Libnet.ro
UNICEF

17:00

Avertismentul dur al unui medic pneumolog: Vaporii din tigarile electronice pot transmite coronavirusul

Playtech Playtech,
Avertismentul dur al unui medic pneumolog: Vaporii din tigarile electronice pot transmite coronavirusul

In ultima vreme s-a discutat foarte mult despre posibilitatile infectarii cu coronavirus, dar s-a luat mai putin in calcul un obicei destul de intalnit la romani: fumatul tigarilor electronice. Vaporii emanati de tigara electonica contamineaza ca si saliva Doctorul Florin Florin Mihaltan, pneumolog la Insitutul Marius Nasta, avertizeaza toti romanii vizavi de pericolele la care . continuă pe Playtech

Avertismentul dur al unui pneumolog, despre infectarea populatiei cu COVID-19. Ce ii indeamna pe toti medicii sa faca

Un medic din Calarasi transmite un mesaj dur despre cum trebuie sa abordam situatia critica provocata de infectia cu noul coronavirus. Spiridon Dumitrescu, specialist pneumolog, spune ca ar trebui testate cat mai multe persoane, iar medicilor sa li se asigure echipament de protectie, total insuficient in prezent. De asemenea, medicii ar trebui sa limiteze trimiterea pacientilor la consulturi de specialitate, in aceasta perioada de criza.

Avertismentul unui medic pneumolog: Scoateti armata pe strazi, altfel o sa murim ca natie

Elena Vlad, medic pneumolog in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu, a propus inasprirea pedepselor pentru cei care pleaca de acasa in mod nejustificat.

Avertismentul unui medic controversat despre coronavirus: Cand ajungi la terapie intensiva, problema nu mai este virusul

Controversatul medic Didier Raoult, care trateaza bolnavii de COVID-19, cu un medicament laudat de Donald Trump, dar insuficient testat a lansat noi avertismente pe Twitter.

Cat de murdari sunt banii. Avertismentul unui medic despre cel mai periculos gest pe care il fac oamenii

Organizatia Mondiala a Sanatatii a avertizat populatia din intreaga lume sa se spele cat mai des pe maini si sa incerce sa nu mai foloseasca bancnote si monede, deoarece banii ar putea transmite coronavirusul. Camelia Truica, medic epidemiolog din Calarasi, avertizeaza despre cel mai periculos gest pe care il fac oamenii.

Manifestul unui medic, in pandemia COVID-19: Sa avem incredere? Suntem cu totii prizonieri. Scapa cine poate!

Un cunoscut medic constantean a scris un manifest la adresa guvernantilor, in plina pandemie de coronavirus. Specialistul reproseaza politicienilor care s-au aflat la conducere ca au adus societatea intr-o situatie vulnerabila si dezastruoasa.

Marturia unui medic roman din Anglia: pacientii cu suspiciune de coronavirus sunt trimisi sa se trateze acasa

Roxana Hotoboc lucreaza ca medic la Departamentul de Urgente de la St. Thomas Hospital, cel mai mare spital din Londra. Aceasta a relatat modul in care s-a ajuns sa fie tratati pacientii care vin la Urgente si prezinta simptome specifice infectarii cu COVID-19.

Reactia unui medic de la Matei Bals, dupa ce Ministerul Sanatatii a anuntat ca toti bucurestenii vor fi testati pentru COVID-19

Medicul infectionist Adrian Marinescu de la Institutul Matei Bals a explica ce presupune procesul de testare a populatiei din Bucuresti, dupa ce Ministerul Sanatatii a anuntat ca toti bucurestenii vor fi testati pentru coronavirus.

Marturia cutremuratoare a unui medic care a operat un bolnav cu suspiciune de coronavirus: Am operat echipati in costume de la Dedeman

Cazul spitalului de la Suceava, unde personaluil medical s-a infectat in masa cu COVID-19, s-ar putea repeta la Spitalul Judetean din Targu Jiu.

Mesajul unui medic catre autoritati: Pana nu veti aduce materiale de protectie, veti pierde treptat spital dupa spital

Lipsa materialelor de protectie este semnalata de cadre medicale din intreaga tara, desi la nivel declarativ autoritatile dau asigurari ca unitatile medicale sunt pregatite in acest sens.

Motivul pentru trebuie sa stam in case cel putin 14 zile. Explicatia unui medic aflat in prima linie a luptei cu Covid-19

Autoritatile din intreaga lume au impus masuri de distantare sociala in lupta cu pandemia de Covid-19, iar unele state au luat chiar masuri suplimentare. Una dintre aceste masuri, esentiala in viziunea specialistilor, este ca oamenii sa nu-si mai paraseasca siguranta apartamentelor cel putin 14 zile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )