apropiat la 319 puncte de Maria Sharapova, ocupanta locului al doilea. Lider se mentine Serena Williams.

Ce trebuie sa faca Simona Halep la Stuttgart ca s-o depaseasca pe Sarapova

Se stie deja ca Simona Halep nu va juca in barajul cu Canada pentru a pregati cum se cuvine turneul de la Stuttgart, care va incepe in ziua imediat urmatoare partidei din Fed Cup.

Simona Halep a depasit-o pe Maria Sharapova. Locul doi pentru romanca intr-un top american a celor mai bune jucatoare din circuitul profesional

Jurnalistii de la Bleacher Report au clasat-o pe Simona Halep, locul 3 WTA, pe locul doi, iar pe Maria Sharapova, locul 2 WTA, pe locul 3, intr-un top a celor mai bune jucatoare din circuitul profesionist inaintea de.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2285 seconds )