Libnet.ro
UNICEF

22:00

Singurul compartiment pentru arsi din judetul Mures, desfiintat si inlocuit cu unul de reconstructie mamara. Decizia e contestata in instanta de angajatii sectiei de arsi

Hotnews Hotnews,
 Singurul compartiment pentru arsi din judetul Mures, desfiintat si inlocuit cu unul de reconstructie mamara. Decizia e contestata in instanta de angajatii sectiei de arsi

Spitalul Judetean din Mures a anuntat desfiintarea singurului compartiment pentru tratarea arsilor din judet, pe motiv ca institutia sanitara nu s-a adaptat cerintelor Ordinului Ministrului Sanatatii nr. 476 din 2017 pentru tratamentul si ingrijirea pacientilor cu arsuri de gravitate redusa, in locul acestuia fiind infiintat un compartiment de chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva, cu specializare pe reconstructie mamara. continuă pe Hotnews

Soferii care treceau pe un drum din judetul Vaslui au crezut ca nu vad bine. La marginea drumului, se desfasura o scena parca desprinsa dintr-un film pentru adulti. Cand au vazut cine erau protagonistii au luat foc. Au sunat imediat la 112

Soferiicare treceau pe un drum din localitatea Tutova, din judetul Vaslui au crezut ca nu vad bine. La marginea drumului, se desfasura o scena parca desprinsa dintr-un film pentru adulti. Doar ca.

Copila de 14 ani din judetul Botosani a ajuns acasa tarziu si a fost luata la intrebari de mama sa. Cand a aflat ce facuse fata, femeia a luat foc. E o rusine pentru familie! Adevarul insa era altul

Copila de 14 ani din judetul Botosani a ajuns acasa tarziu si a fost luata la intrebari de mama sa. Cand a aflat ce facuse fata, femeia a luat imediat foc. E o rusine pentru familie! in spate.

REZULTATE REPARTIZARE LICEU 2019 EDU.RO. Rezultatele din judetul Satu Mare

Peste 140 de elevi din judetul Satu Mare au ramas nerepartizati in invatamantul liceal dupa prima etapa de admitere computerizata, potrivit unui comunicat transmis vineri de catre Inspectoratul Scolar.

Vesti bune pentru romanii din diaspora care vor sa voteze la prezindentiale. Ce li s-a pregatit

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a pregatit o platforma online pentru romanii din diaspora care vor sa voteze la alegerile prezidentiale. Acestia se vor putea preinscrie pe site-ul votstrainatate. ro si vor putea opta pentru varianta de vot: la sectie sau prin corespondenta. AEP lanseaza un site pentru romanii din diaspora care vor sa voteze la prezidentiale .

REPARTITIA ELEVILOR LA LICEE 2019. Edu.ro iti spune unde ai fost REPARTIZAT in judetul MURES

MURES REPARTITIA ELEVILOR LA LICEE 2019 edu. ro. Repartizarea computerizata in invatamantul liceal de stat a absolventilor clasei a VIII-a are loc azi si lista unde ai fost repartizat va fi publicata pe i.

REPARTIZARE LICEE 2019 Edu.ro iti spune unde ai fost REPARTIZAT in judetul MURES

MURES REPARTIZARE LICEE 2019 edu. ro. Repartizarea computerizata in invatamantul liceal de stat a absolventilor clasei a VIII-a are loc azi si lista unde ai fost repartizat va fi publicata pe in scurt.

ADMITERE LICEU REPARTIZARE COMPUTERIZATA. Edu.ro iti spune unde ai fost REPARTIZAT in judetul MURES

MURES ADMITERE LICEU REPARTIZARE COMPUTERIZATA edu. ro. Repartizarea computerizata in invatamantul liceal de stat a absolventilor clasei a VIII-a are loc azi si lista unde ai fost repartizat va fi.

REZULTATE ADMITERE in LICEU 2019. Edu.ro iti spune unde ai fost REPARTIZAT in judetul MURES

MURES REPARTIZARE LICEE 2019 prima faza de ADMITERE edu. ro. Repartizarea computerizata in invatamantul liceal de stat a absolventilor clasei a VIII-a are loc azi si lista unde ai fost repartizat va fi.

Presedintele Trump renunta la incercarile de a introduce o intrebare legata de cetatenie in chestionarul pentru recensamantul din 2020

Presedintele Trump nu va mai incerca sa introduca o intrebare suplimentara legata de cetatenie la recensamantul din 2020, insa a anuntat ca a incredintat unor oficiali sarcina de a obtine informatiile despre cetatenie printr-un ordin executiv impus agentiilor guvernamentale, scrie BBC News.

CURTEA EUROPEANA DE CONTURI: Testele de stres din 2018, prea blande pentru bancile din UE

Testele de stres derulate anul trecut in randul bancilor din Uniunea Europeana nu au reflectat in mod corespunzator riscurile sistemice, conform auditorilor Curtii Europene de Conturi, in opinia carora aceasta deficienta a produs rezultate inselatoare pentru unele institutii de credit, in special pentru cele din statele cu economii mai slabe, anunta Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )