Libnet.ro
UNICEF

05:00

Singurul interviu acordat de Regina Ana in Romania. M-am simtit atat de umilita de mine insami

Antena3 Antena3,
Singurul interviu acordat de Regina Ana in Romania. M-am simtit atat de umilita de mine insami

Regina Ana a Romaniei a acordat un singur interviu presei din Romania, in 2008, in care a povestit cum l-a intalnit, in 1948, pe Regele Mihai I al. continuă pe Antena3

Regina Ana a Romaniei a incetat din viata

Avocatul Casei Regale anunta, pe Facebook, ca Regina Ana a murit. Stire in curs de actualizare.

Interviu document cu Regina Ana a Romaniei: Toata viata noastra asta am facut: umar la umar, ne-am ajutat unul pe altul si am fost complici

Regina Ana a Romaniei a acordat un interviu presei din Romania in care a povestit cum l-a intalnit, in 1948, pe Regele Mihai I al Romaniei si despre cum a fo.

VIDEO Regina Ana, cea mai longeviva consoarta din istoria Romaniei: Voluntar in armata franceza si vanzatoare de panglici in New York

Anne Antoinette Francoise Charlotte Zita Marquerite, cea care va deveni Regina Ana a Romaniei, s-a nascut pe 18 septembrie 1923, la Paris, fiica printului Rene de Bourbon-Parma si printesei Margaret a Danemarcei, nepoata regelui Christian al IX-lea. Intr-un interviu pentru TVR, in 2008, Regina Ana spunea despre sine: Sunt o femeie normala, care a avut bucuria, fericirea de a se casatori cu un om extraordinar, regele Mihai de Romania. In tinerete a fost nevoita sa isi insoteasta familia exilata in Spania, Portugalia, apoi in Statele Unite, si a fost voluntar in armata franceza la varsta de 20 de ani in al doilea razboi mondial. A fost cea mai longeviva consoarta de voievod sau rege din toata istoria nationala. Vezi un profil al Majestatii Sale, care a decedat luni la varsta de 92 de ani, precum si imagini cu aceasta.

Regina Ana a Romniei - Un razboi, un exil, o viata

Viata ultimei regine a Romaniei, transcrisa de principele Radu de Hohenzollern-Veringen, sotul fiicei sale, Margareta de Romania, si prefatata de sotul sau, regele Mihai I al Romaniei, va impresiona in mod cert cititorul. Regina Ana a Romaniei - Un razboi, un exil, o viataAlte carti despre Familia Regala a RomanieiRegina Maria-Jurnal de razboi editie integrala necenzurata) -Vol IJurnal de razboi II). Editie integrala, necenzurata Vol IIJurnal de razboi III). 1918- Vol III.

Regalist din Cluj: Regina Ana fost printre putinele personalitati din Romania fata de care nimeni nu a avut nimic de spus negativ

Regina Ana a murit. Monarhist impatimit, Mihai Cucerzan, universitar clujean, cel de la care a plecat initiativa legii anti-fumat, marturiseste ca a apreciat taria de caracter si forta reginei.

Imagini istorice cu Regina Ana si Regele Mihai. Familia Regala a Romaniei in exil

Regina Ana, teoretic, a fost regina tarii timp de aproape sapte decenii. Practic, insa, nu a domnit efectiv nici macar o singura zi. A patra regina a Romaniei, Ana, si-a petrecut.

Regina Ana a fost regina tarii timp de aproape sapte decenii. Viata ei, un scenariu de film dramatic

Regina Ana, teoretic, a fost regina tarii timp de aproape sapte decenii. Practic, insa, nu a domnit efectiv nici macar o singura zi. A patra regina a Romaniei, Ana, si-a petrecut.

Istoric din Cluj, despre Regina Ana: Din pacate, pentru natiunea romana, a fost o regina a Romaniei in exil

Regina Ana a murit. Istoricul clujean Cornel Jurju a fost impresionat de decenta, eleganta si intelegerea profunda a Istoriei Romaniei de care a dat dovada cea de-a patra regina a tarii, Regina Ana.

Regele Mihai si Regina Ana au scris impreuna o frumoasa poveste de dragoste

Regele Mihai si Regina Ana au scris impreuna cea mai lunga poveste de dragoste pe care a avut-o Casa Regala a Romaniei. Timp de 67 de ani, dintre care cei mai multi petrecuti ici.

Gestul amuzant facut de Regina Ana la o masa protocolara, ce a destins atmosfera. Toti am rasuflat usurati. Era om, Regina, pe jumatate Rege

Analistul politic Mihai Petre rememoreaza ziua intalnirii cu Regina Ana si regele Mihai, la Constanta. El relateaza o intamplare amuzanta, prin care Regina s-a dovedit un om modest, fara fasoanele impuse de eticheta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )