Libnet.ro
UNICEF

16:45

Singura lege care are putea salva padurile din Romania, aprobata: schimbarile din Codul Silvic

Playtech Playtech,
Singura lege care are putea salva padurile din Romania, aprobata: schimbarile din Codul Silvic

Romania este asociata de multi ani cu defrisari masive, multe dintre ele ilegale. Singura lege care previne sau pedepseste astfel de practici este Codul Silvic si tocmai a suferit schimbari. continuă pe Playtech

Imagini fara precedent de la o maternitate din Romania. Ce mancare primesc mamele

In spatiul public au aparut imagini revoltatoare cu mancarea, pe care pacientele unei maternitati din Romania o primesc zilnic din partea unitatii medicale. Reprezentantii unitatii se apara si spun ca ei nu furnizeaza alimentele respective. Ce mancare primesc pacientele unei maternitati din Romania O mamica internata la Maternitatea din Sibiu a fotografiat meniul oferit de .

Un kilogram de struguri, cat o legatura de patrunjel. De ce spun viticultorii ca ii paste falimentul si ce i-ar putea salva

Viticultorii vranceni ii acuza pe marii procesatori din judetul care detine o cincime din suprafata viticola a tarii ca, in lipsa interventiei statului, s-au inteles asupra sumei umilitoare propuse pentru achizitia strugurilor, 90 de bani pe kilogram, desi pretul vinului a crescut.

Selly a ales la ce facultate din Romania va merge. Este singura acreditata si in SUA

Selly, poreclit regele Youtube-ului romanesc, a facut dezvaluiri cu privire la planurile sale de viitor. Celebrul vlogger a ales o facultate de renume din Capitala, care este acreditata atat in SUA, cat si in Europa. Selly s-a inscris la o facultate privata din Bucuresti Selly, cel mai urmarit vlogger din Romania la momentul actual s-a .

LIDL da marea lovitura pe piata din Romania. Mutarea care ii vizeaza pe mii de clienti

Lidl continua ascensiunea pe piata din Romania, derulata in paralel cu Kaufland. Retailerul german, pozitionat pe locul trei in topul vanzarilor din tara noastra, dupa Kaufland si Carrefour, a primit autorizatia de a construi un nou magazin, in cartierul Rahova. Cat a costat terenul si ce implicatie are a doua cea mai bogata femeie din .

Alerta meteo ANM. Vin ploile in jumatate din Romania. Care sunt zonele afectate

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au emis trei avertizari cod portocaliu si cod galben de ploi valabile pentru mai multe judete din tara. Sunt anuntate ploi torentiale in jumatate din tara noastra. Care vor fi zonele afectate, vedeti un pic mai jos. Alerte meteo ANM. Ploua in jumatate din Romania. Ce sunt vor fi afectate .

Locul din Romania pe care Printul Charles il iubeste, la un pas de a fi distrus: Nu prea ii intereseaza

Un loc din Romania, care l-a fermecat pe Charles, Printul de Wales, este la un pas de a fi distrus de turisti. Pur si simplu unii ignora regulile de bun simt. Se uita la tine cand le atragi atentia si merg mai departe Locul din Romania care l-a fascinat pe Printul Charles Mostenitorul tronului britanic .

Klaus Iohannis a promulgat legea chiar astazi. Toti elevii din Romania sunt vizati

Azi, legea care permite desfasurarea invatamantuui preuniversitar, dar si universitar, in mediul online, a fost promulgata de catre presedintele tarii, Klaus Iohannis. Klaus Iohannis a promulgat legea chiar astazi Potrivit unui comunicat emis de Administratia Prezidentiala,Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul in legatura cu promulgarea Legii pentru completarea Legii educatiei nationale. Astfel, legea va permite .

EXCLUSIV. impacare istorica in muzica populara din Romania. Ce se intampla acum intre Elena Merisoreanu si Cornelia Catanga

Dupa luni de zile in care si-au aruncat cuvinte grele, Elena Merisoreanu si Cornelia Catanga s-au impacat! Cele doua cantarete de muzica populara au decis sa ingroape securea razboiului. Elena Merisoreanu si Cornelia Catanga s-au impacat La finalul anului 2019, dupa mai bine de 30 de ani de prietenie, Cornelia Catanga si Elena Merisoreanu s-au .

Germania a actualizat lista zonelor de risc din Romania Judetul inclus pe lista

Judetul Valcea a fost inclus de autoritatile germane pe lista zonelor de risc, iar Ialomita, Mehedinti si Timis au fost retrase. La acest moment, alaturi de Bucuresti, 15 judete din Romania se afla pe lista zonelor de risc. Persoanele care intra in Germania dupa ce s-au aflat intr-una din aceste zone sunt obligate sa se autoizoleze pentru 14 zile.

Asociatia Daruieste Viata cauta echipa medicala pentru primul spital dedicat copiilor bolnavi de cancer din Romania, construit din donatii si sponsorizari

Asociatia Daruieste Viata, care construieste, in curtea Spitalului de Copii Marie Curie din Bucuresti, primul spital de oncologie si radioterapie pediatrica din Romania, exclusiv din donatii si sponsorizari, cauta echipa medicala pentru noul spital, care ar urma sa fie gata anul viitor. Cautam echipa medicala capabila sa transforme visul nostru, al celor peste 350. 000 de oameni, in realitate, a anuntat Carmen Uscatu, presedintele si fondatoarea Asociatiei Daruieste Viata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )