Libnet.ro
UNICEF

14:15

Singura veste buna pentru Romania dupa o tragedie sportiva: Vom avea o gimnasta la Jocurile Olimpice

Adevărul Adevărul,
Singura veste buna pentru Romania dupa o tragedie sportiva: Vom avea o gimnasta la Jocurile Olimpice

Candva, Romania era cea mai buna echipa feminina din gimnastica mondiala. Astazi, tricolorele sunt depasite si de Coreea de Nord!. continuă pe Adevărul

Veste buna pentru clujeanul condamnat in China la opt ani de inchisoare pentru un prejudiciu de 80 de dolari

Marius Balo, clujeanul condamnat in China la opt ani de inchisoare pentru un prejudiciu de 80 de dolari, va fi adus in Romania. Romanul se afla in prezent intr-un penitenciar de maxima siguranta din.

Veste buna pentru Victor Piturca. Primarul Craiovei i-a ascultat rugamintea

Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, a anuntat ca in perioada urmatoare gazonul natural al stadionului .

Ciolacu: PSD nu are, matematic, 233 de parlamentari, asta este o veste proasta. Exista si o veste buna: nici cele cinci partide adunate nu au 233. Vedem joi

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, dupa citirea motiunii de cenzura in plenul Parlamentului, ca aceasta trece cu 233 de voturi si exista o veste proasta si o veste buna. Vestea proasta este ca PSD nu are 233 de parlamentari, iar vestea buna este ca nici cele cinci partide adunate nu au 233. Vedem joi la motiunea de cenzura cine va avea castig de cauza, a spus Ciolacu.

Eurodeputatul PNL Marian-Jean Marinescu: Cea mai buna miscare politica pentru Romania ar fi sa schimbe portofoliul din Comisia Europeana cu cel al Ungariei

Eurodeputatul liberal Marian-Jean Marinescu considera ca ce amai buna miscare a Guvernului, dupa scandalul cu Rovana Plumb de la Bruxelles, ar fi sa schimbe portofoliul din Comisia Europeana cu cel al.

Veste-soc pentru Liviu Dragnea. Completul de judecatori care l-a condamnat ar putea fi considerat ilegal

Rasturnare de situatie in cazul lui Liviu Dragnea. Ar putea scapa de condamnare. Curtea de Apel Bucurestia anulat hotararea Sectiei pentru judecatori a CSM prin care a fost stabilita componenta.

Editie speciala 360 de grade: Luna foarte buna pentru conducatori, lideri si cei cu putere de decizie (VIDEO)

Alina Badic a vorbit in editia speciala de sambata a emisiunii 360 de grade, alaturi de invitatii sai Anca Dimancea si Marian Golea, despre predictiile din zodiacul chinezesc pentru urmatoarea.

Motiunea de cenzura, citita in Parlament. Care sunt principalele reprosuri ale Opozitiei: Guvernul Dancila poate sa fie numit guvernul sanselor ratate pentru Romania. Tara pierde oportunitati in fiecare zi (VIDEO)

Motiunea de cenzura initiata de PNL si intitulata Ca sa reconstruim Romania, Guvernul Dancila trebuie demis urgent a fost citita joi dimineata in plenul Parlamentului. Votul asupra documentului a fost.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )