Libnet.ro
UNICEF

23:30

Regina Ana a Romaniei a incetat din viata

Antena3 Antena3,
Regina Ana a Romaniei a incetat din viata

Avocatul Casei Regale anunta, pe Facebook, ca Regina Ana a murit. Stire in curs de actualizare. continuă pe Antena3

Regina Ana a incetat din viata! Iata fotografii de colectie cu MS!

Regina Ana s-a stins din viata, astazi, intr-un spital din Elvetia. Majestatea Sa avea varsta de 92 de ani. Inmormantarea este programata pe data de 13 august, la Castelul Peles.

A murit Regina Ana

Majestatea Sa Regina Ana a incetat din viata luni intr-un spital din Elvetia, anunta Casa Regala. Regina Ana avea 92 de ani. Inmormantarea va avea loc probabil de sambata intr-o saptamana, pe 13 august, a spus Adrian Vasiliu, avocatul Casei Regale si membru al Consiliului Regal.

Regina Ana a Romaniei, sotia regelui Mihai I, a incetat din viata

Majestatea sa Regina Ana a Romaniei a trecut in nefiinta, scrie pe contul sau de Facebook, Ioan Luca Vlad, un apropiat al Casei Regale. Regina Ana, in varsta de 92 de ani, a murit, luni, la 13. 45, la Spitalul din Morges, in Elvetia.

Regina Ana a Romaniei a murit. Ce a aparut pe pagina de Facebook a Casei Regale

Majestatea Sa Regina Ana a Romaniei a incetat din viata astazi, luni, 1 august 2016, la ora 13. 45, la Spitalul din Morges, in Elvetia, arata un comunicat al Casei Regale. La capataiul.

Regina Ana a Romniei - Un razboi, un exil, o viata

Viata ultimei regine a Romaniei, transcrisa de principele Radu de Hohenzollern-Veringen, sotul fiicei sale, Margareta de Romania, si prefatata de sotul sau, regele Mihai I al Romaniei, va impresiona in mod cert cititorul. Regina Ana a Romaniei - Un razboi, un exil, o viataAlte carti despre Familia Regala a RomanieiRegina Maria-Jurnal de razboi editie integrala necenzurata) -Vol IJurnal de razboi II). Editie integrala, necenzurata Vol IIJurnal de razboi III). 1918- Vol III.

Regina Ana va fi inmormantata in Catedrala de la Curtea de Arges

Majestatea Sa Regina Ana a Romaniei, sotia Regelui Mihai I al Romaniei, a incetat din viata, la varsta de 92 de ani, la Spitalul din Morges, in Elvetia, a anuntat Casa Regala printr-un comunicat de presa. inmormantarea va avea loc la Catedrala Arhiepiscopala si Regala din Curtea de Arges, dupa ce trupul neinsufletit al Reginei va fi depus o zi la Castelul Peles, apoi la Palatul Regal din Bucuresti.

Cine a fost Regina Ana, iubirea de o viata a Regelui Mihai

Alteta sa regala principesa Ana de Bourbon-Parma s-a nascut la Paris, la 18 septembrie 1923, ca fiica a principelui Rene de Bourbon-Parma si a principesei Margareta a Danemarcei. A copilarit in Franta impreuna .

Interviu document cu Regina Ana a Romaniei: Toata viata noastra asta am facut: umar la umar, ne-am ajutat unul pe altul si am fost complici

Regina Ana a Romaniei a acordat un interviu presei din Romania in care a povestit cum l-a intalnit, in 1948, pe Regele Mihai I al Romaniei si despre cum a fo.

Avocatul Casei Regale: Regina Ana va fi inmormantata, cel mai probabil, pe data de 13 august, la Curtea de Arges

Avocatul Casei Regale a Romaniei, Adrian Vasiliu, a anuntat luni ca Regina Ana va fi inmormantata la Curtea de Arges, cel mai probabil in 13 august, informeaza News. ro. Acesta a mai.

Ana, ultima regina a Romaniei, un exemplu de modestie, corectitudine si decenta: Modestia sa ne-a impresionat!

Regina Ana, sotia Regelui Mihai, a incetat din viata astazi, 1 august, la varsta de 92 de ani. Ultima regina a Romaniei va ramane in istorie drept un exemplu de corectitudine si modestie. Asa si-o amintesc pe regina Ana si putinii teleormaneni care au avut sansa sa o cunoasca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )