Libnet.ro
UNICEF

00:07

O singura sansa! Simona Halep mai are doar o posibilitate de redeveni lider mondial dupa turneul de la Indian Wells

Adevărul Adevărul,
O singura sansa! Simona Halep mai are doar o posibilitate de redeveni lider mondial dupa turneul de la Indian Wells

Simona Halep va evolua in aceasta seara, impotriva cehoaicei Marketa Vondrousova, in optimile de finala ale turneului de la Indian Wells. continuă pe Adevărul

Simona Halep, calificata in turul trei la Indian Weels. Cum a stapanit-o pe Barbora Strykova VIDEO

Cotata cu sansa a doua la trofeu, Simona Halep a avut nevoie de o ora si 26 de minute pentru a se califica pentru a saptea oara in cariera in turul al treilea al turneului din desertul californian. Romanca, in continuare locul 2 WTA, a invins-o pe cehoaica Barbora Strycova fara probleme majore, scor 6-2, [] .

Cad capete la Indian Wells. Primele surprize de pe tabloul feminin o avantajeaza pe Simona Halep

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea de la Indian Wells si pare sa aiba parte de sansa pe partea ei de tablou.

LiveText Simona Halep vs Barbora Strycova 0-0

Barbora a reusit sa ii fure Simonei o singura victorie in cele cinci meciuri directe, succesul venind acum multi ani, in 2010. De atunci, jucatoarea noastra s-a impus in urmatoarele patru dispute. Asta nu inseamna insa ca Halep va avea un meci usor contra ambitioasei cehoaice in confruntarea contand pentru turul doi de la Indian Wells Premier Mandatory). Simona Halep vs Barbora Strycova este in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep: Caut un antrenor, dar in acest moment nu am niciun nume pe lista

Simona Halep 27 de ani, 2 WTA) s-a razgandit in ceea ce priveste noul antrenor. Desi era gata sa continue singura, dupa experienta ratata cu belgianul Thierry van Cleemput, sportiva din Constanta a anuntat acum, aflata la Indian Wells, ca isi cauta un antrenor cu care sa colaboreze pe termen lung.

Simona Halep, reactie fabuloasa cand a fost intrebata daca are de gand sa se mute vreodata din Romania

Inaintea meciului din optimile de finala de la Indian Wells, cu Marketa Vondrousova, Simona Halep a fost chestionata despre varianta de a alege sa se mute in alta tara.

Simona Halep, la un pas de sferturile de finala de la Indian Wells! Cand are loc partida cu Marketa Vondrousova

Simona Halep revine pe teren la Indian Wells si va juca in aceasta seara contra cehoaicei Marketa Vondrousova, in optimile de finala.

Simona Halep, la un pas de sferturile de finala de la Indian Wells. Cand are loc partida cu Marketa Vondrousova

Simona Halep revine pe teren la Indian Wells si va juca in aceasta seara contra cehoaicei Marketa Vondrousova, in optimile de finala.

Simona Halep a dezvaluit ce ritual are la Indian Wells: As putea sa fac asta ore in sir!

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Indian Wells, dupa ce a trecut in doua seturi de Katerina Kozlova, din Ucraina.

VIDEO Indian Wells: Simona Halep vs Kateryna Kozlova 7-6(3), 7-5 / Romanca, mai atenta in momentele cheie in fata unei jucatoare care si-a depasit conditia

Simona Halep 2 WTA) a avut parte de un meci neasteptat de dificil in fata unei Kateryna Kozlova pusa pe alergat. Cu niste scurte de mare efect si un joc defensiv care a amintit chiar de jucatoarea aflata pe locul secund in clasamentul WTA, Kozlova a demonstrat ca merita sa fie mai sus decat locul 114 pe care il ocupa in acest moment. Ambele jucatoare au avut probleme la serviciu Simona a facut 6 break-uri, Kozlova 5) si au facut foarte multe erori nefortate Simona 29, dintre care 21 in primul set; Kozlova a avut 36). Jucatoarea din Ucraina a reusit sa impinga de fiecare data setul in prelungiri, chiar daca a fost condusa cu 5-3 in primul si cu 5-2 in cel de-al doilea, insa Simona a fost mai atenta in momentele cheie, s-a impus cu 7-63), 7-5, dupa o ora si 48 de minute si s-a calificat in optimi.

Simona Halep a dat Cea mai frumoasa lovitura din februarie. Ce faza a fost premiata

Simona Halep 27 de ani, locul doi WTA) a fost aleasa castigatoarea trofelului la categoria Cea mai frumoasa lovitura din luna februarie. in urma chestionarului lansat de site-ul WTA, jucatoarea romanca a fost desemnata castigatoare pentru o lovitura reusita in meciul cu Eugenie Bouchard, partida fiind in turul secund al turneului de la Dubai. Simona [] .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )