Libnet.ro
UNICEF

06:46

Toti medicii ortopezi de la un mare spital judetean din Romania au fost retinuti de politie. Toti!

Antena3 Antena3,
Toti medicii ortopezi de la un mare spital judetean din Romania au fost retinuti de politie. Toti!

Toti cei 5 medici de la Ortopedia Spitalului Judetean Neamt care au fost condusi acum cateva ore la Parchet au fost retinuti pentru 24 de ore, anunta surse neoficiale apropiate anchetei, citate de. continuă pe Antena3

Reuters: Cel mai mare partid de opozitie din Romania urmareste interzicerea Huawei in infrastructura telecomunicatiilor

Partidul National Liberal va declansa o ancheta publica privind contributia Huawei la infrastructurile critice si va incerca sa o blocheze din dezvoltarea retelei 5G din cauza preocuparilor de securitate crescande, a declarat marti Pavel Popescu, reprezentantul PNL in comisia IT a Parlamentului, potrivit Reuters.

Cel mai spectaculos oras din Romania pe care ar trebui sa-l vizitezi

Anul acesta pe harta obiectivelor turistice alaturi de celelelate destinatii spectaculoase din lume, care merita neaparat vizitate se afla si orasul Turda din Romania. Autorii ghidului Michelin il recomanda in special pentru Salina Turda. Ghidul de Calatorie Michelin este unul dintre cele mai apreciate referinte de calatorie. Are peste 500 de pagini si include tot [] .

Mii de podoabe vechi de milenii, descoperite intr-o pestera din Romania

Pestera Cioclovina este una dintre cele mai vizitate din Romania, mai ales vara cand gasesti racoare in zilele caniculare. In urma cu patru decenii a fost descoperit un tezaur impresionant de podoabe vechi de peste.

Parintele Iustin Parvu: Acesta este cel mai mare rau care bantuie Romania!

Parintele Iustin Parvu vorbeste in cartea Ne vorbeste Parintele Justin despre o serie de lucruri care fac rau natiei noastre. Sa nu ne miram de ce exista o asa mare degradare in societatea de astazi.

EXCLUSIV Vicepresedintele Comisiei Europene si Comisarul pentru afaceri economice ii scriu ministrului Teodorovici: Taxa pe banci din Romania e substantial mai mare decat in alte tari UE/ Fondurile de pensii ar putea pleca din tara/ Faceti investitii si

Valdis Dombrovskis , vicepresedinte al Comisiei Europene si Pierre Moscovici, comisarul insarcinat cu Afaceri economice si financiare, impozitare si vama l-au avertizat pe ministrul Teodorovici printr-o scrisoare transmisa acum doua zile despre necesitatea modificarii OUG 114/2018, Ordonanta care pune Romania intr-o foarte proasta lumina printre tarile Uniunii Europene, mai ales ca detinem in prezent presedintia rotativa a Consiliului.

REPORTAJ Orasul din Romania in care locuitorii beau apa doar de la cismea. Cum a ajuns Copsa Mica sa nu aiba apa potabila la robinet, desi s-au cheltuit milioane de euro pentru asta (II)

Copsa Mica a scapat de poluarea istorica, dupa inchiderea celor doua fabrici, insa orasul nu a rezolvat toate problemele de mediu. Cei 5. 000 de oameni care locuiesc in localitate nu au apa potabila la robinet, iar canalizarea se varsa in Tarnava Mare. Orasul are o retea de cismele si de puturi de mare adancime, de unde se aprovizioneaza cei care nu isi permit sa cumpere apa imbuteliata, insa situatia este una inadmisibila in anul 2019, intr-o tara membra UE. Guvernul a alocat fonduri pana in 2008 pentru realizarea unei retele de apa si canal, insa dupa criza s-au sistat finantarile, iar proiectul s-a blocat si lucrarile au ramas neterminate. Primaria a incercat sa rezilieze acest contract de finantare pentru a lua bani europeni, insa fara succes.

Batalia pe angajati: Ce salarii si beneficii ofera retailerii din Romania

Retailul reprezinta un domeniu recunoscut pentru faptul ca angajatii nu sunt foarte fideli unui loc de munca. Motivele pot fi multiple: oferta mare de pe piata de profil, salariile mici, munca in ture, posibilitatea redusa de avansare in cariera sau.

CU MULT MAI MARE DECAT CEA DIN 2017 Ves Sighisoara - pierdere de 12,3 milioane lei, anul trecut

Ves Sighisoara VESY) a raportat o pierdere preliminara de aproape 12,3 milioane de lei, in 2018, cu mult peste cea din anul anterior, cand producatorul de vase emailate a inregistrat un rezultat negativ de 0,17 milioane de lei, se arata in raportul emitentului publicat la finele saptamanii trecute pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Cannabisul apare in farmaciile din Romania! Ministrul Sanatatii a confirmat anuntul

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a confirmat ca a inceput deja demersurile pentru ca terapia cu cannabis medicinal sa ajunga si in Romania, potrivit Stirile Kanal D. Demnitarul sustine ca, nu peste.

Locul din Romania unde oamenii stiu cu patru zile inainte cum va fi vremea

Exista un loc in Romania unde oamenii stiu exact cum va fi vremea cu patru zile inainte. Nu vorbim despre niciun fenomen paranormal, desi in zonacircula legende si povesti despre mistere neelucidate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1956 seconds )