Libnet.ro
UNICEF

23:15

Singurul oras din Romania unde vacanta de Paste a fost prelungita cu 5 zile, din cauza summitului european

Hotnews Hotnews,
 Singurul oras din Romania unde vacanta de Paste a fost prelungita cu 5 zile, din cauza summitului european

Elevii din municipiul Sibiu vor sta mai mult in vacanta de Paste. Toate scolile din municipiul Sibiu vor fi inchise in perioada 6 - 10 mai, cu ocazia summitului european gazduit de oras. Astfel, elevii vor avea o vacanta prelungita. Pentru anul scolar 2018-2019, vacanta de Paste este programata in perioada 20 aprilie 5 mai. continuă pe Hotnews

Singurul oras din Romania unde vacanta de Paste a fost prelungita cu 5 zile. Motivul: summitul european al sefilor de stat si guvern

Elevii din municipiul Sibiu vor sta mai mult in vacanta de Paste. Toate scolile din municipiul Sibiu vor fi inchise in perioada 6 - 10 mai, cu ocazia summitului european gazduit de oras. Astfel, elevii vor avea o vacanta prelungita. Pentru anul scolar 2018-2019, vacanta de Paste este programata in perioada 20 aprilie 5 mai.

Cel mai spectaculos oras din Romania pe care ar trebui sa-l vizitezi

Anul acesta pe harta obiectivelor turistice alaturi de celelelate destinatii spectaculoase din lume, care merita neaparat vizitate se afla si orasul Turda din Romania. Autorii ghidului Michelin il recomanda in special pentru Salina Turda. Ghidul de Calatorie Michelin este unul dintre cele mai apreciate referinte de calatorie. Are peste 500 de pagini si include tot [] .

Locul din Romania unde oamenii stiu cu patru zile inainte cum va fi vremea

Exista un loc in Romania unde oamenii stiu exact cum va fi vremea cu patru zile inainte. Nu vorbim despre niciun fenomen paranormal, desi in zonacircula legende si povesti despre mistere neelucidate.

Stirile ProTV: Ghidul Michelin a desemnat cel mai frumos oras din Romnia. Alte locuri din tara remarcate

In lipsa unor restaurante cu stele Michelin in Romania, ne mandrim cu destinatii turistice care au primit acest calificativ. Autorii Ghidului de Calatorie Michelin au pus pe harta obiectivelor care merita vizitate de lumea intreaga: Salina Turda, Parcul National Retezat si Valea Maramuresului.

O romanca a produs haos intr-un oras din Austria, dupa ce s-a urcat beata la volan

O romanca a facut prapad intr-un oras din nordul Austriei dupa ce s-a urcat la volanul in stare de ebrietate. in varsta de 34 de ani, femeia a pierdut controlul masinii in timp ce se indrepta catre.

Mii de podoabe vechi de milenii, descoperite intr-o pestera din Romania

Pestera Cioclovina este una dintre cele mai vizitate din Romania, mai ales vara cand gasesti racoare in zilele caniculare. In urma cu patru decenii a fost descoperit un tezaur impresionant de podoabe vechi de peste.

Primaria unui oras din Germania a confiscat si vndut pe eBay catelul unei familii, pentru ca aceasta nu-si platise taxele / Municipalitatea, amenintata cu o plngere penala

Ahlen, un orasel din Germania, nu glumeste cu datornicii, asa ca a hotarat sa confiste si sa vanda pe eBay un mops pe nume Edda, dupa ce familia care il detinea nu si-a platit taxele. Acum Primaria este amenintata cu o plangere penala, relateaza AFP.

Primaria unui oras din Germania a confiscat si vandut pe eBay catelul unei familii, pentru ca aceasta nu-si platise taxele / Municipalitatea, amenintata cu o plangere penala

Ahlen, un orasel din Germania, nu glumeste cu datornicii, asa ca a hotarat sa confiste si sa vanda pe eBay un mops pe nume Edda, dupa ce familia care il detinea nu si-a platit taxele. Acum Primaria este amenintata cu o plangere penala, relateaza AFP.

REPORTAJ Orasul din Romania in care locuitorii beau apa doar de la cismea. Cum a ajuns Copsa Mica sa nu aiba apa potabila la robinet, desi s-au cheltuit milioane de euro pentru asta (II)

Copsa Mica a scapat de poluarea istorica, dupa inchiderea celor doua fabrici, insa orasul nu a rezolvat toate problemele de mediu. Cei 5. 000 de oameni care locuiesc in localitate nu au apa potabila la robinet, iar canalizarea se varsa in Tarnava Mare. Orasul are o retea de cismele si de puturi de mare adancime, de unde se aprovizioneaza cei care nu isi permit sa cumpere apa imbuteliata, insa situatia este una inadmisibila in anul 2019, intr-o tara membra UE. Guvernul a alocat fonduri pana in 2008 pentru realizarea unei retele de apa si canal, insa dupa criza s-au sistat finantarile, iar proiectul s-a blocat si lucrarile au ramas neterminate. Primaria a incercat sa rezilieze acest contract de finantare pentru a lua bani europeni, insa fara succes.

Toti medicii ortopezi de la un mare spital judetean din Romania au fost retinuti de politie. Toti!

Toti cei 5 medici de la Ortopedia Spitalului Judetean Neamt care au fost condusi acum cateva ore la Parchet au fost retinuti pentru 24 de ore, anunta surse neoficiale apropiate anchetei, citate de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )