Libnet.ro
UNICEF

19:46

Sindicalistii din CNAIR vor protesta marti in fata Ministerului Transporturilor

România Liberă România Liberă,
Sindicalistii din CNAIR vor protesta marti in fata Ministerului Transporturilor

Sindicatul Drumarilor Elie Radu, care reuneste angajati din Compania Nationala de Administrare a I. continuă pe România Liberă

Sindicalistii din CNAIR protesteaza azi in fata Ministerului Transporturilor

Sindicatul Drumarilor Elie Radu, care reuneste angajati din Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR), organizeaza astazi un miting de protest in fata sediului Ministerului Transporturilor, reclamand situatia salariala a angajatilor, potrivit unui comunicat, transmite Agerpres.

Protest in fata Ministerului Transporturilor! Drumarii cer administratie competenta: Am ajuns sa intretinem 50 de kilometri de sosea cu trei muncitori

Sute de drumari au protestat, marti, in fata Ministerului Transporturilor. Oamenii cer o administratie competenta si gestionarea corecta a resurselor, dar si majorarea salariilor angajatiilor. Presedintele.

BRD Bucharest Open: Opt romance vor evolua marti in proba de simplu - Programul complet al zilei

A doua zi de intreceri de la BRD Bucharest Open va fi una plina pentru jucatoarele din Romania. Sorana Cirstea, Irina Begu, Ana Bogdan, Elena-Garbiela Ruse, Jacqueline Cristian, Alexandra Cadantu, Irina Bara si Patricia Maria Tig vor evolua in primul tur al probei de simplu.

Atentionare de calatorie: Mai multe zone din Grecia vor fi afectate de furtuni

Serviciul de meteorologie din Grecia a emis o prognoza de vreme nefavorabila pentru perioada 13-14 iulie 2019, respectiv ploi torentiale, furtuni si vant in rafale, informeaza Ministerul Afacerilor Externe MAE), potrivit Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2042 seconds )