Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ce simptome de COVID au Andra si Catalin Maruta

ADPM ADPM,
Ce simptome de COVID au Andra si Catalin Maruta

Catalin Maruta, Andra si fiica lor cea mica, Eva, au fost testati pozitiv cu COVID-19 si se afla in prezent in izolare. Iata ce simptome ale bolii au experimentat in ultimele zile. continuă pe ADPM

Andra si Catalin Maruta, primele declaratii dupa ce au fost confirmati cu coronavirus: Am ramas fara gust, fara miros

Andra, Catalin Maruta si fiica lor Eva au fost confirmati cu noul coronavirus. Desi cei trei stau izolati, prezentatorul si-a improvizat un studio si transmite emisiunea de acasa.

Andra si Catalin Maruta au coronavirus. Aveti grija de voi. Sanatatea pe primul loc

Andra si Catalin Maruta au fost testati pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Cei doi se afla in carantina la resedinta lor.

Andra si Catalin Maruta au coronavirus. Primele declaratii

Sambata dupa-amiaza Catalin Maruta a anuntat pe retelele de socializare ca a fost infectat cu corona.

Catalin Maruta si Andra au facut anuntul trist de care fanii lor se temeau. Din pacate, e adevarat

Catalin Maruta si Andra au fost confirmati cu noul coronavirus. Prezentatorul TV a facut anuntul printr-un filmulet postat in mediul online. Tot ce putem sa va spunem este ca ne simtim bine, suntem in forta. Boala nu ocoleste pe nimeni. Catalin Maruta si Andra au fost depistati cu COVID-19. Vedeta Pro TV a facut anuntul .

Cine l-a inlocuit, de fapt, pe Catalin Maruta la Pro TV. Ce s-a intamplat azi la emisiune

Catalin Maruta, prezentatorul emisiunii La Maruta, s-a infectat cu noul coronavirus, insa emisiunea continua. Acesta a anuntat pe Instagram ca are o forma usoara de coronavirus si ca este in carantina. Si Andra, si fiica lor, Eva, au coronavirus. Cine l-a inlocuit, de fapt, pe Catalin Maruta la Pro TV Dar chiar daca nu a .

Catalin Maruta are COVID-19. Se opreste emisiunea de la Pro TV?

Catalin Maruta a anuntat ca este infectat cu virusul SARS-CoV-2 si a transmis, printr-un mesaj pe pagina sa de socializare, ce se va intampla cu emisiunea lui zilnica de la Pro TV, in conditiile in care nu va putea fi prezent in studio.

Reactia Alexandrei Ungureanu, recent invitata la emisiunea lui Catalin Maruta, dupa ce a aflat ca acesta are COVID: Sigur ca-mi fac testul

Dupa ce Catalin Maruta a anuntat printr-o postare pe Instagram ca a fost confirmat pozitiv cu COVID-19, invitatii de la emisiunile sale din ultimele zile au decis sa mearga sa se testeze la randul lor.

Catalin Maruta, depistat pozitiv cu COVID-19: Emisiunea continua. Sanatatea este pe primul loc

Catalin Maruta a fost confirmat pozitiv cuCovid-19. Prezentatorula facut anuntul pe contul de Instragram,scrieprotv. ro. Acesta a precizat sise va intampla cu emisiunea pe care.

Catalin Maruta a facut anuntul zilei pentru fani. Ce se intampla de maine cu emisiunea lui

Catalin Maruta a anuntat sambata ca a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus, prin intermediul unei inregistrari video postate pe Instagram. Emisiunea sa nu va intra in pauza. Mai multe detalii a spus chiar prezentatorul TV. Catalin Maruta, anuntul zilei pentru fanii La Maruta. Emisiunea continuade acasa Prezentatorul emisiunii La Maruta de la Pro TV .

Cine prezinta emisiunea lui Catalin Maruta de azi. Surpriza mare la Pro TV

Dupa ce ieri, Catalin Maruta a apelat la ajutorul lui Magitot pentru a prezenta emisiunea La Maruta, de data aceasta invitatii speciali care il vor ajuta pe acesta, infectat cu noul coronavirus, sunt actorii din serialul Las Fierbinti Mihai Bobonete, Rait si Costi Dita. Cei trei au fost live ieri in emisiune si au acceptat .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )