Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai horror padure din lume e in Romania. Turistii vin sa vada cel mai infricosator loc de pe planeta

Playtech Playtech,
Cea mai horror padure din lume e in Romania. Turistii vin sa vada cel mai infricosator loc de pe planeta

Cea mai horror padure din lume este in Romania! Este o padure invaluita in legende si este situata la mai putin de cinci kilometri de centru municipiului Cluj-Napoca. Ea ii fascineaza pe turistii dornici de o plimbare, dar si de aventura. Cea mai horror padure din lume e in Romania! Publicatii din Statele Unite ale . continuă pe Playtech

Miliardarul cu cea mai mare afacere din lume. Cum iesea in public, zilnic, si de ce nu vorbea cu presa

Arthur Ryan si magazinele sale sunt cele mai populare magazine de strada din lume. Cu un adevarat imperiu intins pe tot globul, a avut si o viata plina de secrete si scandaluri in presa. Arthur Ryan, miliardarul cu cea mai mare afacere din lume Arthur Ryan a trait o viata secreta tragica afectata de moarte, .

Cea mai operata femeie din lume arata ca de 20 ani. Nimeni nu ghiceste cati ani are, de fapt!

Femeia despre care va vom vorbi in acest articol detine recordul la capitolul interventii estetice. Cindy Jackson, caci acesta este numele ei, a obtinut, in urma celor 55 de operatii, o infatisare de eleva de liceu. Cum arata acum si care este povestea ei, aflati in randurile de mai jos. Ea este cea mai operata .

EXCLUSIV Unde s-ar ascunde Adriana Iliescu de covid-19! Viitorul tata al Elizei spune unde e cea mai batrana mama din Romania

Cea mai batrana mama din Romania este, in continuare, de negasit. Medicul care a ajutat-o sa nasca si nasul Elizei, a vorbit in exclusivitate pentru playtech. ro despre aceasta situatie si despre locul unde s-ar ascunde Adriana Iliescu de Covid-19, virusul care afecteaza multi batrani. Unde s-ar ascunde Adriana Iliescu de covid-19 in urma cu mai .

VIDEOCONFERINTA BURSA ENERGIA IN PRIZA ION LUNGU, PRESEDINTELE AFEER: Cea mai importanta problema din sectorul energiei este reglementarea

Cea mai importanta problema din sectorul energiei este, in prezent, cea legata de reglementari, conform domnului Ion Lungu, presedintele Asociatiei Furnizorilor de Energie din Romania AFEER), care subliniaza ca exista o serie de inconsecvente, confuzii si prevederi contradictorii in ce priveste legislatia romaneasca raportat la cea europeana.

Ultima ora. Ce pedeapsa a primit mama care si-a ucis in bataie copilul de 9 ani. Este cea mai usturatoare sentinta din ultimii zeci de ani

Decizie de ultima ora in cazul care a socat Romania, in urma cu un an. Luca, un baietel de 9 ani, a fost omorat in bataie de mama sa, intr-un apartament din cartierul Marasti din Cluj-Napoca. Instanta Tribunalului Cluj a pronuntat sentinta, urmand ca parintele sa plateasca cu ani buni din viata pentru actul criminal.

Simona Halep, la un pas de a deveni a treia cea mai bogata jucatoare din istoria tenisului. Ce avere are sportiva

Simona Halep, locul 2 WTA, a bifat trei turnee si trei victorii in ultima perioada, fapt ce o apropie tot mai mult de a treia pozitie in clasamentul celor mai bogate jucatoare din istoria.

Huawei este cea mai verificata companie din lume, in materie de securitate cibernetica

Dupa cum a spus fostul CEO al NCSC din Marea Britanie, Ciaran Martin, Regatul Unit a adoptat cel mai dur si mai strict mecanism de supraveghere pentru Huawei. Raportul OB din Marea Britanie din 2019 a precizat in mod clar ca problemele identificate in raport erau fara legatura cu vreo interferenta din partea guvernului chinez dispozitivele Huawei nu au nicio portita de acces secreta).

Cum arata cea mai puternica masina produsa in Romania. Noul Puma ST a fost lansat

Ford prezinta noul model din gama Performance, Puma ST, care va fi produs incepand din aceasta toamna, in fabrica de la Craiova. Astfel, Ford lanseaza cea mai puternica masina de serie fabricata la noi in tara. Sigla este de pe noul Ford Puma produs la Craiova.

Bursele europene au inregistrat luni cea mai slaba evolutie din ultimele trei luni, din cauza temerilor legate de aparitia unui al doilea val de Covid-19

Bursele europene au inregistrat luni cea mai slaba evolutie din ultimele trei luni, din cauza impactului avut de temerile legate de aparitia unui al doilea val de cazuri de Covid-19 asupra actiunilor companiilor din sectorul calatoriilor si vacantelor,in timp ce titlurile bancilor au scazut in urma raportului referitor la transferurile de fonduri suspecte in valoare de circa 2. 000 de miliarde de dolari de catre cele mai mari institutii de credit.

A descoperit din greseala manualul de utilizare pentru cel mai vechi computer din lume

Cercetatorii vor putea dobandi o intelegere mai profunda a ceea ce este considerat cel mai vechi computer digital din lume, dupa ce a fost gasit manualul de utilizare considerat pierdut.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )